2de hands Piaggio scooters

Tweedehands Piaggio scooter kopen? Dan zit je hier goed! Wij verkopen namelijk 2de hands Piaggio scooters welke voorzien zijn van een grote beurt bij aflevering en 3 maanden garantie. Je kunt er meteen van genieten en hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid.  De tweedehands Piaggio’s verkopen erg snel. Wees er snel bij want WEG=WEG.

Over het merk

Piaggio maakt al meer dan 70 jaar scooters. Zo kwam de allereerste Vespa pas op de markt wanneer hij voldeed aan alle comfort eisen die de fabrikant stelde. Het design was destijds nog niet eens van belang. In de loop der jaren is mode en design een steeds grotere rol gaan spelen in Italië waar dit scootermerk ook vandaan komt. De scooters steeds werden mooier en mooier. Vandaag de dag maakt deze scooterfabrikant een van de mooiste scooters die je maar kunt vinden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Piaggio waardoor deze is zeer goede naam heeft opgebouwd.

Piaggio modellen

Het scootermerk Piaggio maakt een aantal modellen. Het meest populaire model is de Vespa. Veel mensen weten niet dat Vespa gemaakt wordt door Piaggio. Naast de Vespa maakt dit scootermerk ook de Zip, de Fly en de Liberty. Hieronder kun je lezen wat de kenmerken zijn van deze modellen.

Piaggio Vespa

Een van de best verkochte scooter aller tijde is de Vespa. Deze retro scooter bestaat al 70 jaar en is een aantal jaar weer helemaal in de mode. De Vespa is ongekend betrouwbaar en beschikt over zeer verfijnde en duurzame techniek. De populairste Vespa modellen zijn de Sprint en de Primavera.

Piaggio Zip

De Piaggio Zip mag er absoluut wezen. Hij is compact en ieders vriend. De Zip heeft absoluut geen problemen met het drukke stadsverkeer en wendt zich er moeiteloos doorheen. Niet voor niets is de Zip een van de best verkochte scooters. De prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Zoek je een compacte en handzame tweedehands scooter, koop dan de Zip.

Piaggio Fly

De Fly van Piaggio is een hedendaagse scooter welke klasse en sportiviteit uitstraalt. Deze scooter is zowel in een 25km snorfiets als 45km bromfiets te koop. Zoek je een 2de hands scooter met veel opbergmogelijkheden dan is de Fly aan te raden. Het zwaartepunt van de Piaggio Fly ligt lager dan gemiddeld wat zorgt voor een nog betere wegligging.

Piaggio Liberty

Een betrouwbare scooter met grote wielen, dat is de Liberty van Piaggio. Zijn rijcomfort is ongekend evenals zijn betrouwbaarheid. Het Italiaanse design maakt de Liberty een bijzonder mooie verschijning. Deze Piaggio scooter is voor de wat grotere en langere bestuurders een uitkomst. Ook qua wegligging ga je genieten van deze scooter.

Tweedehands Piaggio kopen

Wil je een tweedehands Piaggio kopen? Doe dit dan bij Fast & Furious! Wij geven je 3 maanden garantie en een grote beurt bij afleveren wanneer de scooter 500,- euro of meer kost. Leasen kan ook bij 2de hands scooters. Je kunt namelijk ook je 2de hands scooter in termijnen betalen. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand!