Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.849,00 1.649,95
Klantenbeoordelingen
1269 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 10

16-04-2019 meer...

gaf gemiddeld een 10

16-04-2019 meer...

gaf gemiddeld een 8

16-04-2019 meer...
Onze voordelen

sym

Sym Scooter

Sym scooters worden al sinds het jaar 1961 gemaakt. Bij de oprichting stond een Sym scooter bekend op mobiliteit wat niet onbelangrijk is voor een vervoersmiddel, duurzaamheid wat steeds meer een rol in de maatschappij speelt en betrokkenheid. Een Sym scooter heeft dus diverse DNA kernwaarden verankerd in de prachtige scooters. Duurzaamheid is vooral belangrijk voor de leefomgeving en tegelijkertijd in staat zijn om gemakkelijk van punt A naar B te gaan. Sym ontwikkelt mobiliteitsoplossingen waarmee de ‘Quality of life’ verbeterd wordt door aandacht voor veiligheid, milieu en werkomstandigheden. Om dit te kunnen realiseren hebben zij een sterke betrokkenheid met de steeds veranderde markt, de samenleving en de daarbij behorende behoeftes van eindgebruikers en werknemers. Een Sym scooter onderscheidt zich van alle andere tweewielerfabrikanten en het resultaat ziet u terug in de sterke modellenlijn met viertaktmotoren en elektroscooters van Sym.

Artikel 1 tot 30 (van de 56 artikelen).  Resultaat:  1  2  Volgende  - Toon alles
beenkleed thermoscud joy max evo 300 tucano r077n
beenkleed thermoscud joyride sym evo 125/200 tucano r076
beenkleed thermoscud sym citycom 300 tucano r073
beenkleed thermoscud sym voyager gts tucano vanaf 2012 r163
bevestigingset windscherm (voor 80172) Sym fiddle
bevestigingset windscherm (voor 80175) Sym mio
bevestigingset windscherm (voor 80176) Sym agm/cello/allo/torino
67,52
1074 keer bekeken
kabelslot-stuur-sym-mio-luma
Windscherm bevestigings Set Sym Fiddle Chroom
Windscherm bevestigings Set Sym Fiddle Tweet
Windscherm bevestigings Set Sym Mio Chroom
Windscherm bevestigings Set Sym Mio Isotta
Windscherm bevestigings Set Sym Mio Ludix
Windscherm bevestigings Set Sym Orbit 50 125
Windscherm bevestigings Set Sym Simply Orbit Iso
Windscherm bevestigings Set Sym Symphony
Windscherm bevestigings Set Sym Vs 125 150
windscherm hoog los (ook voor originele montageset)Sym mio
windscherm hoog symphony/tweet met bevestingsset
windscherm met bevestigingsset hoog sym fiddle 3 origineel sy530-fi3-00l
windscherm met bevestigingsset sym fiddle 3
windscherm met bevestingsset hoog sym allo gt 47.5cm origineel sy530-agt-00l
windscherm met bevestingsset hoog symphony origineel sy530-ata-00l
113,50
845 keer bekeken
windscherm mio met bevestingsset
windscherm mio model police met bevestingsset
windscherm sym fiddle groen laag met bevestingsset
windscherm sym fiddle hoog model police met bevestingsset
windscherm sym fiddle laag blauw met bevestigingsset
windscherm sym fiddle laag geel met bevestingsset
Artikel 1 tot 30 (van de 56 artikelen).  Resultaat:  1  2  Volgende  - Toon alles

Sym scooters

Sym scooters zijn geweldig bekend in de stad maar ook daarbuiten. Een Sym scooter is ideaal om te gebruiken voor kleine ritjes maar ook voor woon-werk verkeer. De Sym scooters worden gemaakt in Azië maar zijn al jaren te zien in het straatbeeld van Nederland. De moderne productiefaciliteiten staan bijvoorbeeld in China, Vietnam en Taiwan waar vrijwel iedereen gebruik maakt van een scooter of brommer. Een Sym scooter is geschikt voor iedereen, bekijk ons aanbod scooter met de populaire modellen zoals de Sym Allo, Sym Fiddle, Sym Jet 4, Sym Mio, Sym Orbit 2, Sym Symphony, Sym Symply en de Sym X-Pro. Heb je nog vragen betreffende de Sym scooters of andere vragen neem dan gerust telefonische contact op of bezoek onze website waar wij tijdens kantooruren altijd voor je klaar staan.


