2de hands Peugeot scooters

Wil je een tweedehands Peugeot scooter kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je namelijk 3 maanden garantie + een gratis onderhoudsbeurt. Hierdoor weet je zeker dat je voorlopig vooruit kunt. Een Peugeot scooter kun je prima 2de hands kopen omdat deze scooters van goede kwaliteit zijn.

 

Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Tweedehands Peugeot Vivacity snorfiets 25 km/h UITVERKOCHT

 
808,95
Lease vanaf 14,80 p/m
Betaal 3x 276,39 via logo IN3 capayable
7949 keer bekeken

Tweedehands Peugeot Vivacity snorfiets 25 km/h UITVERKOCHT

 
1.508,95
Lease vanaf 27,61 p/m
Betaal 3x 515,56 via logo IN3 capayable
6269 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Peugeot scooter modellen

Op dit moment heeft Peugeot een 6-tal populaire scootermodellen. Dit zijn: Citystar, Django, Kisbee, Speedfight, Tweet en Vivacity. Hieronder introduceren wij deze modellen even in het kort.

Citystar

De Peugeot Citystar is een robuuste scooter welke veel weg heeft van een motorscooter. Hij is zeer geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer en biedt genoeg ruimte voor 2 personen. De Citystar is alleen als 45km bromscooter verkrijgbaar.

Django

De Peugeot Django is een hippe retroscooter met een sportief en eigentijds design. Met de Django val je direct op. Hij is luxe, comfortabel en voorzien van een zuinige 4-takt motor. De Django is als snorfiets 25km p/u en bromfiets 45km p/u verkrijgbaar.

Kisbee

De Peugeot Kisbee is een elegante en sportieve scooter welke als snorscooter en bromscooter verkrijgbaar is. De Kisbee is zeer geschikt voor lange afstanden en zeer wendbaar. Zeker als 2de hands een prima keuze!

Speedfight

De Peugeot Speedfight is de meest sportieve scooter die het merk Peugeot maakt. De Speedfight is al vele jaren een succesnummer. De hotsellers van dit moment zijn de Speedfight 3 en 4. Ook dit model is in een snor- en bromuitvoering te verkrijgen.

Tweet

De Peugeot Tweet is een zeer comfortabele scooter welke direct opvalt door zijn grote wielen. De Tweet is zeer geschikt voor de wat grotere bestuurders en heeft een bijzonder goede wegligging. Snel door de drukke stad heen is met de Tweet geen enkel probleem.

Vivacity

De Peugeot Vivacity is een zeer gewilde scooter voor zowel binnen- als buiten de stad. De Vivacity kent meerdere uitvoeringen waaronder een 2-tak, 4-takt en een E-vivacity welke volledig elektrisch is. Ook de Vivacity kun je tweedehands kopen als bromscooter en snorscooter.

Tweedehands Peugeot scooter kopen

Wil je een A-merk scooter kopen dan moet je zeker een Peugeot kopen. Dit scootermerk bestaat al heel lang en staat bekend om haar goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Een Tweedehands Peugeot scooter kopen is daarom een goede beslissing. Bij Fast & Furious geven we je 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt indien de scooter 500,- euro of meer kost.

Gespreid betalen

Je kunt bij ons ook een 2de hands Peugeot scooter kopen en gespreid betalen. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand! Ook accessoires en upgrades kun je in termijnen betalen! Wil je meer weten over kopen op afbetaling? Lees dan verder op onze Lease pagina.