Scootmobielen in omgeving Ter Aar, Langeraar, en Woubrugge

Ben je op zoek naar een betaalbare scootmobiel in de omgeving van Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, of omliggende plaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan scootmobielen en gehandicaptenvoertuigen, driewielscooters, en vierwielscooters.
 • Aanbod aan scootmobielen in Ter Aar / Langeraar / Woubrugge

  Verschillende mooie en snelle scootmobielen

  scootmobiel ter aar langeraar woubruggeIn de omgeving van Woubrugge, Langeraar, en Ter Aar kom je snel uit bij Fast en Furious scooters als het gaat om een 3 wiel scootmobiel (driewielscooter), 4 wiel scootmobiel (vierwiel scooter), en andere gehandicaptenvoertuigen. Wij hebben meerdere mooie modellen met een geweldige prijs/kwaliteitverhouding. De meeste modellen zijn ook bijzonder snel, en een aantal daarvan kunnen zelfs een topsnelheid halen van maar liefst 25 kilometer per uur! Daarmee kun je bijvoorbeeld van Ter Aar naar Langeraar rijden in slechts 11 minuten tijd.
   

  In de showroom of online kopen

  Al onze scootmobielen en gehandicaptenvoertuigen kun je in de showroom bekijken, of direct online kopen. Mocht je ze willen bezichtigen, kom dan gerust langs in Alphen a/d Rijn. Vanaf Ter Aar is het slechts 15 minuten met de auto. Vanaf Langeraar 20 minuten, en vanaf Woubrugge slechts 19 minuten.
   
  Omdat niet iedereen zich makkelijk kan verplaatsen, hebben wij alle beschikbare informatie per model scootmobiel op onze site staan. Zou kun je rustig ieder model bekijken en vergelijken.
   
  Thuisbezorgen in Woubrugge, Langeraar, en Ter Aar is geen enkel probleem. Al onze scootmobielen en gehandicaptenvoertuigen worden rijklaar op de stoep afgeleverd.
 • Scootmobiel Kopen, leasen of IN3?

  Subsidie voor een scootmobiel in Langeraar, Ter Aar, en Woubrugge

  Ook in Langeraar, Ter Aar, en Woubrugge kun je aanspraak maken op subsidie voor een scootmobiel of gehandicaptenvoertuig. De subsidiepotten heten WMO en PGB en daarover lees je alles op de website van de gemeente. Ook het aanvragen kan via de gemeente website.
   

  Waarop letten bij het kopen van een scootmobiel?

  Je hebt driewiel scootmobielen en vierwiel scootmobielen. De modellen met 3 wielen kunnen vaak net een stukje sneller dan de vierwielers. Vind je het belangrijk om snel te kunnen rijden (25km p/u), dan raden we je een driewieler aan. Deze modellen zijn vaak zelfs goedkoper dan de vierwielers. Rijdt je veel de stoep op en af, en is snelheid minder belangrijk, dan kan een vierwieler weer net iets meer geschikt zijn.
   

  Luxe scootmobielen met aanpassingsmogelijkheden

  Je kunt tegenwoordig zeer luxe scootmobielen kopen met vele aanpassingsmogelijkheden. Wij hebben bijvoorbeeld modellen die uitgerust zijn met een USB aansluiting, een draaibare stoel met vele verstelmogelijkheden, en LED verlichting. Optioneel zijn er veel accessoires verkrijgbaar om hem nog completer te maken dan hij al is. Deze modellen vind je niet snel in de directe omgeving van Langeraar, Ter Aar, en Woubrugge, behalve bij ons.
   
  Volledig laten aanpassen aan een handicap kan ook. Niet iedereen kan gas geven of remmen met de handen, en daarvoor kun je ook optioneel kiezen voor een rempedaal of gaspedaal. De keuze is reuze.
   

  Scootmobiel kopen in Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, e.o.

  Een scootmobiel kopen in Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, of omgeving? Bij ons slaag je vrij snel. Het aanbod is groot, en de prijzen zijn laag. Al onze modellen hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding waardoor je veel scootmobiel krijgt voor je geld.
   
  Kopen kan op afbetaling (leasen) waarbij je dan per maand voor je vervoermiddel betaalt. Wil je niet leasen, maar kun je wel iets meer betaalruimte gebruiken, dan hebben wij de IN3 betaalmethode. Met IN3 kun je het aankoopbedrag in drieën delen, en krijg je 60 dagen, geheel rentevrij. In onze winkel kun je betalen met de pinpas.
 • Overige plaasten