Tweedehands Yamaha scooters

Een Yamaha scooter is niet alleen mooi om te zien maar ook zeer degelijk en betrouwbaar. Een tweedehands Yamaha scooter kopen kan daarom prima. Bij Fast en Furious krijg je bij aflevering een gratis onderhoudsbeurt en drie maanden garantie wanneer je 2de hands scooter meer dan 500,- euro kost. Een thuisbezorgmogelijkheid hebben we ook. Dit kost slechts 49,95 euro!

Artikel 1 tot 3 (van de 3).  Pagina:  1 

Yamaha neo's snorfiets 25 km/h

 
906,29
Lease vanaf 16,59 p/m
Betaal 3x 309,65 via logo IN3 capayable
5905 keer bekeken

Yamaha Jog snorfiets 25km/h

 
785,29
Lease vanaf 14,37 p/m
Betaal 3x 268,31 via logo IN3 capayable
15402 keer bekeken

Tweedehands Yamaha Aerox rood

 
911,04
Lease vanaf 16,67 p/m
Betaal 3x 311,27 via logo IN3 capayable
24138 keer bekeken
Artikel 1 tot 3 (van de 3).  Pagina:  1 

Yamaha scooter modellen

Yamaha heeft 3 scootermodellen welke gangbaar zijn. Dit zijn de Aerox, de Jog en de Neo. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder en uniek. Yamaha is een van de weinige merken die 4-takt motorblokken op de markt heeft gebracht welke zijn voorzien van een brandstof injectie inspuiting. Hierbij wordt de brandstof rechtstreeks ingespoten in de cilinder waardoor je nog meer power krijgt. Bovendien is het brandstofverbruik ongekend laag. Een verbruik van 1 op 60 is mogelijk!

Aerox

De Yamaha Aerox is wellicht een van de meest sportieve scooters die je maar kunt kopen. Het design is tot in de puntjes verzorgt en ademt sportiviteit. De tank zit in het midden tussen de voeten om het zwaartepunt naar beneden te brengen. Hij is er in zowel een 2-takt als 4-takt. De 4-takt uitvoering beschikt tevens over injectie!

Jog

Ook de Yamah Jog mag er wezen. Ook deze scooter is zeer sportief en van alle gemakken voorzien. De wegligging is uitstekend en dat staat garant voor snelle manoeuvres. Hij is standaard voorzien van brede banden en is voorzien van een krachtig 2-takt motorblok.

Neo

De Yamaha Neo heeft wellicht een iets minder sportief uiterlijk vergeleken met de Aerox en Jog maar qua prestaties mag hij er zeker zijn. De zuinige 4-takt motor is voorzien van injectie waardoor hij razendsnel start. Zoek je een super zuinige 2de hands scooter dan moet je de Neo kopen! Met 1 liter brandstof kun je namelijk tussen de 55 en 60 kilometer rijden!

 

Yamaha brommers

Het merk Yamaha beperkt zich niet alleen tot scooters. Ze hebben namelijk ook motoren. Een van hun motoren hebben ze ook in brommer uitvoering uitgebracht en dat is de TZR. Dit is een brommer met het design van een echte racemotor die zo van het circuit is afgekomen. Als je niet beter zou weten dan denk je dat dit een echte motor is.

Tweedehands Yamaha scooter kopen

Wil je een tweedehands Yamaha scooter kopen dan heb je een goede beslissing genomen. Dit merk is namelijk erg degelijk en betrouwbaar. Bij ons krijg je standaard 3 maanden garantie + een grote beurt bij aflevering wanneer je scooter boven de 500,- euro kost. Thuis bezorgen is ook mogelijk natuurlijk. De kosten hiervan bedragen slechts 49,95.

2de hands kopen en betalen in termijnen

In termijnen betalen kan natuurlijk ook! Vanaf 10,- euro per maand kun je bij ons al een 2de hands Yamaha scooter kopen. Ook accessoires kun je in termijnen betalen. Denk bijvoorbeeld aan een goed slot om er zeker van te zijn dat je scooter niet gestolen wordt.