Elektrische scootmobielen Den Haag

De snelste elektrische scootmobielen van Den Haag vind je bij Fast en Furious scooters. Wij hebben meerdere gehandicaptenvoertuigen die makkelijk 25km per uur halen! Wij hebben niet alleen snelle modellen, maar je kun bij ons ook terecht voor goedkope scootmobielen! Bezorgen aan huis in Den Haag is bij ons geen probleem.
 • Aanbod scootmobielen in Den Haag

  Snelle scootmobielen

  scootmobiel den haag kopenZoek je in de omgeving van Den Haag een scootmobiel voor weinig geld of een model die lekker snel kan rijden, dan zit je bij ons goed. Ieder model kun je eenvoudig en snel bestelling in onze webshop. Thuisbezorgen in Den Haag is geen probleem.
   
  Onze driewielscooters kunnen gemiddeld 20 tot 25km per uur. Onze vierwiel modellen kunnen gemiddeld 10 tot 20km per uur.
   

  Ook aanpasbaar aan de handicap

  Zoek je een elektrische scootmobiel die aanpasbaar is aan een handicap? Dan hebben wij meerdere modellen met 3 wielen en 4 wielen. Bij aanpasbaarheid kun je denken aan een andere stoel waarbij je bijvoorbeeld ook vanaf de zijkant kunt opstappen, of een aangepast gaspedaal en/of rempedaal. Er zijn verschillende opties waaruit je kunt kiezen om je elektrische scootmobiel helemaal naar wens of handicap aan te passen.
   

  Scootmobiel laten bezorgen in Den Haag

  Wij leveren alle gehandicaptenvoertuigen in Den Haag rijklaar af. Je kunt direct opstappen en wegrijden. Voor het thuisbezorgen rekenen wij een vast tarief van slechts 49,95 euro. De transport is verzekerd, dus je krijgt je nieuwe gehandicaptenvoertuig krasvrij geleverd.
 • Kopen, leasen of IN3?

  Scootmobiel kopen Den Haag

  Een scootmobiel kopen in Den Haag? Doe dat dan eenvoudig via onze online webshop. Bij ons heb je veel keuze en kun je vanuit je luie stoel bestellen. Bij ieder gehandicaptenvoertuig vind je veel informatie terug zodat je vooraf precies weet wat je ervan kunt verwachten. Kopen kan eenvoudig en snel.
   

  Kopen met subsidie

  In Den Haag kun je gebruik maken van 2 subsidies voor de aanschaf van een elektrische scootmobiel. Dit is de WMO en de PGB. Via de website van gemeente Den Haag vind je alle info en voorwaarden over de subsidie. In sommige gevallen heb je een offerte nodig en daar helpen we je ook graag bij. Neem hiervoor gerust contact op.
   

  Meerdere betaalmogelijkheden

  Bij Fast en Furious scooters kun je een scootmobiel kopen en betalen op meerdere manieren. In de winkel kun je bijvoorbeeld met de pinpas betalen, en online met bijvoorbeeld IDeal of IN3. Met de IN3 betaaloptie kun je rentevrij in 3 termijnen betalen en krijg je 60 dagen de tijd. Veel extra betaalgemak dus!
   

  Kopen op afbetaling

  Een scootmobiel kopen op afbetaling is bij ons ook een optie. Kopen op afbetaling heet bij ons leasen. Een scootmobiel leasen kan al vanaf 20,00 euro per maand! De afbetaalregeling is zelfs via onze webshop in gang te zetten.