opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

Klantenbeoordelingen

1451 Beoordelingen

E. gaf gemiddeld een 10

12-12-2019 meer...

Jerry gaf gemiddeld een 10

09-12-2019 meer...

e jaquez perez gaf gemiddeld een 1

28-11-2019 meer...

nicky van zuijle gaf gemiddeld een 8

26-11-2019 meer...

S gaf gemiddeld een 4

23-11-2019 meer...

Onze voordelen

Tweedehands retro scooters

Een tweedehands retro scooter kopen doe je natuurlijk bij Fast & Furious. Waarom? Wij geven namelijk op scooters boven de 500,- euro een grote onderhoudsbeurt en drie maanden garantie! De scooter kun je ophalen maar ook thuis laten bezorgen. Retro scooters zijn erg populair op het moment, dus zie je er eentje staan die je leuk lijkt, dan moet je snel zijn want WEG=WEG.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 

Tweedehands retro scooter

799,00
4420 keer bekeken
2dehands retro scooter

Tweedehands retro scooter UITVERKOCHT!

799,00
6351 keer bekeken
2dehands retro scooter
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 

Wat is een retro scooter

Een retro scooter is een scooter waarbij het design is gebaseerd op de scooter van vroeger. Omdat de techniek van vandaag de dag aanwezig is, koop je een goede en betrouwbare scooter die lekker zuinig is in gebruik.

 

De Vespa

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Vespa. Dit is een legendarisch model van het scootermerk Piaggio die al 70 jaar goed verkoopt. Zoek je een retro scooter van ongekende kwaliteit dan moet je beslist een Vespa kopen. Veel retroscooters van nu zijn deels gebaseerd op de populaire Vespa ontwerpen. In Italië, waar de Vespa vandaan komt, heeft de naam een betekenis. Vespa betekent namelijk wesp. Het lijf van de wesp zie je bij veel retro scooters terugkomen.

 

Retro modellen

Er zijn veel merken die retro scooter modellen op de markt hebben gebracht. Een aantal populaire retro modellen hebben wij op een rijtje gezet. Kymco Like, Kymco Sento, Peugeot Django, Piaggio Vespa, Sym Allo, Sym Mio en Sym Fiddle.

 

Tweedehands retro scooter kopen

Er zijn veel verschillende merken die retro scooters maken. Ga je een tweedehands retro scooter kopen, koop dan een scooter van een bekend merk. Deze zijn vaak een stuk beter en betrouwbaarder. Alle tweedehands retro scooters die Fast en Furious verkoopt zijn volledig nagekeken en voorzien van een onderhoudsbeurt, mits ze minder dan 500,- euro kosten. Fast en Furious heeft zoveel vertrouwen in haar tweedehandsproducten dat ze 3 maanden garantie geeft. Zo kun je dus veilig een 2de hands retro scooter kopen zonder het risico te lopen dat je binnen korte tijd kosten krijgt.

Laat je 2de hands retro scooter eenvoudig thuisbezorgen. Voor heel Nederland hanteren wij het vaste lage tarief van slechts 49,95 euro!

Betalen in termijnen

Liever je 2de hands retro scooter in termijnen betalen? Dat kan natuurlijk ook. Voor een scooter van 500,- euro betaal je slechts 10,- euro per maand. Ook accessoires waaronder een slot kun je in termijnen betalen bij ons.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page