gomax-brommer-logo

Gomax brommers en scootmobielen

Gomax is een fabrikant welke zich bezig houdt met twee- en driewielers, zowel met brandstofmotor als elektrisch. Gomax onderscheidt zich door design en techniek. Een ander detail is dat deze fabrikant zich ook richt op daadwerkelijk haalbare prestaties welke in de praktijk gerealiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan het rijbereik van de elektrische modellen. Verder hebben de modellen lage instapkosten wat betekent dat je een mooie brommer of scootmobiel kunt kopen voor weinig geld.
Artikel 1 tot 4 (van de 4).  Pagina:  1 

Gomax Dragon 50cc EURO4

Aanbieding is nog 8 dagen geldig
1.999,00 1.799,95
of lease al vanaf 32,94 per maand
358347 keer bekeken

Gomax Trimo driewiel scootmobiel

Aanbieding is nog 8 dagen geldig
4.199,95 3.489,95
of lease al vanaf 63,87 per maand
182176 keer bekeken

Gomax LX benzine driewieler / scootmobiel 50cc 4-takt EURO4

 
3.999,00 3.749,95
of lease al vanaf 68,62 per maand
193553 keer bekeken

Gomax Drag on-E

Aanbieding is nog 8 dagen geldig
2.999,00 2.699,95
of lease al vanaf 49,41 per maand
255207 keer bekeken
Artikel 1 tot 4 (van de 4).  Pagina:  1 

Customizen altijd mogelijk

Soms heb je liever een stoel, en soms liever een zadel. Bij Gomax kun je in principe iedere scootmobiel volledig laten aanpassen naar je behoefte of wensen. Het gashendel aan de linkerkant ipv de rechterkant? Alles kan! Informeer naar de mogelijkheden!
 

Gomax modellen

Gomax heeft momenteel een bromfiets genaamd de Gomax Dragon, en meerdere elektrische scootmobielen en scootmobielen met een brandstofmotor, waaronder de Gomax Fast, de Gomax Pride, de Gomax Hero, en de Gomax LX.
 

Dragon

De bromfiets (Dragon) heeft veel weg van een naked bike (motor) welke vergelijkbaar is met een uitgeklede sportmotor. Je kunt de Gomax Dragon kopen met een brandstofmotor (50cc) 45km p/u of met een krachtige elektromotor welke aangeduid wordt als Dragon-E. De elektrische versie is wel als 25 en 45km p/u beschikbaar.
 

Fast

De Gomax Fast lijkt misschien op die van veel concurrenten, maar op technisch vlak is hij een stuk verder doorontwikkeld. De cardan is bijvoorbeeld veel zwaarder uitgevoerd waardoor de overbrenging van de motor naar de wielen een stuk degelijker is. Het rijbereik van de Gomax Fast is tenminste 70 kilometer, en uitbreidbaar met de uitgebreide accupack naar 100km, en dat op volle snelheid!
 

Pride

De Gomax Pride heeft een zeer sportief jasje en is waarschijnlijk een van de mooiste elektrische scootmobielen die je op dit moment kunt kopen. De naam ‘Pride’ doet het model zeker eer aan want met deze scootmobiel kun je vol trots de weg op. De topkoffer en sierbeugels zijn standaard inbegrepen.
 

Hero

De Gomax Hero heeft een wel een heel opmerkelijk design meegekregen waarbij het woord stoer niet de volledige lading dekt. Hij beschikt over hoge profielbanden en de achterwielen zijn bijzonder breed. Dit scootmobiel model zal ook niet voor onverhard terrein terugdeinzen. Hij is voorzien van een zuinige 4-takt motor, en zelfs verkrijgbaar met een stoel ipv een zadel.
 

LX

De Gomax LX is gebaseerd op de populaire Vespa LX, de voorganger van de Vespa Primavera. Wil je een scootmobiel kopen met een retro design? Kies dan voor de LX! De LX heeft net als de Hero een 4-takt brandstofmotor.
 

Uitbreidingsmogelijkheden accu

Alle elektrische modellen zijn uitbreidbaar. Standaard kan de Pride en Fast met de standaard gel-accu 40 kilometer rijden. Het accupakket is echter te verdubbelen of te verdrievoudigen om het rijbereik te vergroten. Je kunt dus van 40 naar 80 kilometer, of zelfs naar 120 kilometer gaan! In plaats van een gel accu kun je ook kiezen voor een Lithium accu. Hierbij is het actieradius 70 of 100 kilometer. Lithium gaat gemiddeld 4x langer mee (levensduur) en is lichter in gewicht.
 

Brommer of scootmobiel kopen

Wil je een Gomax brommer of scootmobiel kopen dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Wij bezorgen de modellen door heel Nederland en leveren ze rijklaar af. Het enige wat je zelf nog moet regelen is de verzekering, tenzij je die ook via ons afgesloten hebt.
 

Leasen kan ook

Leasen behoort ook tot de opties. Voor een vast laag maandbedrag kun je ook een mooie brommer of scootmobiel bezitten. Het bedrag los je maandelijks af (kopen op afbetaling). Afbetalen kan dus in 12 maanden (1 jaar), maar ook langzamer zoals bijvoorbeeld 72 maanden (6 jaar). Zo heb je de kosten goed zelf in de hand. Extra opties of accessoires kun je ook in de lease meenemen, dus wanneer je een helm, slot, of bijvoorbeeld kleding erbij wilt hebben, dan kun je dit ook per maand aflossen!