beta-brommers-scooters

Beta brommers en scooters

Houd je van stoer én schakelen? Dan moet je beslist een Beta brommer kopen. Ze zijn sterk, snel, uiterst wendbaar, en je kunt er iedere uitdaging mee aangaan. Bovendien beschikken ze over een zeer comfortabele vering en een stel krachtige schijfremmen. Het motorblok is pittig en toch zuinig qua brandstofverbruik, en voldoet uiteraard aan de nieuwe strenge Euro4 emissienorm.

Artikel 1 tot 3 (van de 3).  Pagina:  1 

Beta RR50 Motard EURO4

 
3.199,00 2.799,95
of lease al vanaf 51,24 per maand
145152 keer bekeken

Beta RR50 Motard Sport EURO4

 
3.399,00 2.999,95
of lease al vanaf 54,90 per maand
71776 keer bekeken

Beta RR50 Motard Track EURO4

 
3.699,00 3.249,95
of lease al vanaf 59,47 per maand
102097 keer bekeken
Artikel 1 tot 3 (van de 3).  Pagina:  1 

Een stukje geschiedenis

Het Merk Beta, ook wel bekend als Beta Motoren, is een Italiaans brommer/motor merk. Sinds 1940 zijn ze actief aan de slag gegaan met het bouwen van gemotoriseerde tweewielers. Een ding dat alle tweewielers met elkaar gemeen hebben is dat ze beschikken over versnellingen. De bromfietsen van het merk Beta zijn dus schakelbrommers.

 

Het vernieuwde design

De brommers van Beta lijken zo van het cross-circuit afgekomen te zijn. Het zijn namelijk straatlegale crossmotoren die omgebouwd zijn tot brommers! Je mag er dus gewoon de openbare weg mee op in tegenstelling tot echte crossmotoren. Beta gaat de concurrentie aan met Aprilia en Derbi en is net wat betaalbaarder.

 

Sterke schakelbrommers

Wanneer je een 50cc schakelbrommer koopt van Beta, dan weet je dat je iets goeds koopt. De brommers verschillen namelijk zeer weinig van de 125cc motoren. Het enige verschil zit hem in het motorblok. Het frame, de wielen, de banden, de tandwielen, de ketting, en de remmen zijn allemaal dus berekend op de 125cc uitvoering, en dus op hogere snelheden. Aangezien de bromfiets niet sneller kan (in Nederland) dan 45km per uur zul je nooit het uiterste vergen van de onderdelen. En dat maakt de Beta schakelbrommers extra sterk!

 

Beta RR50

Alle Beta schakelbrommers in de 50cc categorie hebben een type-aanduiding welke begint met Beta RR50. Daarna worden de modellen opgesplitst in Enduro of Motard.

 

Verschil tussen Enduro en Motard

De Beta Enduro modellen zijn gericht op het ruige en onverharde terrein. De dikke noppenbanden en het iets grotere voorwiel maken zijn voorkeur duidelijk kenbaar. De Beta Motard is in tegenstelling tot de Enduro meer een brommer die zich helemaal thuisvoelt op de verharde wegen. Zoek je een goede en degelijke schakelbrommer voor het dagelijkse woon/werkverkeer, dan moet je zeker de Beta RR50 Motard kopen.

 

Beta modellen

Kies je voor de Enduro, dan kun je kiezen uit 2 uitvoeringen, namelijk de Enduro welke ook wel de Enduro ST genoemd waarbij ST voor standaard staat, en de Enduro Sport. De modellen lijken erg veel op elkaar, en wijken voornamelijk af in de kleurstelling. Toch is er iets bij de Sport anders, en dat zijn de remmen en de voorvork.

 

Bij de Motard kun je kiezen uit 3 uitvoeringen, namelijk:

  • Motard (zelfde als Motard ST of Supermotard, en Supermoto)
  • Motard Sport (zelfde als Super Motard Sport / Supermoto Sport)
  • Motard Track

 

De Track heeft ten opzichte van de Motard/Motard-Sport een upside-down voorvork en spaakwielen. Bij de Motard/Motard-Sport is de voorvork niet upside-down, en hebben de wielen lichtmetalen 5-armige velgen.

 

Kenmerken van de Beta schakelbrommers

De schakelbrommers van het merk Beta onderscheiden zich door hun uitzonderlijke prestaties, en hun lichte en wendbare ontwerp. De modellen zijn ieder uitgevoerd met een hydraulische voorvork, wave remschijven, en een modern en pittig Euro4 motorblok met kickstart.

 

Beta schakelbrommer kopen

Wil je een Beta schakelbrommer kopen dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres! Niet alleen de brommer kun je bij ons kopen, maar ook de helm, kleding en accessoires. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij zelfs de bromfiets voor je opvoeren met behoud van de garantie. Verzekering nodig? Ook dat regelen wij graag voor je.

 

Kopen op afbetaling

Betaal je liever zo’n prachtige Beta brommer in termijnen af, dan heb je de optie om te kiezen voor ons Lease programma. Met leasen koop je op afbetaling en ben je direct de eigenaar. Leasen is dus geen huren. Kopen kan al vanaf enkele tientjes per maand. Afbetalen kan in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Tussendoor aflossen kan ook altijd!