Scootmobiel kopen Roelofarendsveen, Leimuiden, en Woubruggen

Woonachtig in Roelofarendsveen, Leimuiden, en Woubruggen? Dan kun je gemakkelijk een scootmobiel kopen, of een ander gehandicaptenvoertuig. Wij hebben ze in alle soorten en maten, van klein tot groot, en van driewielscooters tot vierwielers. Bovendien hebben wij veel goedkope scootmobielen met een zeer goede prijs kwaliteitverhouding!
 • Aanbod aan scootmobielen in kopen Roelofarendsveen, Leimuiden, en Woubruggen

  Scootmobielen showroom vlakbij huis

  scootmobiel roelofarendsveen woubrugge hoogmade nieuwe wetering leimuidenOp zoek naar een scootmobielen- en gehandicapten showroom waar veel modellen te bezichtigen zijn? Woon je in Roelofarendsveen, Leimuiden, of Woubruggen, dan zitten wij vlakbij! Gerekend vanaf Roelofarendsveen zit Fast en Furious scooters op slechts 18 km. Voor Leimuiden is dat slechts 12 km en voor Woubruggen 8 km. Waarschijnlijk dichtbij genoeg een eens bezoekje te brengen.
   
  Voor wie dit net wat te ver is, en niet mobiel genoeg is, hebben wij ook een oplossing. Je kunt namelijk ieder gehandicaptenvoertuig of scootmobiel kopen vanuit huis. Je hoeft de deur dus niet uit. Onze webshop zit gebruiksvriendelijk in elkaar zodat je ieder model eenvoudig kunt bestellen, zowel met 3 wielen als met 4 wielen, en hem zelfs kunt laten aanpassen naar wens. Bij alle voertuigen kun je in de optielijst eenvoudig een keuze maken uit vele extra opties.
   

  Onder andere verkopen wij snelle driewielscooters

  Driewielscooters, welke bij sommige beter bekend zijn als scootmobielen met drie wielen, hebben wij uiteraard in ons assortiment zitten, net als scooters met 4 wielen. De driewielers zijn over het algemeen een stukje sneller waarbij sommige modellen zelfs 25 kilometer per uur kunnen halen. Snelle scootmobielen dus. De snelle modellen maken het mogelijk om grotere afstanden in kortere tijd af te leggen. Zo kun je bijvoorbeeld van Leimuiden naar Woubruggen rijden in slechts 20 minuten, of van Roelofarendsveen naar Leimuiden in slechts 16 minuten.
 • Scootmobiel Kopen, leasen, IN3 of subsidie?

  Scootmobiel subsidie Roelofarendsveen en omgeving

  Wie in Roelofarendsveen woont, Leimuiden, of Woubruggen, kan aanspraak maken op een subsidie die het kopen van een scootmobiel of gehandicaptenvoertuig een stuk makkelijker maakt. Er zijn 2 subsidiepotten (WMO en PGB) welke aangesproken kunnen worden bij de aanschaf van een aangepast voertuig zoals een gehandicaptenvoertuig of scootmobiel, ongeacht of deze 3 wielen of 4 wielen heeft. Op de website van de gemeente vind je meer informatie over het PGB en het WMO. Op de website vind je tevens een aanmeldformulier. Alles kan dus online via internet geregeld worden.
   

  Goedkoop grote afstanden afleggen

  Een scootmobiel of gehandicaptenvoertuig is een goedkoop vervoermiddel. Omdat ze elektrisch rijden zijn de kosten per kilometer zeer laag. Opladen kan gemakkelijk thuis want het enige wat je nodig hebt is een normaal stopcontact waarop je de acculader aansluit. Gemiddeld genomen kan een standaard scootmobiel 50 kilometer halen op een volle accu. Bij ons kun je bijna alle voertuigen upgraden en kiezen voor een grotere accu. Met de grootste accu kun je tot 200 kilometer halen. Dat betekent dat de elektrische scootmobiel of elektrische gehandicaptenvoertuig niet vaak opgeladen hoeft te worden, en niet onverwachts leeg is. Gemak dient de mens.
   

  Scootmobiel laten aanpassen op beperking

  Het inknijpen van een rem of het draaien aan de gashendel gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Daarom hebben wij driewielscooter en vierwielscooter die aangepast kunnen worden op deze vlakken. Wij kunnen als voorbeeld een voetrem (rempedaal) of voetgas (gaspedaal) installeren zodat je comfortabel en gemakkelijk jezelf kunt verplaatsen. Bij ieder voertuig bij ons in de webshop zie je in de accessoirelijst welke opties allemaal mogelijk zijn.
   

  Goedkoop een scootmobiel kopen

  Bij ons in de webshop zie je direct wat de prijzen en kosten zijn. Een scootmobiel kopen vanuit Roelofarendsveen woont, Leimuiden, of Woubruggen kan heel gemakkelijk wanneer je bestelt via de webshop. Wij bezorgen ieder voertuig rijklaar bij je thuis. Ophalen behoort uiteraard ook tot de opties. Je kunt dan zelf naar huis rijden met je nieuwe aankoop. Woubrugge is een ritje van 20 minuten ongeveer. Leimuiden is ongeveer 30 minuten met de scootmobiel, en Woubruggen 45 minuten.
   

  Betaal gemakkelijk zonder rente in 3 termijnen

  Wij bieden de betaaloptie IN3 waarmee het mogelijk is om een scootmobiel te kopen en te betalen in 3 termijnen. Het aankoopbedrag splitsen we daarmee op in 3 gelijke delen waardoor de aankoop voor sommige weer wat haalbaarder wordt. Je betaalt tijdens het afrekenen het eerste deel. De overige 2 delen voldoe je binnen 30 en 60 dagen. Deze betaalmethode is rentevrij! Extra betaalgemak dus.
   

  Scootmobiel leasen en hem per maand aflossen

  Natuurlijk kun je bij ons ook een gehandicaptenvoertuig of scootmobiel leasen, van driewielscooter tot vierwieler. Leasen is een afbetaalregeling waarbij je per maand betaalt. Je hoeft niet te beschikken over spaargeld en kunt direct een scootmobiel bestellen. Aflossen kan in 12, 18, 24, 36, 48, 60, en 72 termijnen. Ook extra opties zoals een luxe comfort stoel of extra accu kunnen in de lease worden meegenomen. Ook daarvoor betaal je dan per maand.
 • Overige plaasten