2de hands bezorgscooter

Zoek je een 2de hands bezorgscooter? Bekijk dan ons aanbod op deze pagina. Tweedehands bezorgscooters zijn erg populair dus zie je er een staan die jouw interesse wekt, wees er dan snel bij want OP=OP.

Merken modellen

Er zijn diverse scooters in te zetten als bezorgscooter maar er zijn er ook een paar die daarvoor speciaal ontworpen zijn. De Kymco Agility Delivery en de Sym X-Pro zijn daar een voorbeeld van. Deze 2 modellen zijn uitgerust met een zeer ruime en stevige achterdrager zodat er direct een pizzakoffer of grote topbox gemonteerd kan worden.

De Kymco Agility kenmerkt zich door zijn goede wegligging en dat de achtervering voorbereid is op het zwaardere werk. Hij is erg betrouwbaar en in te zetten als werkpaard.

De Sym X-Pro rijdt verrassend lekker en heeft bijzonder veel opbergruimte. Hij oogt zeer sportief en is absoluut een goed visitekaartje voor je bedrijf. Hij beschikt over een brandstoftank met een capaciteit van maar liefst 9 liter!

Accessoires laten monteren

Veel scooter modellen kunnen worden ingezet als bezorgscooter. Belangrijk is dan om de juiste accessoires erbij te bestellen. Bij ons kun je ook een tweedehands bezorgscooter kopen en daar meteen diverse accessoires op laten monteren. Je krijgt de scooter dan compleet afgeleverd. In de optielijst vind je verschillende onderdelen terug. De prijs die je ziet staan is inclusief montage.

Afhalen en bezorgen

Bij ons kun je de tweedehands bezorgscooter afhalen op een van onze afhaalpunten. Bovendien kunnen wij de scooter bij je thuis of op locatie laten afleveren. De bezorgkosten bedragen slechts 49,95 euro.

2de hands bezorgscooter kopen

Fast & Furious heeft regelmatige interessante aanbiedingen. Niet alleen kun je bij ons terecht voor een nieuwe scooter maar je kunt ook een 2de hands bezorgscooter kopen bij ons. Is de scooter boven de 500,- euro dan geven wij er 3 maanden garantie op. Wij leveren hem af met een uitgebreide onderhoudsbeurt zodat je er voorlopig geen omkijken naar hebt.

Gespreid betalen

Gespreid betalen is ook mogelijk. Je kunt namelijk bij ons een bezorgscooter kopen op afbetaling. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand. Ideaal wanneer je net begonnen voor jezelf begonnen bent of niet over een groot budget beschikt.