Nipponia Pride zonder helmplicht of rijbewijs Scootmobiel / Driewielerscooter

 beoordeeld
Voordeel: 800,00
(Nog 4 dagen en 16 uur)
Adviesprijs: 3.599,95
Onze prijs: 2.799,95
(incl opties en BTW)
Bekijk de Driewieler informatie

Kies uw custom Driewieler opties

Kleur
Kies de gewenste kleur.
Rijklaarmaken
Rijklaarmaak kosten zijn de afleverkosten van de scooter.
Leges kenteken
Leges, zijn kosten die gemaakt worden aan de RDW bij aanvragen van kenteken. LET OP dit zijn overheid kosten en hebben 0% BTW
Verwijderings bijdrage
Verwijderings bijdrage, zijn kosten die verplicht zijn door de overheid.
Accu
De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen onder ideale omstandigheden. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, lichaamsgewicht, etc.
Acculader
Kettingslot
scooter artVoor een diefstal verzekering heeft u ART goed gekeurd slot nodig.  
Windscherm
scooter windschermBied bescherming tegen o.a regen, wind, zand en vliegjes  
Alarm
scooter alarmvoorbeeld, selecteer uw gewenste model 
Verzekering
scooterverzerkering Prijs kunt u hier uitrekenen (prijs is afhankelijk van plaats en leeftijd)Wij kunnen u scooter WA, Diefstal en Casco verzekeren.
Onderhoudspakket
Zorg en zekerheid pakketten voor het onderhoud van je sooter, klik hier om meer te lezen.
Accu uitneembaar
Accu uitneembaar laten maken (optie)
Is er geen stopcontact in de buurt waar je de scootmobiel straks wilt gaan parkeren, dan kun je de accu’s ook uitneembaar laten maken. Dit is een optie waar je dus voor kunt kiezen. Wanneer de accu’s uitneembaar zijn dan kun je ze dus uit de scootmobiel tillen en meenemen naar een plek waar je ze vervolgens oplaadt. Een 60 volt 24Ah accu weegt 8kg en een 60 volt 32Ah accu weegt 10kg.
Duimgas
Duimgas
Als extra optie kunnen wij duimgas monteren, en dit kan zowel links als rechts op het stuur. Met duimgas hoef je geen draaiende polsbeweging te maken met de rechterhand want het induwen van de gasknop vervangt de gashendel. Kies hiervoor de optie “duimgas links” of “duimgas rechts”.
Stokhouder
Stokhouder
Ook een stokhouder laten monteren kan zodat een wandelstok eenvoudig is mee te nemen. Kies hiervoor de optie “stokhouder”.
Voetgas
Voetgas
Gas geven kan ook door middel van een gaspedaal zodat je met een van de voeten gas kunt geven. Het voet-gaspedaal kan zowel links als rechts geplaatst worden. Kies hiervoor de optie “voetgas links” of “voetgas rechts”.
Voetrem
Voetrem
Weinig kracht in de vingers of handen? Geen probleem! Wij kunnen een extra voetrem monteren (zowel links als rechts) zodat je met de voet kunt remmen. Kies hiervoor de optie “voetrem links” of “voetrem rechts”. Bij de standaard uitvoering rem je met behulp van de remhendels die zowel links als rechts aan het stuur gemonteerd zijn.
Koffer
topkofferVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Muuranker ART4
Word geleverd incl bevestigingsmateriaal (bouten)muuranker-abus-art4
GPS Tracker
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDe inbouwkosten zijn eenmalig en maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je het wilt, dan kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.Bij diefstal bel je met onze meldkamer, waarna zij de opsporing zullen verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.Lees hier snel meer
Peil zender
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDit signaal is niet te blokkeren, is overal makkelijk te plaatsen, werkt middels een ping functie zodat u de scooter altijd weer terug kan vinden.Abonnementskosten voor de dienstverlening van Loqater zender bedraagt ongeveer de helft van dat van een gecertificeerde GPS zender
Scooterhoes
Beschermt de hele scooter tegen het weer als deze buiten staan.scooterhoes
Windschermhoes
- GEEN SMELTENDE KM-TELLERS.
- BEHOUD VAN UW WINDSCHERM.winschermhoes
Handmofset
handmofsetuniverseel bescherming van u handen tegen rijd wind en regen.
USB aansluiting
scooter-12-volt-sigaretten-aansluiting12-volt sigaretten / usb aansluiting. Voor het op laden van o.a telefoons en TomToms
Telefoon houder
scooter-telefoon-navigatie-houderWaterdichte telefoon of navigatie houder, selecteer het gewenste formaat.
Verloop adapter laadpaal
Verloop adapter > laadpaal auto naar > elektrische scooter, 3 of 4 wieler
Met deze adapter wordt uw laadpaal een “normaal” stopcontact. Naast het laden van elektrische voertuigen zoals de Move S-Line, en de CityCar, kunt u ook elektrische scooters en fietsen laden. Andere apparaten op met een stekker zullen zonder problemen ook aangesloten kunnen worden Verloop-adapter-laadpaal-auto-naar-elektrische-scooter-3-4 wielers Deze adapter werkt bij alle (Nederlandse) publieke laadpalen. Bij publieke laadpalen gebruikt u een RFID kaart om de adapter te vergrendelen en ontgrendelen. Diefstal van de adapter is dus niet mogelijk. De RFID kaart kan (vaak gratis) aangevraagd worden bij diverse aanbieders. Het zwarte plaatje in het midden van de laadpaal toont de locatie waar de pas aangeboden moet worden
Kinderzitje
kinderzitjevoor kinderen van 2+/- t/m 5 jaar.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.799,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Of betaal 3x 956,65 via logo IN3 capayable
of
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • Topsnelheid van 25km/h + schakelbaar in 6, 10 en 25km/h
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Grote bereik tot wel 150 km mogelijk!
 • 2 jaar fabrieksgarantie + 650Watt motor
 • Kleine draaicirkel + Heldere led verlichting
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Vrijblijvend online offerte aanvragen (WMO/PGB)
 • (Driewieler) omschrijving

  Nipponia Pride Scootmobiel / elektrische driewieler

  Zoek je een heerlijk wendbare scootmobiel (of scooter zonder rijbewijs/helmplicht) in een modern en sportief jasje dan moet je absoluut de Nipponia Pride kopen! Ook dit elektrische model is volledig naar wens aan te passen en onder andere uit te rusten met een luxe verstelbare stoel, voetrem, voet-gaspedaal, groot accupakket, en ga zo maar door…

  Sportief jasje waar je mee gezien mag worden

  Scootmobielen hebben normaal gesproken een karakteristiek uiterlijk en lijken daardoor veel op elkaar. De Nipponia Pride maakt korte mette met het traditionele uiterlijk doordat een normale scooter als basis is genomen en totaal niet op een scootmobiel lijkt. Hij heeft wel alle voordelen van een scootmobiel, maar niet de looks!

  Een bijkomend voordeel van de Pride is dat hij beschikt over sublieme stuureigenschappen waardoor je veel beter kunt manoeuvreren, zowel in het verkeer als in de supermarkt. De sportvelgen maken het sportieve design helemaal af waarbij het voorwiel tevens uitgerust is met een schijfrem!

  De Pride beschikt ook over meer been- en voetruimte dan vergelijkbare scootmobielen. Niet iedereen kan de knieën even goed buigen en daar biedt deze scootmobiel absoluut een uitkomst in. Optioneel kun je ook voor een draaibare comfort-stoel kiezen zodat je vanaf de zijkant makkelijk kunt opstappen of afstappen. Daar vertellen we je later iets meer over.

  Omdat hij volledig elektrisch is, kan en mag je er overal mee rijden. Hij brengt je dus letterlijk van A naar B en waar je maar wezen moet. Je mag er dus mee op het fietspad, voetpad, binnen- en buiten de bebouwde kom op de rijbaan, in de supermarkt of ziekenhuis, een overdekt winkelcentrum, en ga zo maar door.

  Snelle scootmobiel

  De Nipponia Pride staat garant voor plezier en mobiliteit. Bovendien is hij een van de snelste scootmobielen die je kunt kopen! Hij heeft namelijk een topsnelheid van 25 echte kilometers per uur. Bovendien zijn er 3 rijstanden om de maximale snelheid te beperken.

  Stand 1 laat je tot 12km p/u rijden, stand 2 tot 20km p/u, en stand 3 tot 25km p/u.

  Het gas is zeer goed te doseren in tegenstelling tot veel andere scootmobielen. Dit heeft te maken met de verfijnde elektronica. Je kunt dus probleemloos een constante snelheid rijden waardoor de Nipponia Pride bij uitstek geschikt is om naast een voetganger te blijven rijden of naast een (elektrische) fiets.

  Achteruit rijden is uiteraard ook mogelijk met deze elektrische scootmobiel. Tijdens het achteruit rijden klinkt er een waarschuwingspiepje zodat omstanders weten dat ze ook even op jou moeten letten. Ook wanneer je de richtingaanwijzers gebruikt is er een geluidje te horen waardoor je ze minder snel vergeet uit te zetten.

  Een elektrische scootmobiel is voorzien van een elektromotor en bij de Pride is daarop niet bezuinigd! De krachtige 650 Watt elektromotor is tevens borstelloos en dat betekent dat hij onderhoudsvrij is en voldoende kracht aan boord heeft om jou mee een helling op te nemen, en in een keer tot de topsnelheid door accelereert. De Pride kan probleemloos een gewicht van 150 kilogram aan. Rijden met 2 personen is daardoor in veel gevallen geen enkel probleem.

  De pride is voorzien van een speciale controller, waardoor de scooter zeer geleidelijk op het gas reageert. 

  Naast de standaard Gel accu met een levensverwachting van 2 jaar kun je ook voor een lithiumaccu kiezen. Lithium heeft meerdere voordelen. Zo is de accu lichter van gewicht, heeft het een levensduur van 5 tot 8 jaar bij goed gebruik, en kun je tussendoor ook sneller bijladen. De meerprijs die je voor Lithium betaald verdien je in de meeste gevallen vrij snel weer terug. Daarnaast heeft een Lithium accu ook een veel groter bereik!

  Volledig aanpasbaar

  Waarom de Nipponia Pride kopen? Dat is eenvoudig! De Nipponia Pride is namelijk geheel naar wens aan te passen zodat iedereen er op kan rijden, ongeacht de handicap of beperking. Hieronder lees je een aantal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

  Voetrem (remmen met de voet)

  Standaard rem je de scootmobiel af door een van de remhendels in te knijpen. Optioneel kun je kiezen voor de voetrem zodat je met de voet een rempedaal kunt indrukken om te remmen.

  Duimgas (gas geven met de duim)

  Normaal draai je het linker handvat aan het stuur om gas te geven. Optioneel kun je ook een duimgas-knop laten monteren, links of rechts op het stuur, zodat je gas kunt geven door de knop in te duwen met de duim.

  Voetgas (gas geven met de voet)

  Net als bij een auto kan er ook een voet-gaspedaal worden gemonteerd zodat je met de voet gas kunt geven en uitstekend de snelheid kunt bepalen. Ook voetgas kan zowel links als rechts op het voetplateau worden gemonteerd.

  Stokhouder

  Neem je graag een wandelstok mee? Overweeg dan om een stokhouder te laten monteren. Zo kun je veilig een stok meenemen, waar je ook naar toe gaat.

  Opbergmogelijkheden en beschermbeugel

  Zoals op de foto ook zichtbaar is, is er een beschermbeugel aanwezig die de zijkant deels beschermd en een eventuele bijrijder van voetsteps voorziet. De beschermbeugel loopt door naar de achterkant waar hij draagvlak biedt voor de meegeleverde topkoffer. De topkoffer is een ruim bagagevak waar je veel in kwijt kunt! Maar er is nog meer bagageruimte aanwezig, want ook onder het zadel en aan de voorkant is opbergruimte aanwezig. De Nipponia Pride is dus een pakezel met 3 wielen! Oja… er is ook een tassenhaak aanwezig waaraan je een tas kunt bevestigen!

  Zelf je accupakket kiezen

  Het mooie aan de Nipponia Pride is dat je zelf het accupakket kunt kiezen. De accu’s bepalen hoeveel kilometer je kunt afleggen (actieradius). Standaard zijn er gel accu’s aanwezig waar je tot 50 echte kilometers mee kunt rijden op maximale snelheid. Wanneer dit niet voldoende is kun je upgraden naar een luxer pakket welke bestaat uit Lithium accu’s. Lithium accu’s bieden een groot voordeel. Ze zijn namelijk lichter van gewicht, laden sneller op, en gaan langer mee. Je kunt ze namelijk 2000x opladen! Laat je jaarlijks de scootmobiel een onderhoudsbeurt geven dan worden de accu’s opgefrist waardoor ze tot 8 jaar mee kunnen.

