Tweedehands Kymco scooters

Een Kymco scooter kopen kan prima tweedehands. Kymco maakt namelijk goede en betrouwbare scooters. Bovendien zijn bijna alle modellen die zij maken een succesnummer. Ook 2de hands verkopen deze erg goed. Zie jij een leuk model staan dan moet je er snel bijwezen want OP=OP.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Tweedehands Kymco Agility UITVERKOCHT!

 
758,95
Lease vanaf 13,89 p/m
Betaal 3x 259,31 via logo IN3 capayable
7258 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Meer dan alleen scooters

Kymco is een van de grootste scooterfabrikanten en beperkt zich overigens niet alleen tot het fabriceren van scooters. Kymco maakt namelijk ook motoren en Quads. De meeste fabrieken staan in Taiwan en hun producten worden over de hele wereld verkocht.

Kymco modellen

Kymco heeft voor iedereen een scooter die past. Er zijn namelijk ruim 10 modellen van retro tot super sportief. Hieronder introduceren wij de modellen van dit moment.

Kymco Agility

De Agility kent meerdere uitvoeringen waaronder ‘City’, ‘Delivery’ en ‘Fat’.

Het verschil onderling is de velgmaat en het design. De Delivery is een bezorgscooter bij uitstek. De City kenmerkt zich door zijn grote 16 inch wielen en de Fat is weer lekker compact.

Kymco G-Dink

De G-Dink is een luxe 2 persoons scooter met veel comfort en gemak. Zijn forse afmeting maken deze scooter een bijzondere verschijning. Als je niet beter zou weten zou je denken dat het een motorscooter is.

Kymco K-Pipe 50

De K-Pipe 50 is een schakelbrommer met automatische koppeling. De K-Pipe is er ook in een motoruitvoering waarbij het enige verschil het motorblok zelf is. Je weet dus dat deze brommer degelijk is. Qua looks heeft hij iets weg van een dirtbike en heeft verder een cool en fris design.

Kymco Like

De Like is duidelijk een retro scooter maar wel voorzien van de hedendaagse techniek. De Like is een prettige stadsscooter welke een compact design heeft. Hiermee is hij ook voor kleinere bestuurders erg geschikt.

Kymco New Dink

De New Dink is samen met de G-Dink de grootste qua omvang en bovendien geschikt voor 2 personen. Hij is verrassend ruim en erg geschikt voor bestuurders met een groot postuur. De New Dink is erg gericht op comfort.

Kymco People S

De People S heeft grote 16 inch velgen en heeft een iets zakelijk voorkomen. Hij voelt erg solide aan, beschikt over veel remkracht en heeft een prima vering. Zijn kleine windscherm en grote bagagevak maken de People S een praktische scooter.

Kymco Sento

De Sento is een futuristische scooter welke een design van nu en van vroeger heeft. Er zijn een aantal retro elementen opgenomen en met de Sento ben je zeker uniek. Zijn zuinige motorblok en lichte gewicht dragen bij aan een laag brandstofverbruik.

Kymco Super 8

De Super 8 is een van de meest sportieve scootermodellen die Kymco in huis heeft. De Super 8 is een grote concurrent van de Gilera Runner en Yamaha Aerox. Zoek je een super sportieve scooter dan moet je de Kymco Super 8 kopen.

Kymco Vitality

Fris, modern, sportief en stoer, dat is de Vitality. Hij ziet er chique uit, heeft een zuinig 4-takt motorblok en is zeer betrouwbaar. De Vitality is een praktisch vervoersmiddel, beschikbaar in mooie kleuren en een echte eyecatcher.

Kymco VP50

De Kymco VP50 is een moderne scooter welke vanwege zijn grote voetenplank erg comfortabel en praktisch is. Zeker met een groot postuur kom je geen ruimte te kort.

 

Tweedehands Kymco scooter kopen

Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je een Tweedehands Kymco scooter kopen wilt. Kost de scooter meer dan 500,- euro dan krijg je er van ons 3 maanden garantie op en een gratis onderhoudsbeurt. Zo kun je voorlopig weer vooruit.

Betalen in termijnen

Wil je jouw Kymco scooter kopen en betalen in termijnen? Dat kan bij Fast & Furious! Al vanaf 10,- euro per maand kun je een 2de hands Kymco scooter kopen!