Kymco Super 8

Zoek je een hoogwaardige en kwalitatief goede sportscooter dan moet je de Kymco Super 8 kopen. Met zijn racedesign en aerodynamische vormgeving ga je snelle tijden neerzetten. Bovendien zorgen de 14 inch grote wielen voor een nog betere wegligging en rijprestaties. De Super 8 is het meest sportieve model uit de Kymco collectie. Wil je maximale sportiviteit dan moet je absoluut de Super 8 kopen van Kymco. Dit scootermerk heeft zich vele jaren geleden al bewezen en staat bekend om haar goede kwaliteit en betrouwbaarheid.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Kymco New Super8 EURO5

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.549,95 2.399,95
Lease vanaf 43,92 p/m
Betaal 3x 819,98 via logo IN3 capayable
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Opvallend sportief

Op alle vlakken is de Kymco Super 8 sportief uitgevoerd, van vormgeving tot techniek. De 14 inch grote wielen hebben meer contactoppervlak met het wegdek vanwege de afmeting. Dit resulteert in meer grip en dus een betere wegligging. Ook de remprestaties zijn indrukwekkend. Je voelt je niet alleen snel op de Super 8, je bent ook snel!

Het design

Racing is wat de Kymco Super 8 in een oogopslag uitstraalt. Het lijnenspel is van voor tot achter zeer sportief en gestroomlijnd. In de neus zit een grote dubbele koplamp die in het sportieve design meeloopt. Qua beenruimte heb je ruim voldoende dus de grotere bestuurders gaan dit model ook zeker waarderen. De Super 8, ook wel de S8 genoemd, is in 2 kleurstelling te koop. Dit zijn zwart rood en zwart blauw. De achterkant en met name de achterlichtunit is ook bijzonder mooi opgenomen in het sportieve design.

 

Comfortabele rijeigenschappen

Deze Kymco scooter heeft zeer comfortabele rijeigenschappen. De vering is sportief maar absorbeert bijzonder goed de eventuele hobbels en kuilen die in het wegdek kunnen zitten. De zithouding van de Super 8 is perfect. Dat betekent dat lange afstanden geen probleem opleveren. Met de grote tankinhoud van 6 liter en het lage brandstofverbruik van 1 op 40 kun je veel kilometers maken.

Ook de uitklapbare steps, het ruime zadel en de beugel achterop zorgen ervoor dat een eventuele passagier niets te klagen heeft.

 

Snorscooter en bromscooter

De Super 8 kun je zowel als snorscooter en als bromscooter kopen. Het verschil tussen deze 2 is dat een snorscooter 25km per uur rijdt en dat daarbij geen helm gedragen hoeft te worden. De bromscooter heeft een maximum snelheid van 45km per uur waarbij het dragen van een helm wel verplicht is.

 

Waarom de Kymco Super 8 kopen bij Fast&Furious

Bij Fast&Furious betaal je nooit te veel voor je scooter, dat is een feit. Op de Super 8 krijg je gratis 1 jaar pechhulp van de ANWB. Afhalen kan op meerdere locaties in Nederland. Je scooter laten thuisbezorgen of verzekeren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wil je de Kymco Super 8 kopen op afbetaling dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Al het gemak onder een dak!