Scootmobiel kopen Venlo

Zoek je een goedkope en betrouwbare scootmobiel in de buurt van Venlo, Tegelen, Grubbenvorst of Maasbree, of een ander gehandicaptenvoertuig? Wij bieden bij Fast & Furious het grootste assortiment van Nederland aan. Je koopt heel eenvoudig een scootmobiel online via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop. We bezorgen graag bij je thuis en je kunt het voertuig van jouw keuze zonder rente en verspreid over 3 termijnen betalen of je kunt je scootmobiel leasen.

 • Online shoppen vanuit Venlo en omgeving

  Kan ik een scootmobiel kopen vanuit Venlo en omgeving?

  Voor een scootmobiel, gehandicaptenvoertuig, of invalidenvoertuig ben je onder andere in de dorpen Maasbree of Tegelen of alle andere plaatsen rondom Venlo bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop kun je heel gemakkelijk een scootmobiel kopen met drie wielen, maar ook met 4 wielen.

  We verkopen snelle scootmobielen die een topsnelheid hebben van 25 kilometer per uur, maar ook voor overdekte scootmobielen kun je bij ons terecht. Zo kom je door weer en wind droog en warm op de plaats van bestemming. Wanneer je een handicap hebt, passen wij de scootmobiel zo aan dat hij bij jouw wensen en eventuele beperkingen aansluit.

  Bezoek onze uitgebreide online showroom

  Omdat niet iedereen die een scootmobiel wil kopen even goed ter been is en dus in staat is om zelf naar een scootmobiel showroom te komen, presenteren we al onze merken en modellen uitgebreid op onze online webshop. Je vindt hier alle driewielers, vierwiel scootmobielen en gehandicaptenvoertuigen die we verkopen en geven er alle informatie bij die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken.

  We showen ze aan je door van elk model duidelijk detailfoto’s te tonen, zodat je zelf kunt zien hoe bijvoorbeeld de verlichting, het bagagevak, de bediening op het stuur of de wielen en vering er uitzien. Ook de optielijst kun je op je gemak doornemen en ondertussen bedenken welke accessoires je graag toe wilt voegen aan jouw eigen scootmobiel. Het bestellen en betalen verloopt in logische stappen waar je gemakkelijk doorheen loopt en kan vanuit je luie stoel.

 • Uitvoeringen en opties

  Scootmobielen met 3 en met 4 wielen in Venlo

  Een scootmobiel kopen vanuit de regio Venlo in bijvoorbeeld Grubbenvorst of Tegelen gaat erg gemakkelijk. Wat je wel moet weten, is dat er zowel drie- als vierwiel scootmobielen bestaan en dat je hier bij ons dus ook de keuze uit hebt. 

  De modellen met 3 wielen noemen we ook wel driewielers en de modellen met 4 wielen heten logischerwijs vierwielers of vierwiel scootmobiel. Wat opvalt aan de scootmobielen met 3 wielen is dat ze over het algemeen sneller rijden dan een model met 4 wielen. Al verkopen we ook snelle vierwiel scootmobielen. De wielen van een model met 3 wielen zijn vaak wat groter en dus goed geschikt voor meer snelheid. Een scootmobiel met 4 wielen is vooral erg handig als je regelmatig een stoeprand tegenkomt. Het extra wiel aan de voorkant, niet 1 maar 2 in tegenstelling tot driewiel modellen, zorgt ervoor dat de scootmobiel stabiel blijft en je probleemloos de stoep op en af rijdt. 

  Een snelle scootmobiel heeft als voordeel dat je in kortere tijd van bijvoorbeeld Maasbree naar Venlo rijdt om te gaan shoppen en zelfs even de grens met Duitsland over kunt gaan voor “kaffee und kuchen” of een andere boodschap.

  Een dichte scootmobiel kopen (met dak)

  Wanneer je echt lange tochten wilt maken of door weer en wind op pad wilt, kun je kiezen voor een gesloten scootmobiel. Hierin zit je droog en warm en verplaats je jezelf als een koning of koningin door het verkeer.

  Deze modellen zijn standaard voorzien van vele opties en ze lijken wat dat betreft heel veel op een auto. Qua opties moet je denken aan elektrisch bedienbare ramen, een audiosysteem, navigatie, centrale deurvergrendeling of een alarm. Als je in de zomermaanden je hoofd koel wilt houden, behoort zelfs een airco tot de opties.

  Om met je scootmobiel de supermarkt binnen te gaan, zijn deze gesloten modellen wat minder praktisch, maar onderweg bieden ze je erg veel comfort.

  Aanpassen aan een handicap en extra opties

  Wanneer je een handicap hebt is dit al lastig genoeg en hoeft het gelukkig geen belemmering te zijn om toch met een scootmobiel op pad te gaan in Venlo en omgeving. Bijna al onze driewiel scooters en varianten met 4 wielen, zijn aan te passen aan een eventuele beperking of maken het rijden nog comfortabeler door het toevoegen van extra opties.

  Onder de opties uit deze categorie vallen onder andere een houder voor je wandelstok, een mandje of een USB aansluiting om je telefoon onderweg op te laden. Maar ook het plaatsen van een extra of grotere accu is een mogelijkheid waar je veel gemak van zult hebben.

  Bij aanpassingen moet je denken aan het ombouwen van de gashendel naar een gaspedaal zodat je ook met weinig kracht in je handen je scootmobiel kunt besturen. Een draaibare stoel maakt het op- en afstappen voor iedereen mogelijk en met een luxe stoel met verstelmogelijkheden vind je gegarandeerd de juiste houding achter het stuur.