Beta RR50 Motard Sport EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 150,00
(Nog 4 dagen en 2 uur)
Adviesprijs: 3.599,95
Onze prijs: 3.449,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom Brommer opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.224,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.178,73 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve Brommer

 • (Brommer) omschrijving

  Beta RR50 Motard Sport

  Zoek je veel schakelbrommer voor weinig geld? Dan moet je beslist de Beta RR50 Motard Sport kopen! Deze schakelbrommer is een echte motor met een bromfiets motorblok. Hierdoor heeft hij wel de kwaliteit van een motor, maar gaat hij toch maar 45km per uur. Met de 6 voetversnellingen bepaal je zelf hoeveel je uit het motorblok haalt. Meer weten? Lees dan snel verder!

  Sportief en ijzersterk

  De Beta RR Motard Sport is de meest sportieve straatlegale crossmotor die je maar kunt vinden. Hij beschikt over een zeer sportief karakter waarbij hij geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Zijn vering is fenomenaal, net als zijn degelijkheid. De Motard Sport van Beta is namelijk een echte motor met het motorblok van een brommer.

  Het zit namelijk zo… Beta bracht eerder de 125cc Motard Sport uit waarbij je een motorrijbewijs nodig hebt om hem te mogen besturen. De 125cc beschikt namelijk over meer vermogen en je kunt er zeker 100 kilometer per uur mee rijden. Omdat er veel vraag is naar schakelbrommers besloot Beta ook een bromfiets uitvoering te maken en heeft daarbij de 125cc Motard Sport als basis gebruikt. Het enige verschil tussen de 50cc en de 125cc is het motorblok. Je kunt je voorstellen dat alle onderdelen dus berekend zijn op de hoge krachten en snelheden van de motor variant. De RR50 Motard Sport is dus letterlijk ijzersterk.

  Motard Sport, Motard ST, en Motard Track

  Naast de Motard Sport, waar deze pagina over gaat, kun je ook nog de Motard ST en de Motard Track kopen. De ST is het standaard model en die heeft dezelfde lichtmetalen wielen als de Sport. De voorvork bij de Beta Motard Sport, dit model dus, is net iets beter dan bij het standaard model. De Track verschilt qua wielen en voorvork van de ST en Sport. De Track heeft namelijk spaken en een upside down voorvork.

  Stoer uiterlijk en geweldige rijeigenschappen

  De Beta RR50 Motard Sport ziet er stoer uit, daar is geen twijfel over mogelijk. Ook het rijgedrag is van hoog niveau zoals je ook bij een motor zou verwachten. De vering doet werkelijk uitmuntend zijn werk. Van diepe kuilen of flinke hobbels in het wegdek merk je nagenoeg niets. Ook de flinke remmen brengen je moeiteloos tot stilstand, zelfs bij nat en regenachtig weer.

  Met de 6 versnellingen aan boord kun je iedere uitdaging aangaan. Je kunt namelijk op ieder gewenst moment de maximale kracht benutten. Schakelen doe je met de voet en koppelen doe je met de linker hand.

  Origineel ook sneller

  Vanuit de fabriek kan de 50cc Motard Sport sneller dan 45 kilometer per uur. Origineel rijdt hij namelijk +/- 70km per uur. Aangezien een bromfiets niet sneller dan 45 kilometer per uur mag rijden in Nederland, worden de schakelbrommers al in de fabriek aangepast met een begrenzer zodat ze wel 45km p/u maximaal gaan.

  Met deze schakelbrommer weet je vooraf dat hij meer kan dan hij laat zien. Wil je zijn potentieel maximaal benutten dan kun je ook overwegen om de begrenzer te laten verwijderen of aan te passen, met behoud van de garantie. In onze accessoirelijst kun je deze optie aanvinken tijdens het bestellen.

  Beta RR50 Motard Sport kopen

  Zoek je een schakelbrommer van absolute kwaliteit en die tevens onverwoestbaar is? Dan moet je de Beta RR50 Motard Sport kopen. Bovendien ziet hij er prachtig uit en rijdt hij ook geweldig. Heb je nog een verzekering, helm, of regenkleding nodig? Ook dat kun je bij ons kopen!

  Motard Sport leasen

  Kopen op afbetaling kan ook! Betaal een vast laag bedrag per maand, en de Motard Sport van Beta is direct van jouw! Afbetalen kan al vanaf 12 maanden en in maximaal 72 maanden. Bepaal zo zelf eenvoudig de looptijd en het aflossingsbedrag. Leasen is overigens hetzelfde als kopen op afbetaling.

  Terug naar de Brommer
 • Technische (Brommer) specificaties

  Beta RR50 Motard Sport 50cc 2-takt EURO5

  Motor - 50cc 2-takt
  Koeling - Watergekoeld
  Voorband - 17 inch
  Achterband - 17 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Schijfrem
  Brandstof - 95 ongelood + olie
  verbruik - 1L : 20 km
  Tankinhoud - 7 Liters
  Gewicht - 110 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de Brommer
 • Brommer reviews (0)
  Beta RR50 Motard Sport EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de Brommer
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de Brommer
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de Brommer