Scooter Sym

Een scooter Sym kopen? Zoals gezegd kunnen wij je helpen de perfecte Sym scooter die bij jou past te vinden. Uiteraard heerlijk om in alle vrijheid op een scooter te rijden die ook daadwerkelijk bij je past. Een scooter Sym hebben wij namelijk in alle soorten en maten en zijn in bijna alle gevallen op voorraad. Je kunt dus in alle rust een proefrit maken in onze scootershop. Naast een scooter Sym hebben we ook een tal van andere scootermerken online en in onze showroom. We hebben bijvoorbeeld IVA, Peugeot, Kymco, Piaggio en Aprilia om een paar voorbeelden te noemen van ons assortiment. Bekijk in alle rust ons assortiment scooters die je nu nog makkelijker kunt bekijken in de menubalk links en bovenaan.

 

Sym fiddle

De Sym Fiddle is al geruime tijd één van de populairdere Sym scooters. Fiddle is niet alleen geschikt voor in de stad maar ook voor de langere afstanden. De geweldige afwerking van de Sym Fiddle en wendbare scooter maken het tot een perfect vervoersmiddel. De scooter is jaren getest en is dus ook nog een extreem veilig. Een tweetal bekende Sym Fiddle scooters in onze collectie zijn de Sym Fiddle II 50s en Sym Fiddle 3. Een 2-tal prachtige scooters die veel worden besteld in onze scootershop. Ze komen ook beide uit het gouden tijdperk van de scooters. Het gouden tijdperk wil zeggen perfect afgewerkte scooters met een hoge kwaliteit. De Sym scooters staan bekend om het platte en ruime zitvlak. Je kunt dus zelf ruim zitten op de buddyseat maar de Sym is ook nog eens comfortabel voor de passagier. De Sym scooter geeft u tevens de mogelijkheid om een grote hoeveelheid spullen op te bergen. De Sym Fiddle is uitgerust met een luchtgekoelde 4 takt motor die te verkrijgen is in de varianten 25 km/h en 45 km/h. Een helm is verplicht op de 45 km/h. Als kers op de taart is er ook een motorscooter variant van 125cc. Een Sym Fiddle scooter kopen kan gemakkelijk in onze scootershop of in de showroom. In onze scootershop hebben we naast de Sym Fiddle 2 en de Sym Fiddle 3 een ruim scooter assortiment.

 

Sym Orbit 2

De Sym Orbit 2 is motorisch te vergelijken met de Sym Fiddle. Uiteraard is het mogelijk om vandaag de Sym Orbit of Sym Fiddle te testen in onze showroom. Onze scootershop in Alphen aan den Rijn maakt het mogelijk om een scooter te testen. Uiteraard hebben we naast deze twee merken nog een tal van Sym scooters en andere merken en retro scooters. De Sym bromfietsen hebben ieder een fabrieksgarantie van 24 maanden op materiaal of fabricagefouten. Schade of slijtage door middel van een ongeluk of eigen toebehoren valt daar niet onder. Je kunt ook bij ons terecht om een Sym Orbit of andere scooter bij Fastfurious scooters te laten repareren. De Sym Orbit 2 wordt door onze klanten ervaren als luxe en aangename scooter. Zelfs in de wintermaanden en koude dagen kan je zonder problemen de scooter starten. De Sym Orbit 2 met een vernieuwde dashboard en opbergmogelijkheden zoals de buddyseat. Bestel de fantastische scooter snel en je kunt er binnenkort al gebruik van maken.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page