Scootmobiel kopen in Zoeterwoude of Benthuizen

Wil je een scootmobiel kopen in de omgeving van Zoeterwoude, Benthuizen, of een andere omliggende plaats? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je scootmobielen en gehandicaptenvoertuigen kopen met drie wielen en vier wielen, tegen zeer scherpe prijzen.
 • Aanbod aan scootmobielen in Zoeterwoude of Benthuizen

  Groot aanbod aan driewielscooters en vierwielers

  Scootmobiel kopen in Zoeterwoude of BenthuizenWij hebben een zeer groot aanbod als het gaat om driewielscooters en vierwiel scooters, met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt dus goedkoop een scootmobiel kopen van goede kwaliteit. In de omgeving van Zoeterwoude en Benthuizen vind je geen groter aanbod dan bij ons. Bovendien kun je ieder model eenvoudig rijklaar laten thuisbezorgen.

  Kom langs onze showroom

  Benthuizen ligt op 15 kilometer afstand van Fast&Furious scooters, en Zoeterwoude slechts 16 kilometer. Dat betekent dat je eventueel ook naar ons toe kunt komen om de showroom modellen te komen bekijken, en uit te proberen. Onze verkopers weten alles over de gehandicaptenvoertuigen te vertellen. Twijfelt u nog tussen een driewiel scootmobiel en een vierwiel scootmobiel? Of over iets anders? Kom dan gerust langs. Op onze website vindt u tevens veel informatie per model.

  Scootmobielen die snel kunnen rijden

  Als een van de weinige aanbieders op gebied van gehandicaptenvoertuigen, kun je bij ons ook snelle scootmobielen kopen die tot wel 25 km p/u kunnen rijden! Wij hebben meerdere driewielscooters die zo snel kunnen. Vierwiel scootmobielen gaan in de regel vaak iets langzamer en halen gemiddeld 15 km p/u. Zo zijn er dus veel verschillende mogelijkheden.

  Laten bezorgen in Benthuizen of Zoeterwoude

  Wij bezorgen scootmobielen door heel Nederland, dus ook in Benthuizen of Zoeterwoude. De kosten voor het thuisbezorgen zijn altijd hetzelfde, ongeacht waar u woont. Ieder scootmobiel wordt rijklaar thuis afgeleverd.

  Aanpassingen zijn mogelijk

  Wij hebben meerdere gehandicaptenvoertuigen en scootmobielen die naar wens aan te passen zijn. Met aanpassingen kun je denken aan bijvoorbeeld een gaspedaal en/of rempedaal in plaats van een remhendel of gashendel/greep. Ook kunnen wij allerlei leuke extra’s monteren zoals bijvoorbeeld een USB als die er al niet standaard op zit. Met een USB aansluiting kan een telefoon onderweg op worden geladen, en dat kan erg handig zijn.
 • Scootmobiel Kopen, leasen of IN3?

  Subsidie voor een scootmobiel of gehandicaptenvoertuig

  Er zijn verschillende subsidies mogelijk voor mensen in Zoeterwoude of Benthuizen. Zo is er het PGB en het WMO. De subsidies zijn aan te vragen via de gemeente en maken het kopen van een scootmobiel nog gemakkelijker. Wie niet voor een of meerdere subsidies in aanmerking komt, kan altijd nog overwegen om een scootmobiel te kopen op afbetaling wat wij leasen noemen in de online webshop.

  Betaal gemakkelijk in 3 termijnen

  Sommige mensen willen niet een scootmobiel leasen, maar wel wat extra betaalgemak ervaren, en daarvoor hebben wij de IN3 betaalmogelijkheid. Met IN3 kun je het aankoopbedrag in 3 delen spreiden, zonder dat er een financiering voor wordt afgesloten. Bij IN3 betaalt u ook geen rente!

  Bestel eenvoudig en snel een scootmobiel

  Een scootmobiel kopen vanuit Benthuizen of Zoeterwoude kan heel gemakkelijk. Via onze webshop kun je alles online regelen. Ieder model kun je verder aankleden met accessoires en opties zodat je precies het voertuig krijgt wat je wilt hebben.

  Leasen en per maand aflossen

  Liever per maand voor je scootmobiel betalen? Bij ons kan dat gewoon. Door een scootmobiel te leasen kun je direct genieten van je aankoop zonder dat daar spaargeld voor nodig is. Je betaalt iedere maand een vast bedrag gedurende de looptijd waarvoor je kiest. Leasen kan al vanaf 20 euro per maand.
 • Overige plaasten