  • Standaard :Gel accu’s - 5x 12 volt 20Ah - bereik = 40 KM (opladen 6-8 uur)

  De Lithium accu pakketten waaruit je kunt kiezen:

  • Pakket 1: Lithium accu’s - 1x 60 volt / 20Ah - bereik = 50 KM (opladen 3.5 uur)
  • Pakket 2: Lithium accu’s - 2x 60 volt / 40Ah - bereik = 50 KM (opladen 6 uur)
  • Pakket 3: Lithium accu’s - 3x 60 volt / 60Ah - bereik = 150 KM (opladen 9 uur)

  Met een optionele 6 of 10 amp lader kan de laadtijd tot onder 3 uur gebracht worden.

  Accu uitneembaar laten maken (optie)

  Is er geen stopcontact in de buurt waar je de scootmobiel straks wilt gaan parkeren, dan kun je de accu’s ook uitneembaar laten maken. Dit is een optie waar je dus voor kunt kiezen. Wanneer de accu’s uitneembaar zijn dan kun je ze dus uit de scootmobiel tillen en meenemen naar een plek waar je ze vervolgens oplaadt. Een 60 volt 20Ah accu weegt 8kg en een 60 volt 40Ah accu weegt 11kg. Grotere accu’s zijn niet uitneembaar te maken.

  LET OP: heb je voor de comfortstoel gekozen (optie), en wil je de accu’s uitneembaar laten maken, dan worden de accu’s in de topkoffer geplaatst. Normaal zitten deze onder het zadel.

  Meer opties en mogelijkheden

  Naast de aanpassingsmogelijkheden kun je ook kiezen uit een heleboel accessoires. Denk hierbij aan een windscherm, USB aansluiting, handvat verwarming, een beenkleed, of zelfs een grotere bandenmaat! Door een grotere bandenmaat te kiezen wordt de scootmobiel 4cm hoger en rijdt hij nog eens 8% sneller. De standaard bandenmaat is 300x10 en de upgrade bandenmaat is 350x10.

  Standaard is er ook een parkeerrem aanwezig. Met de parkeerrem kun je de scootmobiel op een hellend wegdek parkeren zonder dat hij naar het laagste punt rolt. Nog een extra pluspunt dus!

  Ruim zitten en toch bescheiden afmetingen

  Deze ruim zittende elektrische scootmobiel past door iedere deuropening heen want de afmeting zijn ondanks zijn sportieve voorkomen toch heel bescheiden. De scootmobiel is 70cm breed en 174cm lang (de topkoffer = +16cm). De zithoogte met het zadel is 73cm. Wanneer je voor de comfortstoel gaat dan wordt de zithoogte 76cm. Een draaibare comfort stoel heeft een zithoogte van 79cm.

  Scooter zonder helmplicht of rijbewijs

  Voor scootmobielen geldt geen helmplicht of rijbewijs. Je mag dus op deze scooter zonder helm en zonder rijbewijs rijden. Je moet wel minimaal 16 jaar oud zijn om erop te mogen rijden. Ben je jonger, dan kun je wel bij de burgemeester een uitzondering aanvragen. Bovendien haalt dit model een snelheid van 25 km per uur wat heel vlot is.

  Nipponia Pride scootmobiel /  elektrische driewieler kopen

  Zoek je een kwalitatief hoogwaardig scootmobiel (of scooter zonder rijbewijs en zonder helm) dan moet je absoluut de Nipponia Pride kopen. Een van de sterke punten aan de Pride is de differentieel die het motorvermogen overbrengt naar de achterwielen. Bij dit model is het differentieel vele malen sterker dan bij andere scootmobielen. De cardan is meestal een zwak punt maar bij de Nipponia Pride absoluut niet! In de opties en accessoirelijst kun je kiezen uit een heleboel aanpassingen zodat hij geheel naar wens online kan worden besteld in onze webshop! Bovendien kan dit model tot 25 kilometer per uur rijden!

