Scootmobiel elektrisch kopen omgeving Gouda

Zoek je een elektrische scootmobiel met drie wielen in de omgeving van Gouda? Dan zit je bij Fast & Furious scooters goed! Bij ons kun je driewielscooters en scootmobielen kopen met drie of met vier wielen. Wij hebben ook andere gehandicaptenvoertuig, dus surf gerust eens rond op onze site.
 • Aanbod aan scootmobielen in Gouda

  Assortiment scootmobielen Gouda

  scootmobiel gouda kopenIn en rond Gouda zijn er niet veel scootmobiel winkels te vinden of winkels die gehandicaptenvoertuigen aanbieden. Het aanbod is helaas beperkt. Gelukkig kun je in de webshop van Fast & Furious iedere elektrische scootmobiel kopen vanuit Gouda. Wij bezorgen hem namelijk ook aan huis.
   
  Fast & Furious scooters zit gevestigd in Alphen a/d Rijn, wat 16km van Gouda afligt. Mocht je in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan kun je verschillende modellen komen testen en bezichtigen. Op onze site staan ze allemaal, met een uitgebreide beschrijving. Zo weet je vooraf precies welke scootmobielen je in Gouda en omstreken kunt kopen via onze shop.
   

  Een driewielscooter kopen of een vierwieler?

  In onze shop komt u zowel driewielscooters als vierwielscooters tegen. Het verschil is niet heel groot, maar er is wel verschil. Een scootmobiel met 3 wielen heeft grotere wielen dan een model met 4 wielen. Grote wielen zorgen voor meer comfort en stabiliteit. De veerweg is tevens langer bij de driewieler scootmobielen waardoor grote hobbels en kuilen minder storend zijn. Voor binnen Gouda zijn ze beide zeer geschikt. Vierwielers zijn wat duurder, en de driewielers wat goedkoper.
 • Kopen, leasen of IN3?

  Heeft gemeente Gouda een subsidieregeling voor scootmobielen?

  Ja, gemeente Gouda heeft een subsidieregeling voor elektrische scootmobielen en andere hulpmiddelen. Via de website van de gemeente Gouda kun je zelfs de subsidie aanvragen.
  Mocht je er op de website niet uitkomen, dan kun je de gemeente altijd bellen. De subsidiepotten voor hulpmiddelen zijn de PGB en WMO.
   

  Brommobiel of scootmobiel, wat is het verschil?

  Een elektrisch brommobiel is iets anders dan een elektrisch scootmobiel. Brommobielen zijn geheel gesloten, en lijken meer op een auto. Met een scootmobiel kun je de supermarkt in en met een brommobiel niet. Brommobielen kunnen 45km per uur, en onze scootmobielen hebben een maximumsnelheid van 25km per uur.
   

  Een scootmobiel af laten leveren in Gouda, wat kost dat?

  Wie een elektrische scootmobiel wilt kopen, en hem wilt laten afleveren in Gouda of omgeving, betaalt slechts 49,95 voor de transport. De driewielscooter of vierwielscooter wordt rijklaar aan huis afgeleverd, met een uitleg.
   

  Kan ik ook bij jullie een scootmobiel leasen?

  Bij ons kun je ook vanuit Gouda een scootmobiel leasen. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden waaronder betalen met PIN in de winkels, betalen met IDeal, betalen met IN3 (in 3 termijnen betalen zonder rente), en leasen.
   
  Bij leasen betaal je het aankoopbedrag in termijnen af. Zo kun je bijvoorbeeld al voor minder dan 25,00 euro per maand een gloednieuwe elektrische scootmobiel leasen bij ons!
 • Overige plaasten