Scootmobiel kopen in Dordrecht en omgeving

Wil je een scootmobiel kopen in de omgeving van Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, ‘s Gravendeel, Puttershoek of Strijen? Dan slaag je bij ons gegarandeerd. Bij ons koop je goedkoop een gehandicaptenvoertuigen of scootmobielen met zowel 3 als 4 wielen.

 • Assortiment scootmobielen in Dordrecht, en omgeving

  Royaal aanbod aan scooters met drie en vier wielen

  scootmobiel-dordrechtBij ons is het aanbod aan scootmobiel driewielers en scootmobiel vierwielers erg groot en de prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. Bij ons kun je een scootmobiel kopen van goede kwaliteit voor een lage prijs. In de buurt van Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Puttershoek, Strijen of ‘s Gravendeel is geen groter aanbod te vinden dan bij ons. Online zijn wij de grootste! Daar komt bij dat je ieder voertuig rijklaar bij je thuis af kunt laten leveren.

  Bezoek onze (online) showroom vanuit Dordrecht

  Twijfelt u nog tussen een driewiel scooter of een scootmobiel met 4 wielen? Neem dan een kijkje in onze online showroom om te kijken welke modellen we verkopen. Bezoek onze showroom als je hier de mogelijkheid toe hebt, maar wanneer de showroom lastig te bereiken is, hebben we een andere oplossing.

  Elke scootmobiel of gehandicaptenvoertuig kun je namelijk vanuit je eigen huis kopen. Je hoeft er zelfs niet de deur voor uit. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om alle modellen uitgebreid te bestuderen en eenvoudig online te bestellen, zowel scootmobielen met drie als met vier wielen. Je past de scootmobiel van jouw keuze ook online naar wens aan. Bij alle modellen is een lijst met opties toegevoegd die je met enkele muisklikken toevoegt.

  Snelle scootmobielen kopen

  Wij zijn een van de weinige plekken in Nederland waar je terecht kunt voor het kopen van snelle gehandicaptenvoertuigen. Bij ons kun je ook snelle scootmobielen kopen die een snelheid halen van wel 25 km p/u! In ons aanbod zitten verschillende scooters met drie wielen die deze snelheid kunnen behalen. Over het algemeen rijden scootmobielen met vier wielen iets minder snel en halen ze een gemiddelde snelheid van 15 km per uur. De keuze is dus erg groot.

  Aan huis afleveren in Dordrecht, Papendrecht of Sliedrecht

  Het bezorgen van scootmobielen doen we door heel het land, dus zeker ook in Dordrecht en omliggende plaatsen We rekenen voor het thuisbezorgen altijd dezelfde kosten en het maakt dus niet uit waar je woont. We bezorgen elk gehandicaptenvoertuig rijklaar bij je thuis.

  Pas je scootmobiel naar wens aan

  Bij ons vind je verschillende scootmobielen en gehandicaptenvoertuigen waar je naar eigen wens aanpassingen aan kunt laten doen. Met aanpassingen bedoelen we bijvoorbeeld het omwisselen van een gashendel/greep naar een gaspedaal of het vervangen van een remhendel door een rempedaal. We voegen ook graag extra’s toe die je rit aangenamer maken. Wanneer deze niet bij de standaarduitrusting horen, kunnen we bijvoorbeeld een USB toevoegen zodat je tijdens het rijden je telefoon op kunt laden of navigatie kunt gebruiken.

 • Wil je een scootmobiel kopen, leasen of maak gebruik van IN3

  Koop je scootmobiel of gehandicaptenvoertuig met subsidie

  Voor inwoners van de “drechten” Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht of Zwijndrecht bestaan er twee verschillende subsidies. De eerste is het PGB en de tweede is de WMO. Je kunt deze subsidies aanvragen bij je eigen gemeente en hierdoor wordt het kopen van een scootmobiel een stuk eenvoudiger. Wanneer geen van beide subsidies voor jou van toepassing zijn, bestaat ook de mogelijkheid om op afbetaling een scootmobiel te kopen. In onze internetshop heet dit leasen.

  Eenvoudig betalen in 3 termijnen

  Er zijn mensen die graag wat extra gemak hebben bij het betalen, maar niet willen leasen. Hiervoor bestaat bij ons de betaaloptie IN3. Je betaald geen rente en sluit dus ook geen financiering af, maar verdeelt gewoon het aankoopbedrag in 3 gelijke bedragen.

  Snel, gemakkelijk en goedkoop een scootmobiel kopen

  Het is heel eenvoudig om een goedkoop scootmobiel te kopen vanuit Dordrecht of plaatsen in de buurt zonder in te leveren op kwaliteit. Onze webshop maakt het mogelijk om alles online in orde te brengen. Elk model breid je uit met opties en accessoires die het voertuig exact naar jouw wens maken.

  Vervoermiddel aflossen per maand of leasen

  Vind je het prettiger om vanuit Dordrecht of omgeving per maand te betalen voor je scootmobiel? Dat is bij ons geen probleem. Wanneer je een scootmobiel least, geniet je er gelijk van en hoef je geen spaargeld aan te spreken. Afhankelijk van de looptijd betaal je elke maand een vast bedrag tijdens de gekozen looptijd. Je kunt al starten met leasen vanaf 20 euro per maand.

 • Overige plaasten