2de hands motorscooters

Wil je een goede en betrouwbare motorscooter kopen voor weinig geld, bekijk dan het aanbod op deze tweedehands pagina. De 2de hands modellen lopen erg hard dus zie je er een leuk model tussen staan, wacht dan niet te lang, weg is weg.

Voordelen van een motorscooter

Een motorscooter heeft veel voordelen. Je bent sneller en flexibeler dan een auto, hoeft geen parkeergeld te betalen en parkeert altijd voor de deur. Het brandstof verbruik is lager en ook de wegenbelasting kost in verhouding met een auto bijna niets. Kom je vaak in aanraking met files dan is dat met een motorscooter vanaf nu verleden tijd.

Merken en modellen

Het aanbod van de tweedehands motorscooters varieert regelmatig. De meest voorkomende merken en modellen die wij in ons assortiment hebben zijn van de Vespa de Primavera 125, de Sprint 125 en de GTS300. Van Piaggio is dat de Beverly, de Fly 125 en de Liberty 125. Ook de Piaggio Mp3 motorscooter hebben wij af en toe 2de hands. De Mp3 is een motorscooter met 3 wielen (2 voor en 1 achter) waarbij je geen motorrijbewijs (A) nodig hebt maar mag rijden met een rijbewijs B (autorijbewijs).

 

2de hands motorscooter kopen

Wij geven je een paar goede redenen waarom je bij Fast en Furious een 2de hands motorscooter zou moeten kopen. Om te beginnen geven wij bij alle tweedehands scooters boven de 500,- euro namelijk 3 maanden garantie + een gratis onderhoudsbeurt. Zo weet je dat je niet binnen korte tijd voor kosten komt te staan. Je aankoop kun je afhalen maar ook tegen een scherp tarief laten thuisbezorgen. Wij rekenen voor heel Nederland slechts 49,95 euro! Ook voor onderhoud en reparatie kun je bij ons terecht. De transport kunnen wij namelijk ook voor je regelen.

 

Gespreid betalen

Wil je een tweedehands motorscooter kopen op afbetaling dan bieden wij die optie ook. Al vanaf 10,- euro per maand kun je bij ons een 2de hands motorscooter scooter kopen. Extra aflossen kan zonder kosten en bovendien kun je eenvoudig extra accessoires of opties meefinancieren.