Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.899,00 1.749,95
Klantenbeoordelingen
1399 Beoordelingen

Rik gaf gemiddeld een 10

20-09-2019 meer...

Jimmmy gaf gemiddeld een 9

20-09-2019 meer...

Tristan gaf gemiddeld een 8

20-09-2019 meer...

Ruud Dijkhuizen gaf gemiddeld een 8

20-09-2019 meer...

Joris gaf gemiddeld een 10

19-09-2019 meer...
Onze voordelen

gomax-brommer-logo

Gomax brommers en scootmobielen

Gomax is een fabrikant welke zich bezig houdt met twee- en driewielers, zowel met brandstofmotor als elektrisch. Gomax onderscheidt zich door design en techniek. Een ander detail is dat deze fabrikant zich ook richt op daadwerkelijk haalbare prestaties welke in de praktijk gerealiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan het rijbereik van de elektrische modellen. Verder hebben de modellen lage instapkosten wat betekent dat je een mooie brommer of scootmobiel kunt kopen voor weinig geld.
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat:  1 
Aanbieding is nog 2 dagen geldig
1.999,00 1.799,95 of lease al vanaf 32,00 per maand
291801 keer bekeken
Gomax Dragon 50cc EURO4 Zoek je een mooie schakelbrommer die op een echte motor lijkt? Dan moet je de Gomax Dragon kopen! Je krijgt heel veel brommer voor weinig geld, en bovendien rijdt hij ook fantastisch leuk. Hij is zuinig, degelijk, en hij...
Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.999,00 2.299,95 of lease al vanaf 47,00 per maand
102909 keer bekeken
Gomax FAST scootmobiel Zoek je een luxe elektrische scootmobiel die voorzien is van een mooi design? Dan moet je beslist de Gomax FAST kopen. Hij is goedkoop en heerlijk wendbaar. Daarnaast is hij bijzonder snel want je kunt er tot 30 kilometer...
Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.999,00 2.699,95 of lease al vanaf 50,00 per maand
115966 keer bekeken
Gomax Dragon-E | Elektrische brommer De Gomax Dragon-E is een elektrische brommer met de uitstraling van een stoere motor. Het ijzersterke frame welke bij de 25km en 45km elektrische versie is gebruikt, wordt ook bij zijn 125cc en 150cc broertjes...
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat:  1 

Customizen altijd mogelijk

Soms heb je liever een stoel, en soms liever een zadel. Bij Gomax kun je in principe iedere scootmobiel volledig laten aanpassen naar je behoefte of wensen. Het gashendel aan de linkerkant ipv de rechterkant? Alles kan! Informeer naar de mogelijkheden!
 

Gomax modellen

Gomax heeft momenteel een bromfiets genaamd de Gomax Dragon, en meerdere elektrische scootmobielen en scootmobielen met een brandstofmotor, waaronder de Gomax Fast, de Gomax Pride, de Gomax Hero, en de Gomax LX.
 

Dragon

De bromfiets (Dragon) heeft veel weg van een naked bike (motor) welke vergelijkbaar is met een uitgeklede sportmotor. Je kunt de Gomax Dragon kopen met een brandstofmotor (50cc) 45km p/u of met een krachtige elektromotor welke aangeduid wordt als Dragon-E. De elektrische versie is wel als 25 en 45km p/u beschikbaar.
 

Fast

De Gomax Fast lijkt misschien op die van veel concurrenten, maar op technisch vlak is hij een stuk verder doorontwikkeld. De cardan is bijvoorbeeld veel zwaarder uitgevoerd waardoor de overbrenging van de motor naar de wielen een stuk degelijker is. Het rijbereik van de Gomax Fast is tenminste 70 kilometer, en uitbreidbaar met de uitgebreide accupack naar 100km, en dat op volle snelheid!
 

Pride

De Gomax Pride heeft een zeer sportief jasje en is waarschijnlijk een van de mooiste elektrische scootmobielen die je op dit moment kunt kopen. De naam ‘Pride’ doet het model zeker eer aan want met deze scootmobiel kun je vol trots de weg op. De topkoffer en sierbeugels zijn standaard inbegrepen.
 

Hero

De Gomax Hero heeft een wel een heel opmerkelijk design meegekregen waarbij het woord stoer niet de volledige lading dekt. Hij beschikt over hoge profielbanden en de achterwielen zijn bijzonder breed. Dit scootmobiel model zal ook niet voor onverhard terrein terugdeinzen. Hij is voorzien van een zuinige 4-takt motor, en zelfs verkrijgbaar met een stoel ipv een zadel.
 

LX

De Gomax LX is gebaseerd op de populaire Vespa LX, de voorganger van de Vespa Primavera. Wil je een scootmobiel kopen met een retro design? Kies dan voor de LX! De LX heeft net als de Hero een 4-takt brandstofmotor.
 

Uitbreidingsmogelijkheden accu

Alle elektrische modellen zijn uitbreidbaar. Standaard kan de Pride en Fast met de standaard gel-accu 40 kilometer rijden. Het accupakket is echter te verdubbelen of te verdrievoudigen om het rijbereik te vergroten. Je kunt dus van 40 naar 80 kilometer, of zelfs naar 120 kilometer gaan! In plaats van een gel accu kun je ook kiezen voor een Lithium accu. Hierbij is het actieradius 70 of 100 kilometer. Lithium gaat gemiddeld 4x langer mee (levensduur) en is lichter in gewicht.
 

Brommer of scootmobiel kopen

Wil je een Gomax brommer of scootmobiel kopen dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Wij bezorgen de modellen door heel Nederland en leveren ze rijklaar af. Het enige wat je zelf nog moet regelen is de verzekering, tenzij je die ook via ons afgesloten hebt.
 

Leasen kan ook

Leasen behoort ook tot de opties. Voor een vast laag maandbedrag kun je ook een mooie brommer of scootmobiel bezitten. Het bedrag los je maandelijks af (kopen op afbetaling). Afbetalen kan dus in 12 maanden (1 jaar), maar ook langzamer zoals bijvoorbeeld 72 maanden (6 jaar). Zo heb je de kosten goed zelf in de hand. Extra opties of accessoires kun je ook in de lease meenemen, dus wanneer je een helm, slot, of bijvoorbeeld kleding erbij wilt hebben, dan kun je dit ook per maand aflossen!

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page