Scootmobiel aanschaffen Leiderdorp, Zoeterwoude en omgeving

Wil je in de omgeving van Leiderdorp en Zoeterwoude dorp een scootmobiel of gehandicaptenvoertuig kopen? Zoek dan niet langer verder want wij hebben de mooiste modellen voor de meest aantrekkelijke prijzen! Wij bezorgen bovendien aan huis in Leiderdorp en omgeving.
 • Aanbod aan scootmobielen in Leiderdorp / Zoeterwoude

  Groot assortiment in de omgeving

  scootmobiel groenendijk leiderdorp zoeterwoudeIn Leiderdorp en Zoeterwoude zitten niet veel aanbieders welke een groot assortiment aan elektrische scootmobielen hebben. Je wilt immers wel een goed elektrisch scootmobiel kopen die ook voldoet aan al je wensen. In de omgeving van Leiderdorp en Zoeterwoude kun je terecht bij Fast en Furious scooters, de grootste aanbieder van scootmobielen en gehandicaptenvoertuigen. Bij ons kun je een scootmobiel kopen met 3 wielen (driewielscooters) en met 4 wielen (vierwiel scooters), in verschillende modellen en  mogelijkheden. Aanpasbare gehandicaptenvoertuigen hebben wij ook, waarbij je bijvoorbeeld de manier van gasgeven en remmen kunt laten aanpassen, of een comfortabele stoel kunt laten monteren.
   

  Goede prijs/kwaliteitverhouding met veel mogelijkheden

  Onze scootmobielen onderscheiden zich in prijs/kwaliteitverhouding, mogelijkheden, uithoudingsvermogen, en snelheid. Voor minder dan 1500 euro kun je bij ons al kiezen uit meerdere modellen.
   
  Wij hebben gehandicaptenvoertuigen met veel luxe opties waaronder een USB aansluiting, LED verlichting, cruise control, snelheidsbegrenzer, en ga zo maar door. Onze invalide scooters zijn tevens uitbreidbaar met allerlei opties van bagagemand tot stokhouder.
 • Scootmobiel Kopen, leasen of IN3?

  Subsidie voor een scootmobiel Leiderdorp/Zoeterwoude

  Woon je in de directe omgeving van Leiderdorp of Zoeterwoude, dan kun je waarschijnlijk aanspraak maken op subsidie, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Zo is er het PGB en het WMO. Zo kun je goedkoper een scootmobiel kopen, of zelfs helemaal op kosten van de subsidie. Op de website van de gemeente kun je de aanvraag indienen en alle regels nalezen.
   

  Snelle scootmobielen

  De snelste scootmobielen vind je bij ons. Wij hebben namelijk meerdere modellen die tot wel 25 kilometer per uur kunnen rijden! Zo kun je in korte tijd grote afstanden afleggen, en zijn familiebezoekjes makkelijker haalbaar. Zo rijd je van Leiderdorp naar Zoeterwoude in slechts 11 minuten.
   

  Online kopen of in de winkel

  Via onze webshop kun je vanuit Leiderdorp, Zoeterwoude, en omliggende plaatsen eenvoudig een scootmobiel bij ons bestellen, precies zoals je hem hebben wilt. Natuurlijk kun je ook een kijkje in de winkel komen nemen als je dat zou willen. Vanaf Leiderdorp is het een ritje van 19 minuten met de auto, en vanaf Zoeterwoude 17 minuten.
   

  Betalen kan op meerdere manieren

  Een scootmobiel of gehandicaptenvoertuig betalen kan bij ons op meerdere manieren. Zo kun je hem in 1x afrekenen, in 3x (met IN3), of leasen. Lease is kopen op afbetaling waarbij je per maand je scooter kunt afbetalen.
 • Overige plaasten