2de hands Piaggio Mp3

Bij ons kun je ook de een 2de hands Piaggio Mp3 kopen. Dit model hebben wij namelijk af en toe in ons assortiment zitten. Het voordeel van Fast en Furious is dat wij 3 maanden garantie geven op een tweedehands Piaggio Mp3 en hem afleveren met een uitgebreide onderhoudsbeurt! Ook kun je hem in termijnen betalen. Wees er snel bij want de 2de hands Mp3’s van Piaggio verkopen erg snel.

Stoer, praktisch en ontzettend leuk

De Piaggio Mp3 is een motorscooter met 3 wielen. Aan de voorkant zitten er 2 wielen en aan de achterkant 1. Het voordeel van de Mp3 is dat je hem met een autorijbewijs mag besturen. Daarnaast heeft deze motorscooter alle voordelen van de motor. Zo kun je en mag je tussen de files door rijden, betaal je geen parkeergeld en is de wegenbelasting minimaal. Bij het stoplicht hoeft je geen voet aan de grond te zetten omdat de Piaggio motorscooter gewoon rechtop blijft. Zuiniger dan een auto is hij zeker. Hij gaat zeer efficiënt met de brandstof om en is voorzien van moderne technologie. Het motorblok beschikt namelijk over 4-takt technologie met een injectie brandstof inspuitsysteem. Er zijn 2 rijprogramma’s waaruit je kunt kiezen. Wil je zuinig rijden, kies dan het Eco programma. Wil je de Mp3 flink op zijn staart trappen, kies dan voor het Power programma.

Uitvoeringen

De Piaggio Mp3 is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Daarbij kun je kiezen uit een 300cc uitvoering en een 500cc uitvoering. De 300cc uitvoering beschikt over 22,5pk en de 500cc over 40pk. Deze motorscooter weegt rond de 260 kilo en in verhouding met het aantal pk’s is dat best veel. Tevens zijn er ook uitvoeringen welke beschikken over ABS en ASR. Deze extra luxe zorgt voor een extra stukje veiligheid.

Sublieme rijprestaties

De Mp3 van Paggio laat zich eenvoudig besturen en snel bochtenwerk is eenvoudig en leuk. Dat je over veel remkracht beschikt is een feit. De Mp3 heeft namelijk op elk wiel een remschijf zitten. Bovendien heb je met 3 wielen meer grip op het wegdek. De rijprestaties zijn subliem en deze Piaggio motorscooter heeft een zeer hoog fun- en gadget gehalte. Je kunt de Mp3 motorscooter zien als een combinatie tussen een Quad en een motor waarbij je net als een echte motor de bochten in kunt duiken. Bij de stoplichten sta je net zo rechtop als bij een Quad.

2de hands Piaggio Mp3 kopen

Wil je een 2de hands Piaggio Mp3 kopen dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Bij ons kun je de motorscooter af komen halen maar ook thuis laten bezorgen. Standaard krijg je 3 maanden garantie op deze 3-wieler. Bovendien leveren wij hem af met een uitgebreide onderhoudsbeurt zodat je er voorlopig geen omkijken naar hebt.

Kopen op afbetaling

Ook kun je bij ons een tweedehands Piaggio Mp3 kopen op afbetaling. Betaal het bedrag gespreid en daardoor meer geld over. Bij het bestellen van een 2de hands model kun je ook kiezen voor extra opties en accessoires. Ook deze kun je in termijnen afbetalen.