Menu
opc_loader
Nu geen rijklaarmaak kosten €159,- op alle kymco & peugeot scooters
Scooter assortiment
Klantenbeoordelingen
688 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 9

20-03-2017 meer...

gaf gemiddeld een 8

16-03-2017 meer...

gaf gemiddeld een 10

16-03-2017 meer...
Onze voordelen

AANBIEDINGEN
1.249,00 824,00

Kymco Sento

De Kymco Sento scooter is de retro variant uit de stal van fabrikant Kymco. Met dit model probeert de fabrikant Kymco in te spelen op de nieuwe vraag naar retro scooters, en dat is ze ook aardig gelukt. De Kymco Sento is qua design en vormgeving absoluut een van de mooiste retroscooters van dit moment.  Door de mooie afwerking en de vormen van het frame komt de retrolook goed tot zijn recht en heb je het gevoel dat je op een scooter uit de jaren 60 rijdt. Alleen is de kwaliteit natuurlijk een stuk beter dan de kwaliteit van toen. De Kymco Sento spreekt elke doelgroep en leeftijd aan. Dit komt omdat de combinatie van design van vroeger en nu goed in elkaar over lopen. De Sento is retro maar toch ook modern. De Kymco Sento is op dit moment verkrijgbaar in 2 verschillende modellen. De meest verkochte op dit moment is de “normale” Kymco sento. Deze scooter zal je nu op straat het meeste tegenkomen. Het andere Kymco Sento model is sinds kort uit en die heet de Kymco new Sento. Het woord zegt het al, dit is een vernieuwde en verbeterde variant van het “normale” Kymco Sento model. Qua prijs zit er een klein verschil in de 2 varianten, de normale Kymco Sento kost nu €1574, en de Kymco New Sento kost daar tegenover €1874. Dit verschil komt omdat de Kymco New Sento een aantal verbeteringen heeft aan de scooter en omdat het Design en vormgeving wat mooier is.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 
2.349,00 2.324,00 of lease al vanaf 47,00 per maand
Kymco new sento scooter De kymco new sento is een scooter die voorzien is van de modernste technieken. Daarnaast is heeft de retro scooter ook nog eens een superzuinige motor met brandstofinjectie. De scooter verbruikt ongeveer 0,8 liter benzine...
1.899,00 1.874,00 of lease al vanaf 38,00 per maand
De Kymco Sento De Kymco Sento is het retro model van het merk Kymco. Hij is verkrijgbaar in twee modellen namelijk een 25 km/h of een 45 km/u uitvoering waarbij de consument kan kiezen uit de opvallende kleur Cherry Red of de meer klassieke Glans...
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 

Ontwerp Kymco Sento

De Kymco Sento is, zoals we net al schreven, verkrijgbaar in 2 modellen. De Kymco Sento en de Kymco New Sento. Wat zijn de verschillen tussen deze 2 scooters en wat zijn de uitbreidingen hierop?  De Kymco Sento is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart, deze kleuren passen erg mooi bij het model en zijn daarom dus zeker aanraders. De Kymco New Sento is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en bruin waarvan wit op dit moment de meest populaire kleur is. Qua uitvoering zit er tussen deze 2 modellen geen verschil. De Kymco Sento en de Kymco New Sento zijn allebei verkrijgbaar in de uitvoeringen 25 KM/U en 45 KM/U.  Ook is de motor van allebei de scooters hetzelfde. Ze hebben allebei een 50 CC 4 tact motor. Dit houdt in dat deze scooters ook erg zuinig zijn qua benzine en hoef je hierbij geen olie aan toe te voegen, wat dus wel noodzakelijk is bij een 2 tact motor.

 

Kymco Sento leasen

De Kymco Sento aanschaffen kan in een keer een te grote investering zijn voor u of voor uw bedrijf. Daarom maakt Fast Furious scooters het mogelijk om deze scooter te leasen voor een bepaald bedrag per maand. Dit bedrag start al vanaf slechts €32 per maand. Dit bedrag kan verschillen per scooter, daarom is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.

 

Kymco Sento Kopen

Als u van plan bent om een scooter te kopen is het zeker een aanrader om ook even naar de Kymco Sento te kijken. De Kymco Sento is vooral op het gebied van Retro Scooters een van de beste aankopen gebleken van alle retroscooters op de markt. Door het uitstekende design en kwalitatief goede motor zal de Kymco Sento kopen voor u altijd goed komen. Omdat wij een groot vertrouwen hebben in deze scooter geven wij u na aankoop van deze scooter een garantie van een jaar. Op deze manier kan u met een gerust hart de Kymco sento kopen zonder dat er addertjes onder het gras zitten. Heeft u vragen over de Kymco Sento? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

to top of page