  Scootmobiel / elektrische driewieler leasen

  Een scootmobiel leasen? Bij ons kan dat gewoon! Betaal eenvoudig je scootmobiel per maand en verspreid de kosten. Maandelijks aflossen in termijnen geeft je extra financiële vrijheid. Het leasen bij ons is niet vergelijkbaar met het leasen van een auto want jij bent meteen de eigenaar en blijft dat ook. Leasen is dus een mooi woord voor kopen op afbetaling.

  Terug naar de Driewieler
 • Technische (Driewieler) specificaties

  Nipponia Pride Scootmobiel /  driewielerscooter zonder helmplicht

  Nipponia Pride Scootmobiel / elektrische driewieler
  Motor borsteloze 650W elektro motor
  Accu Lood/gel accu 60V 23 Ah
  Laadcycli 450 - 550 volledige ladingen
  Oplader 60V-3A
  Oplaadtijd maximaal 6 uur
  Snelheid 3 standen met een maximum van 25 km/u
  Bereik max. 50 km of met lithium tot 150km (zie accu opties)
  Remmen voor: schijfrem, achter: trommelrem in beide achterwielen
  Laadgewicht maximaal 150 kg
  Gewicht 90 kg
  Achteruit ja
  Maten breedte 72 cm en lengte 160 cm

  Klik hier om de handleiding te bekijken

  Terug naar de Driewieler
 • Driewieler reviews (10)
  Nipponia Pride zonder helmplicht of rijbewijs Scootmobiel / Driewielerscooter
  Recensie 1 tot en met 10 (van de 10 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: maandag, 25 juli 2022
  ik ben zeer tevreden over de pride selfs de mensen die je tegenkom met bootsgapen vinden de pride een topper jammer dat de bijterij snel leeg is voor een lition maar het is niet anders ik raat hem wel aan vrienden en vamieli
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 22 juli 2022
  Een geweldige scooter handig in gebruik en een mooi uiterlijk
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 30 mei 2022
  Geen klachten scootmobiel rijdt stabiel en voelt veilig verder prima contact en ervaring
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 10 mei 2021
  Prettig geholpen, ondanks drukte toch best snelle levering.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 04 december 2020
  Spannend was het om de Gomax pride aan te schaffen elektrisch gaan rijden Maar zo fijn en met gemak . Rijden en opladen thuis Heel fijn om er mee te rijden Geen spijt van deze aankoop
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 29 augustus 2020
  Door alle extra opties duurde de levering wat langer dan verwacht. UItiendelijk toch goedgekomen en steeds netjes op de hoogte gesteld over de voorgang. Zeker aan te raden voor minder valide senioren.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 26 mei 2020
  een geweldig ding veel bekijks en mensen vragen waar ik hem heeft gekocht en geef dan Fast&Furious en het telefoonnummer door. erg tevreden er mee. Een tevreden klant.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 22 december 2019
  Zeker niet de goedkoopste scootmobiel die verkrijgbaar is, ook Fast & Furious levert scootmobielen voor de halve prijs. Maar die hebben niet dezelfde opties die dit model wel heeft. Je kunt bijna alles customizen, en dat is heel eenvoudig via de webshop te regelen. Ik twijfelde nog even of het goed zou komen met de bestelling maar alles bleek perfect in orde. Echt aan te bevelen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 28 oktober 2019
  Fijne instap, mooi model en hoge topsnelheid. Had wel iets meer bergruimte mogen zijn, die is beperkt. Achterwielen staan ver naar achteren, is even wennen met sturen. Staat wel erg stabiel op de grond en rijdt comfortabel.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 03 oktober 2019
  Ik kon met geen mogelijkheid mijn vader aan de scootmobiel krijgen tot ik hem deze Gomax Pride liet zien. Dit is het eerste model dat er niet uitziet als een boodschappenwagen voor bejaarden. Lekker sportief uiterlijk, gaat ook erg snel en rood is ook een veilige kleur in het verkeer. Nooit gedacht dat ik hem nog in een scootmobiel kon krijgen, nu maakt hij meer kilometers dan mij!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de Driewieler
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--
  Terug naar de Driewieler
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de Driewieler

Alternatieve Driewielers