Elektrische scootmobiel kopen in Zoetermeer

Wil je in de omgeving van Zoetermeer een elektrische scootmobiel kopen, dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Wij verkopen elektrische scootmobielen, driewielscooters, gehandicaptenvoertuigen, en nog veel meer!
 • Aanbod aan scootmobielen in Zoetermeer

  Aanbod aan scootmobielen in Zoetermeer

  scootmobiel zoetermeer kopenIn de omgeving van Zoetermeer zijn er maar weinig aanbieders die scootmobielen verkopen. Fast en Furious is gevestigd in Alphen aan den Rijn wat ongeveer 25 kilometer van Zoetermeer ligt. Je zou naar ons toe kunnen komen om onze gehandicaptenvoertuigen, driewiel scooters en elektrische scootmobielen te komen bezichtigen, maar een elektrische scootmobiel kopen via internet, en hem thuis laten bezorgen, is bij ons ook een optie.
  In onze webshop kun je eenvoudig alles rustig nalezen, en er de tijd voor nemen. Er valt over ieder elektrische model veel te lezen.
  Er zijn tevens heel wat uitbreidingsmogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zo kun je ook een aanpasbaar model kopen waarbij je in plaats van een hand-gas-bediening kunt kiezen voor een gaspedaal. Met de rem werkt dat net zo. Je kunt de modellen ook upgraden qua accu, USB aansluiting, LED verlichting, en andere comfortabele en praktische zaken. Wij maken hem helemaal op maat voor jouw! Wij zijn tevens een van de goedkoopste aanbieders, dus een elektrische scootmobiel kopen kan bij ons heel goedkoop.
 • Welke scootmobiel kopen?

  Wat voor scootmobielen kun je bij ons allemaal kopen?

  Bij ons kun je een elektrische scootmobiel kopen, maar ook elektrische brommobielen. Brommobielen hebben 3 of 4 wielen en zijn geheel gesloten. Ze lijken veel op een kleine auto, vandaar dat ze ook bromauto’s genoemd worden.
  Ook onze scootmobielen kunnen 3 wielen of 4 wielen hebben. De een vind een driewieler prettiger, en de ander een vierwieler. De modellen met 3 wielen worden ook wel driewielscooters genoemd.

  Kan ik ook subsidie krijgen?

  Ook de stad Zoetermeer geeft subsidie voor elektrische scootmobielen. Hiervoor kun je de WMO en PGB aanspreken. Voor onze scootmobielen moet je in ieder geval 16 jaar oud zijn. Een rijbewijs is niet nodig. Op de website van de gemeente Zoetermeer vind uitleg over hoe je de subsidie aan kunt vragen voor hulpmiddelen.

  Wat zijn de bezorgkosten voor naar zoetermeer?

  Een scootmobiel bezorgen in Zoetermeer, en voor de rest van Nederland, kost slechts 49,95 euro. Elektrische scootmobielen worden rijklaar afgeleverd. Je kunt dus opstappen en direct wegrijden. Nu is het wel verstandig om de accu eerst op te laden voordat je een lange tocht gaat maken.
 • Kopen, leasen of IN3?

  Een scootmobiel kopen en leasen

  Vanuit Zoetermeer kun je een elektrische scootmobiel kopen via onze webshop. Wij hebben verschillende modellen waaruit je kunt kiezen, en wij bezorgen hem graag bij je thuis.
  Wij hebben verschillende betaalmethodes waaronder IDeal en IN3. Met IN3 kun je in 3 termijnen betalen, binnen maximaal 60 dagen. Het 1e termijn betaal je tijdens het bestellen vanuit Zoetermeer, en het 2de en 3de termijn voldoe je binnen 30 en 60 dagen. De IN3 betaaloptie is geen lening dus je betaalt ook geen rente.
  Leasen is ook mogelijk bij ons. Je kunt alle scootmobielen leasen. Het leasen van een scootmobiel is hetzelfde als hem kopen op afbetaling. Leasen is een ander mooi woord voor de afbetaalregeling. Hierbij kun je zelf bepalen in hoeveel je termijnen je wilt afbetalen. Dit kan al vanaf 12 maanden, tot maximaal 72 maanden. Ook de lease kun je via onze webshop direct regelen!
 • Overige plaasten