Elektrische scootmobielen kopen Leiden

Als je in de omgeving van Leiden een scootmobiel wilt kopen, dan zit je nu op de juiste site! Wij hebben namelijk in de directe omgeving van Leiden het grootste aanbod, met de scherpste prijzen. Bij ons kun je zowel scootmobielen kopen met drie wielen en vier wielen.
 • Aanbod aan scootmobielen in Leiden

  Bij ons de grootste keuze aan scoot mobielen

  scootmobiel Leiden kopenIn de omgeving van Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude Rijndijk, Oegstgeest, e.d. vind je bij ons het grootste aanbod aan elektrische scootmobielen. Wij hebben alle soorten en maten, die bovendien zeer betaalbaar zijn.
   

  De snelste scootmobielen van Leiden

  De snelste scootmobielen van Leiden kun je bij ons kopen. Onze modellen kunnen namelijk tot 25km per uur. Hoe hard je rijdt bepaal je uiteraard zelf. De meeste modellen hebben ook een snelheidsbegrenzer erop zitten zodat je met een druk op de knop ook de snelheid kunt begrenzen tot bijvoorbeeld 6km per uur voor op het voetpad te rijden.
   
  Veel elektrische scootmobielen halen vaak maximaal 12 tot 15km per uur, en zijn bovendien stevig geprijsd. Onze scootmobielen aanbod in omgeving Leiden is daarom veel interessanter. Onze modellen zijn goedkoper en sneller. Inleveren op kwaliteit is zeker niet van toepassing want de modellen die wij in het assortiment hebben zijn minstens zo betrouwbaar als de meer bekende merken.
   

  Elektrisch scootmobiel laten bezorgen in Leiden

  Een veel gehoorde vraag is of je ook een elektrische scootmobiel of gehandicaptenvoertuig kunt laten bezorgen in Leiden. Zeker kan dat! Via onze webshop kun je het model naar keuze bestellen en online afrekenen, en wij brengen hem graag rijklaar bij je thuis.
 • Proefrit op de scootmobiel

  Proefrit en bekijken in het echt

  Liever bij ons in de winkel de modellen in het echt bekijken, en eventueel een proefrit maken? Dat kan! Leiden ligt slechts 16 kilometer van Alphen a/d Rijn, dus je kunt gerust langskomen. Heb je geen mogelijkheid om langs te komen, neem dan eens onze website door. Bij iedere driewiel scootmobiel en vierwiel scootmobiel hebben wij uitgebreide productinformatie staan.
   

  Is er een subsidieregeling voor scootmobielen in Leiden?

  Ja zeker, voor scootmobielen heeft gemeente Leiden ook een regeling. Hiervoor kun je aanspraak maken op de WMO en PGB. Je kunt ook gebruik maken van de website van de gemeente. Zelfs de aanvraag kun je via de site indienen.
 • Kopen, leasen of IN3?

  Verschillende betaalmiddelen

  Bij ons kun je betalen op verschillende manieren. Kom je vanuit Leiden naar onze winkel, dan kun je in de winkel met de Pin betalen. Online afrekenen kan ook met bijvoorbeeld IDeal, of IN3. De IN3 betaalmethode biedt de mogelijkheid om te betalen in 3 termijnen zonder rente. Tot slot kun je ook nog een elektrische scootmobiel leasen.
   

  Het leasen van elektrische scootmobielen

  Ook vanuit Leiden kun je vanuit je luie stoel een elektrische scootmobiel leasen. Alles kan tegenwoordig online geregeld worden, ook de lease. Met leasen betaal je een vast maandbedrag gedurende de looptijd waarvoor je gekozen hebt. Een nieuwe driewielscooter, vierwielscooter, gehandicaptenvoertuig, of ander vervoermiddel kun je al voor minder dan 25,00 euro per maand bij ons leasen!
 • Overige plaasten