Sym Orbit

De Sym Orbit is een zeer sportieve scooter, die bovendien geschikt is voor dagelijks gebruik. Zoek je een betrouwbare scooter voor school of het woon-werkverkeer, dan moet je beslist de Sym Orbit kopen. Deze moderne scooter is voorzien van alle technologische hoogstandjes, en voorzien van een zeer zuinige 4-takt brandstofmotor. Bij Fast en Furious kun je niet alleen goedkoop de Sym Orbit kopen, maar kun je hem ook thuis te laten bezorgen of afhalen bij een van onze servicepunten.

Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Sym Orbit II 50cc 4-takt EURO4

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.849,95 1.699,95
Lease vanaf 31,11 p/m
Betaal 3x 580,82 via logo IN3 capayable

Sym Orbit 3 EURO5 50cc 4-takt

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.149,95 1.999,95
Lease vanaf 36,60 p/m
Betaal 3x 683,32 via logo IN3 capayable
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Het verschil tussen de Sym Orbit II en III

Het verschil tussen de Sym Orbit 2 en de Sym Orbit 3 is het uiterlijk. Beide zijn het zeer sportieve scooters, maar de uiterlijke kenmerken zijn net even iets anders. Wie een sportieve scooter zoekt en niet teveel wilt betalen, komt al snel bij de Orbit uit van Sym.

Beide modellen hebben de koplamp in de neus zitten, maar qua vorm zijn ze wel verschillend. Die van Orbit II komt net wat vriendelijker over dan die van de III, welke juist voor een wat agressieve look zorgt. De vorm en plaats van de richtingaanwijzers bij de III versterken de agressieve looks. Al met al zijn ze beide sportief maar de een komt net wat vriendelijker over dan de ander.  

Ook de voorpoten (voorvork) ogen net wat anders. Bij de II is het verende gedeelte afgewerkt met een verend beschermrubber, en bij de III is deze juist opengehouden wat weer meer ‘racing’ uitstraalt. De banden bij de II zijn weer net een tikkie breder dan bij de III.

Motorische prestaties

De Euro 4 Orbits zijn voorzien van een schoon 4-takt motorblok waarbij zowel de ontsteking als carburateur elektronisch geregeld wordt. De zogeheten ECS carburateur zorgt ervoor dat starten tijdens koude dagen net zo eenvoudig gaat als bij warme dagen, én dat het brandstofverbruik nog lager is. De Euro 4 modellen voldoen aan de laatste milieueisen en hebben daarmee ook een minder vervuilende uitstoot dan de Euro 2 of Euro 3 modellen.

Rijden en remmen

De Sym Orbit is een scooter die heerlijk rijdt. De wegligging en het bochtengedrag zijn precies zoals je die verwacht van een sportief vormgegeven scooter. Het rijden gaat erg soepel, en zelfs tussen het drukke stadsverkeer kun je de scooter eenvoudig onder controle houden. Dankzij de grote wave schijfrem aan de voorzijde beschik je tevens over veel remkracht, en dat komt weer ten goede aan de veiligheid.

Passagier geen probleem

Beide Orbit modellen zijn geschikt om iemand achterop mee te nemen. Het royale zadel biedt namelijk ruimte aan twee personen. Sym heeft bij het ontwerp van het zadel het achterste zadeldeel iets hoger laten uitvallen met twee redenen. Zo ziet de scooter er sportiever uit, en zit de passagier wat hoger. Doordat de passagier hoger zit hoeft deze niet naar links of naar rechts te hangen om mee te kunnen kijken om te zien wat er op de weg gebeurt.

Bromscooter of snorscooter kopen

De Sym Orbit 2&3 kun je kopen als snorscooter en als bromscooter. De snorscooter gaat 25km per uur (helm niet verplicht), en de bromscooter gaat 45km per uur (helm wel verplicht). Voor lange afstanden is de bromscooter toch vaak de slimste keuze omdat je dan sneller op je bestemming bent.

Sym Orbit kopen

Bij ons kun je de Sym Orbit kopen voor een verrassend lage prijs. Bovendien hebben wij altijd een mooie aanbieding waarbij je iets extra’s krijgt. De ene keer krijg je een gratis slot, en de andere keer zijn de bezorgkosten weer een stuk lager. Het is dus altijd prijs bij Fast en Furious. Bovendien kun je er voor kiezen om de scooter zelf af te halen bij een van onze servicepunten, waar je tevens terecht kunt voor de service, het onderhoud, en de garantie.

Leasen kan ook

Wil je liever de Sym Orbit kopen op afbetaling, dan zit je bij Fast en Furious ook goed! Kopen op afbetaling (leasen) kan bij ons heel voordelig, en daarbij kun je ook alle extra opties en accessoires onderbrengen. Een goede helm en slot kost je soms niet meer dan 1 euro per maand! Leasen kan in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden!