Elektrische scootmobiel kopen in Assen

Wil je in de buurt van Assen, Rolde, Smilde of Beilen een elektrische scootmobiel kopen, dan zit je bij Fast en Furious scooters goed. Bij ons kun je terecht voor elektrische scootmobielen met zowel drie als vier wielen en met het kopen van een geschikt gehandicaptenvoertuig helpen wij je graag.

 • Aanbod van scootmobielen in Assen

  In Assen vind je een divers aanbod aan scootmobielen

  scootmobiel assenOmdat er maar heel weinig aanbieders zijn, is het is lastig om in de buurt van Assen een elektrische scootmobiel te kopen.

  In onze showroom kun je ons grote aanbod aan scootmobielen met drie of vier wielen en andere gehandicaptenvoertuigen komen bekijken, maar het is vanuit Assen nog veel makkelijker om een elektrische scootmobiel te kopen via onze overzichtelijke webshop en deze aan huis door ons af te laten leveren. Dat scheelt je een hoop reistijd en je krijgt er een hoop service voor terug.

  Ook kun je bijna iedere scootmobiel uitbreiden en is de keuze hierin groot. Wij verplaatsen bijvoorbeeld eenvoudig de bediening van het voor en achteruit rijden op het stuur naar gas geven met je voet door middel van een gaspedaal. Dit is ook mogelijk voor de rem. Uitbreiden van de accu behoort ook tot de opties. Evenals LED verlichting, een comfortabele stoel of een aansluiting voor USB. Hij is dus compleet aan jouw wensen aan te passen. Verder zijn we een van de voordeligste aanbieders, dus het kopen van een elektrische scootmobiel kopen, doe je bij ons heel goedkoop.

 • Welke scootmobiel kies je?

  Welke scootmobielen kun je allemaal kopen bij ons?

  Wanneer je een elektrische scootmobiel goedkoop wilt kopen, kan dit bij ons. Ook kun je bij ons elektrische brommobielen kopen. Bij een brommobiel kun je kiezen uit uitvoeringen met drie of vier wielen en ze zijn helemaal afgesloten. Wat dat betreft hebben ze veel weg van een kleine auto waardoor ze ook wel bromauto’s heten.

  De scootmobielen hebben ook 3 wielen of 4 wielen. Voor de een sluit een scootmobiel met drie wielen beter aan bij de wensen en iemand anders vindt een vierwieler fijner. Uitvoeringen met 3 wielen heten ook wel driewielscooter. Driewielers hebben doorgaans een hogere topsnelheid (25km p/u). De vierwielers halen vaak een topsnelheid van maximaal 18km p/u en zijn beter geschikt om veelvuldig de stoep op en af te rijden.

  Hoe vraag ik subsidie aan voor een scootmobiel?

  In Assen en omgeving krijg je subsidie op elektrische scootmobielen. De WMO en het PGB zijn hiervoor in het leven geroepen. Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om met een scootmobiel van ons te mogen rijden, maar hier heb je geen rijbewijs voor nodig. Of je voor een subsidie voor hulpmiddelen in aanmerking komt, zoek je eenvoudig op de site van je eigen gemeente op. Ook voor het aanvragen van de subsidie zit je op de site van de gemeente Assen goed.   

  Lage bezorgkosten in Assen en omgeving voor gehandicaptenvoertuigen

  Je kunt een gehandicaptenvoertuig of scootmobiel goedkoop kopen en voor slechts 49,95 euro laten thuisbezorgen in Assen, Smilde of Beilen en omgeving. De elektrische scootmobielen leveren we rijklaar bij je af. Je hoeft dus alleen nog maar op te stappen en rijdt gelijk weg. Al is het wel slim om van te voren de accu op te laden wanneer je wat langer gaat rijden.

 • Wil je kopen, leasen of gebruik maken van IN3?

  Hoe kun je een scootmobiel leasen of kopen vanuit Assen e.o?

  Wanneer je in de buurt van Assen woont is het mogelijk om een elektrische scootmobiel te bestellen en te kopen in onze online webshop. Daar staan een heleboel uitvoeringen waar je een keuze uit kunt maken. Ook komen we hem graag bij je thuis afleveren.

  Betalen kan onder andere via IDeal of IN3. Bij  IN3 betaal je in 3 termijnen in 60 dagen tijd. De 1e termijn reken je af na het plaatsen van je bestelling vanuit Assen en andere plaatsen in de omgeving en de overige twee termijnen betaal je binnen 30 dagen en 60 dagen. Voor IN3 geldt dat het rentevrij is, omdat het geen lening is.

  Al onze scootmobielen kun je leasen. Leasen betekent dat je scootmobiel koopt op afbetaling. Je maakt zelf uit in hoeveel termijnen je afbetaalt waarbij je een termijn kunt kiezen tussen de 12 tot 72 maanden. Het leasen regel je ook meteen in onze webshop!

 • Overige plaasten