Dutchebike

Elektrische fietsen van DutchEbike

DutchEbike is een fietsenmerk van Nederlandse bodem. Deze is volledig gericht op, en gespecialiseerd, in elektrische fietsen. De merknaam DutchEbike is een samenvoeging van het woord Dutch (Nederlands) en Ebike, welke in het Nederlands elektrisch fiets betekent. Het merk kenmerkt zich door een hoge kwaliteit fiets in de markt te zetten voor een betaalbare prijs. Zoek je een goede, maar ook goedkope elektrische fiets, dan kun je gerust een DutchEbike kopen!

Modern en degelijk

DutchEbike ontwerpt zelf haar fietsen, en volgt nauwlettend de laatste trends. Zo koop je dus altijd een trendy fiets. Niet alleen zien de elektrische fietsen er heel trendy uit, maar is de technologie ook van de nieuwste generatie. Zo zijn alle E-bikes uitgerust met betrouwbare elektronica met een lange levensduur. De meeste modellen zijn voorzien van rollerbrakes. Dit type remsysteem kent vele voordelen waaronder een lange levensduur, een soepele bediening, en weinig onderhoudseisen.

 

Wat het comfort betreft loopt dit fietsenmerk ook voorop. Veel modellen zijn namelijk voorzien van extra vering. Rijden over onregelmatig wegdek, zoals over hobbels en kuilen, veroorzaakt schokken in het stuur en het zadel. Door de vering in de voorvork en zadelpen, worden deze schokken goed opgevangen. Dit maakt het fietsen nog aangenamer.

 

Wat de garantie betreft, geeft DutchEbike op haar Ebikes standaard 2 jaar garantie en op het frame 5 jaar garantie.

 

Elektrische modellen

Voor ieder model fiets kun je bij DutchEbike terecht. Naast een elektrische herenfiets, of damesfiets, kun je ook een moederfiets, een driewieler, een senioren fiets, een transportfiets en een stadsfiets kopen. Ieder model heeft weer haar eigen kenmerken. Zo is een moederfiets speciaal ontworpen voor mama’s en papa’s. De moederfiets kenmerkt zich door de lage instap, en de mogelijkheid om zelfstandig, en op een veilige manier, het kind in- en uit het kinderzitje te krijgen. Bovendien is er meer ruimte voor ouder en kind omdat de afstand tussen het stuur en zadel wat groter is. Kortom… iedereen die een elektrische fiets kopen wil, slaagt bij DutchEbike.

 

Nederland fietsland

In geen enkel land worden zoveel fietskilometers afgelegd, als in Nederland. De gemiddelde Nederlander fietst 2,5 km per dag! In Nederland is fietsen een ‘way of living’. Daarnaast is fietsen ook nog eens heel gezond. De elektrische fiets nodigt nog meer uit om eropuit te trekken. Fietsen met trapondersteuning gaat nog makkelijker en sneller, ook voor hen met een lichamelijke beperking zoals pijnlijke spieren en gewrichten of een slechte conditie. Een heuvel op of tegenwind zijn obstakels die tot het verleden behoren!

 

Trapondersteuning en snelheid

Een Ebike biedt trapondersteuning. Dat betekent dat je assistentie krijgt bij het trappen. Hierdoor hoef je zelf minder kracht en inspanning te leveren. Bij een Ebike kun je zelf instellen hoeveel het aandeel ondersteuning moet zijn. Zo kun je ook geheel op eigen kracht fietsen als je wilt, want de Ebike blijft in de kern een normale fiets. Bij de DutchEbike zit de motor in het voorwiel en dat brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo maakt de motor minder geluid dan een middenmotor, en kun je kiezen voor een gesloten kettingkast. Ook kun je zonder assistentie lichter fietsen. Wat de snelheid betreft, kun je in combinatie met de trapondersteuning maximaal 25 kilometer per uur fietsen.