Scootmobiel kopen Alphen aan den Rijn

Scootmobiel kopen, gehandicaptenvoertuig, of driewieler in Alphen aan den Rijn? Kom dan naar Fast en Furious scooters! Wij hebben heel veel scootmobielen, gehandicaptenvoertuigen en driewielers. Kom naar onze showroom, of bestel ze gemakkelijk online via onze webshop

 • Aanbod scootmobielen in Alphen aan den Rijn

  Aangepaste scootmobielen, driewielscooters, en gehandicaptenvoertuigen

  scootmobiel kopen in alphen aan den rijnNaast het grote aanbod aan scootmobielen, driewielscooters, en gehandicaptenvoertuigen hebben wij in Alphen a/d Rijn ook veel mogelijkheden als het gaat om op maat en aangepaste voertuigen. Denk hierbij aan modellen met een draaibare stoel, een dakje, of een aangepaste manier van gasgeven en remmen. Gas geven met de duim of voet is bijvoorbeeld ook mogelijk.
   

  Welke merken scootmobielen en voertuigen wij verkopen

  Wij hebben verschillende merken scootmobielen, driewiel scooters, en gehandicaptenvoertuigen waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan de merken Move, IVA, BTC, Nipponia, en Scooty.
   

  Ook scootmobielen met 4 wielen

  Je kunt in Alphen a/d Rijn een scootmobiel kopen met 3 wielen, maar ook met 4 wielen. De 3 wielers hebben meestal iets grotere wielen, comfortabele vering, en kunnen vrij snel rijden. Denk bij snel aan 25km per uur! De scootmobielen met 4 wielen zijn weer net wat stabieler.
   

  Bijzonder goede prestaties

  Wat onze scootmobielen, driewielers, vierwielers, en gehandicaptenvoertuigen bijzonder maakt zijn hun prestaties en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons in Alphen a/d Rijn kun je heel goedkoop een goede scootmobiel kopen, die het lang uithoudt op de accu, en lekker snel kan rijden. Wij hebben ook zeer luxe modellen die voorzien zijn van alle gemakken waaronder LED verlichting en zelfs een USB aansluiting zodat je onderweg de telefoon kunt opladen. Qua opties is er ook heel veel mogelijk, van bagagemand tot aan een stokhouder.
   

  Groot rijbereik

  Veel elektrische scootmobielen halen vaak niet meer dan zo’n 30 tot 40 kilometer op een volle accu. Wij hebben modellen, die zelfs te upgraden zijn, zodat je tot 200 kilometer kunt rijden! Nagenoeg ieder model kan wat de accu betreft geüpgrade worden.
 • Scootmobiel Kopen, leasen, IN3 of subsidie??

  Subsidie voor een scootmobiel in Alphen a/d Rijn

  Ook in Alphen a/d Rijn kun je subsidie krijgen voor een scootmobiel, elektrische driewiel scooter, vierwieler, of gehandicapten voertuig. In Alphen aan den Rijn kun je in aanmerking komen voor een PGB en WMO. Het WMO maakt het mogelijk dat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Een vervoermiddel kan daar deel van uitmaken. Het PGB is het persoonsgebonden budget waarmee je zelf je eigen zorg kunt inkopen. Dit budget kun je vaak ook besteden voor de aanschaf van een scootmobiel of ander vervoermiddel. Wij maken regelmatig offertes welke in sommige gevallen nodig zijn voor het verkrijgen van de subsidie. In de winkel in Alphen a/d Rijn kunnen we je er alles over vertellen!
   

  Vrijheid en overal naar toe kunnen

  Met een gehandicaptenvoertuig zoals een scootmobiel (3- of 4 wielen) kun je overal naar toe. Bijvoorbeeld de winkel in om boodschappen te doen, of zelfs buiten Alphen a/d Rijn lekker rond te toeren. Met onze modellen kun je heel veel kilometers maken!
   

  Scootmobiel kopen in Alphen a/d Rijn

  Wil je een scootmobiel in Alphen a/d Rijn kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze showroom staat vol met mooie modellen waar je voor weinig geld heel veel plezier van kunt hebben. Ook met een klein budget kun je veel kopen.
   

  Leasen en kopen op afbetaling

  Wij hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om betalen en financieren. Zo kun je in 3 termijnen betalen binnen 60 dagen zonder rente of financiering, zodat je wat meer betaalruimte hebt. Ook behoort een scootmobiel leasen tot de opties waarbij je per maand aflost. Zo kun je eenvoudig een scootmobiel leasen vanaf 20,- euro per maand! Meer weten of meer zien? Kom dan naar onze winkel aan de Koperweg 21 in Alphen aan den Rijn, of kijk rond in onze online webshop.
 • Overige plaasten