2de hands Gilera scooters

Op deze pagina tref je al onze tweedehands Gilera scooters. Het aanbod varieert regelmatig omdat de tweedehands scooters erg snel gaan. Van elk exemplaar die je ziet is er maar een. Het kan dus voorkomen dat de scooter ineens niet meer te koop is omdat hij net verkocht is. Je moet er dus snel bijwezen.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Tweedehands Gilera Runner SP 50 uitverkocht

 
1.199,00 908,95
Lease vanaf 16,63 p/m
Betaal 3x 310,56 via logo IN3 capayable
15669 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Gilera scooters populair

Gilera scooters zijn erg populair. Dit komt door hun sportieve design en kwaliteit. De Gilera Runner is het meest populaire model welke een aantal facelifts heeft ondergaan. Per uitvoering kunnen er wel eens kleine verschillen zijn maar dit betreft met name het design. Qua techniek zijn bijna alle Runner modellen hetzelfde en beschikken ze over een sterk 2-takt motorblok welke weinig onderhoud kent.

 

Kenmerken van de Gilera Runner

De Runner kenmerkt zich door zijn sportieve design, sterke motorblok en grote brandstoftank. De tankinhoud bedraagt tussen de 9 en 11 liter, afhankelijk per uitvoering. De tank is in het midden bij de voeten gesitueerd om de gewichtsverdeling optimaal te houden. Niet alleen oogt deze scooter super sportief maar merk je ook tijdens het rijden dat hij sportief is. Zoek je een scooter met een uitstekende wegligging dan moet je de Gilera Runner kopen!

 

Luxe scooter

De Runner is zeker een luxe scooter te noemen omdat er standaard een aantal extra features zijn opgenomen in het design. Zo zijn er stuurbalansgewichten aan de uiteinden van de handvatten aanwezig en zijn er ventilatieroosters welke warme lucht kunnen geven. Het zadel is zeer comfortabel, groot genoeg voor 2 personen, en er is bijzonder veel beenruimte. Ook voor zeer grote bestuurders is dit een zeer fijne scooter.

 

Tweedehands Gilera scooter kopen

Reden genoeg om bij ons een tweedehands Gilera scooter te kopen. Wij geven namelijk op elke 2de hands scooter boven de 500,- euro 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt. Zo weet je dat je altijd een goede scooter koopt en weinig risico loopt.

 

Betaalgemak

Wanneer je een 2de hands Gilera scooter wilt kopen en in termijnen wilt afbetalen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kopen op afbetaling noemen wij leasen. Bij elke scooter zie je wat hij kost als je hem in een keer betaald en wat hij in termijnen kost. Voor een scooter van 500,- euro betaal je slechts 10,- euro per maand.