Puch Elektrische fietsen

Puch fietsen

Puch Moves, letterlijk en figuurlijk. Deze slogan is met zorg gekozen. Met een elektrische Puch fiets kun je jezelf makkelijk voortbewegen, maar Puch zelf beweegt ook. Voortdurend wordt er gekeken naar hoe ebikes nog beter gemaakt kunnen worden. De technologie immers ook niet stil. Bij dit merk slaag je gegarandeerd, of het nu om een dames- of heren ebike gaat.

Pure kwaliteit

Met een Puch fiets haal je kwaliteit in huis, dat staat vast. Het begint al bij het ontwerpen van een fietsframe. Niet alleen worden er hoogwaardige kwaliteiten gebruikt, maar is het design tegelijkertijd oerdegelijk. Verder worden de fietsen opgebouwd uit onderdelen welke afkomstig zijn van kwaliteitsmerken waaronder Shimano, AXA, Bosch, Spanninga, Bafang en Hesling. Zoek je een degelijke en betrouwbare fiets, die tevens uitermate goed geschikt is voor het Nederlandse weer, dan moet je zeker een Puch fiets kopen.

 

Muziekstijlen als benaming

Voor wie het nog niet opgevallen was… Puch gebruikt verschillende muziekstijlen in de benaming van de fietsmodellen, en dat is heel bewust gedaan. Muziek spreekt je aan of niet, en dat geldt ook voor een stijl. Iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur. Bij de elektrische Puch fietsen kun je uit maar liefst 11 (muziek) stijlen kiezen, en daarbij rekenen we de Puch Maxi fiets nog niet eens mee. Ken jij een fietsenmerk die zoveel keuze heeft? Wij niet in ieder geval! Zoek je een elektrische fiets, dan slaag je gegarandeerd bij dit fietsenmerk!

 

De muziekstijlen bij de elektrische fietsen zijn: Drum, Beat, Rhythm, Ballad, Ambient, Symphony, Dance, Lounge, Trance, Techno en Underground.

 

Verschillende rijsystemen

Bij het fietsenmerk Puch heb je volop keuze. Niet alleen zijn de modellen verschillend, maar kun je ook kiezen tussen verschillende rijsystemen. Het voordeel daarvan is dat je altijd iets vindt dat perfect bij je past. Puch gebruikt doorgaans 3 merken waarvan je er 2 veel terug ziet komen. Dit zijn Bosch en E-going (Bafang). Slechts bij 1 fiets, en dat is de E-Lounge, is gebruik gemaakt van het Shimano STePS systeem. De Bosch motoren kom je alleen tegen als middenmotor. Bafang (E-Going) maakt zowel middenmotoren als voorwielmotoren.

 

Accu upgrades

Bij bijna elke elektrische Puch fiets kun je kiezen voor een accu upgrade. Daarbij zijn er dan 3 verschillende Li-ion accu’s waaruit je kunt kiezen, namelijk een 300Wh, een 400Wh en een 500Wh accu. Het Wh (Watt uur) staat voor de capaciteit, en dat geeft weer aan hoeveel kilometers je elektrisch kunt fietsen.

 

De cijfers zijn nooit exact maar ongeveer, en dat is bij ieder fietsenmerk het geval. De fabrikant weet namelijk van te voren niet hoe zwaar jij bent, of het buiten waait en hoe hard je de trapondersteuning voor je laat werken. Wil je het maximale, dan kun je het beste voor de zwaarste accu gaan. Bovendien beschikt een zware accu tegen het einde van zijn leven ook over meer capaciteit dan een lichte versie.

 

Innovatief in versnellen

Bij ieder ebike merk kom je versnellingen tegen. Soms is dat de derailleurversnelling, maar meestal toch wel de naafversnelling. Bij de elektrische Puch fietsen kom je met name de merken Shimano en NuVinci tegen. Veel mensen kennen waarschijnlijk de Shimano Nexus 7 of 8 wel, dus daar hoeven we niet verder op in te gaan. De NuVinci verdient wel wat extra aandacht. Deze NuVinci naafversnelling is heel bijzonder. Het schakelsysteem is namelijk traploos instelbaar en heeft daarmee ook een oneindig aantal overbrengingsverhoudingen. Je vindt dus altijd de perfecte versnelling die op dat moment bij je past.

 

NuVinci manual en NuVinci automatic

Momenteel zijn er 2 ebikes uitgerust met de NuVinci naaf. Dit zijn de E-Techno en de E-Underground, beide verkrijgbaar als dames- en herenfiets. De E-Techno beschikt over een manueel bedienbare versnellingsnaaf, en de E-Underground, het paradepaardje, over een automatische versnellingsnaaf.

 

Bij de automatische versnellingen (NuVinci automatic), kun je de fiets zelf het rekenwerk laten doen en de versnelling laten kiezen die het beste bij je past. De fiets schakelt dus voor jou.

 

Puch fiets kopen

Waarschijnlijk ga je verrast zijn over de prijs. Een Puch fiets kopen kan namelijk al vanaf een heel betaalbaar bedrag. Ook met het goedkoopste model haal je kwaliteit in huis, dus je doet altijd een goede koop.

 

Ebike lease is ook een optie

Voor wie een elektrische fiets kopen wil, maar daar eigenlijk het geld niet voor heeft, hebben wij ook een oplossing. Je kunt namelijk bij ons ook de fiets leasen. Leasen is kopen op afbetaling waarbij je in maandelijkse termijnen die fiets afbetaalt. Zodoende kun je voor een vast laag maandbedrag toch beschikken over een ebike van grote klasse.