Tweedehands Vespa scooters

Je wilt een tweedehands Vespa scooter kopen? Heel slim! De Vespa is namelijk de allerbeste retro scooter die er is. Niet alleen is hij prachtig om te zien maar ook van voortreffelijke kwaliteit. Een 2de hands Vespa kopen doe natuurlijk bij ons want naast de 3 maanden garantie krijg je ook een afleverbeurt cadeau!

Artikel 1 tot 3 (van de 3).  Pagina:  1 

Vespa Primavera 70th

 
3.295,00 3.195,00
Lease vanaf 58,47 p/m
Betaal 3x 1.091,63 via logo IN3 capayable
18055 keer bekeken

Vespa Sprint Titanium

 
3.149,00 2.995,00
Lease vanaf 54,81 p/m
Betaal 3x 1.023,29 via logo IN3 capayable
12414 keer bekeken

Vespa Sprint custom EURO2 25 km/h

 
5.549,95 3.749,95
Lease vanaf 68,62 p/m
Betaal 3x 1.281,23 via logo IN3 capayable
28824 keer bekeken
Artikel 1 tot 3 (van de 3).  Pagina:  1 

Vespa modellen

Vespa heeft een aantal modellen op de markt gebracht. De Primavera en de Sprint zijn de meest bekende. Alle Vespa modellen zijn van ongekende kwaliteit en allemaal voorzien van technische hoogstandjes. Zo hebben de onderstaande modellen allemaal een mono-arm-voorvork en zijn ze voorzien van een krachtig maar toch zuinig motorblok.

Vespa Primavera

De Primavera herken je snel aan zijn mooie rondingen en ronde koplamp. Rond de koplamp is een chromen rand aanwezig. De Primavera is de best verkochte retro scooter van dit moment. De Primavera kent overigens ook een Touring uitvoering welke nog completer is. De Touring heeft 3 dingen extra, namelijk een windscherm, een bagagerek voorop en een bagagedrager achterop.

Vespa Sprint

De Sprint heeft een vierkante koplamp welke omringd is met een chromen rand. De Sprint is ook in een Sport uitvoering te verkrijgen welke sportiever oogt. Ook de Sprint is voorzien van zeer verfijnde en betrouwbare techniek.

Vespa LX

De Vespa LX is de voorganger van de Primavera en heeft veel overeenkomsten. Waar je de LX weer snel aan herkend is dat deze, in tegenstelling tot de Primavera, geen chromen rand heeft rond de koplamp.

Vespa S

De Vespa S is de iets sportievere uitvoering en tevens voorloper van de Vespa Sprint. Het verschil is vooral bij het zadel waarneembaar omdat de S-uitvoering een korter en sportiever zadel heeft.

Vespa LXV

De LXV herken je onmiddellijk door de eigenzinnig koplamp welke zich iets voor het stuur bevindt. Rond de koplamp is een klein windscherm aanwezig en het zadel bestaat uit 2 delen. Ook is er standaard bij de LXV een achterdrager aanwezig.

 

Vespa motorscooters

Je kunt natuurlijk ook een 2de hands Vespa motorscooter kopen. Vespa heeft naast haar collectie aan 50cc motorblokken ook 125cc en 300cc in haar assortiment zitten. De Primavera en de Sprint zijn als 125cc verkrijgbaar. De GTS300, welke veel op de Primavera lijkt, is er in een 300cc uitvoering.

 

Tweedehands Vespa scooter kopen

Ga je een tweedehands Vespa scooter kopen dan kun je eigenlijk geen miskoop doen. Vespa is dermate degelijk dat je daar nog vele jaren plezier van gaat hebben. Toch krijg je bij Fast en Furious 3 maanden garantie op de Vespa om er zeker van te zijn dat je plezier gewaarborgd blijft. Bovendien wordt de scooter afgeleverd met een grote beurt. Zo hoef je dus voorlopig ook even geen onderhoud te plegen.

 

2de hands kopen op afbetaling

Ook 2de hands Vespa scooters kun je bij ons kopen op afbetaling. Bij onze lease calculator kun je eenvoudig uitrekenen wat jouw 2de hands Vespa je gaat kosten. Ga je voor extra gemak? Laat dan je Vespa scooter thuis bezorgen! Dit doen wij voor slechts 49,95 euro!