Scootmobiel kopen Utrecht en omgeving

Een luxe scootmobiel kopen in Utrecht en omgeving voor een ongekend lage prijs? Bij ons kan dat! Bestellen kan vanuit Utrecht, Bilthoven, Vianen, Woerden, Zeist, De Bilt, Houten, en alle andere omliggende plaatsen want bestellen kan gewoon online!

 • Scooter aanbod Utrecht

  Waarom kiezen voor onze scootmobielen?

  Fast en Furious scooters heeft verschillende scootmobielen in het assortiment zitten. Bij ons kun je van verschillende merken een driewiel scootmobiel kopen, of een mobiel met 4 wielen. Wij hebben tevens inklapbare en opvouwbare modellen (die mee op reis zijn te nemen), en mobielen met een dak zodat je droog kunt zitten. Bovendien hebben wij goedkope scootmobielen met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding zodat je toch voor weinig geld een goede scootmobiel kunt kopen. Kortom, een zeer ruime keuze!
  scootmobiel kopen utrecht

  Driewielers en vierwielers

  Onze driewielers hebben een maximumsnelheid die kan oplopen tot 25 km per uur! Daarmee kun je grote afstanden in korte tijd overbruggen, en makkelijker langs bij vrienden en familie. Een winkel bezoeken die voorheen te ver weg was, behoort daarmee ook weer tot de mogelijkheden. Met onze modellen kun je gewoon een supermarkt in bijvoorbeeld. Je bereik wordt dus een stuk groter met een snel scootmobiel. De vierwielers gaan helaas iets minder snel dan de driewiel scooters omdat ze meer op de stad zijn gericht. Mobielen met 4 wielen bieden iets meer stabiliteit wat ten goede komt wanneer je veel stoepranden op en af moet. Neem maar eens een kijkje naar ons overweldigende aanbod op de site!

  Wij bezorgen thuis tegen een vast laag tarief, niet alleen in Utrecht maar ook daarbuiten

  Ook in de omliggende plaatsen van Utrecht, waaronder De Bilt, Bilthoven, Houten, Vianen, Zeist, Woerden, en IJsselstein, kun je gemakkelijk een elektrische scootmobiel kopen bij Fast en Furious scooters. Wij bezorgen namelijk scootmobielen, van driewielscooters tot 4 wielers aan huis door heel Nederland! De bezorgkosten zijn voor iedere plaats in of rondom Utrecht gelijk.
 • Scootmobiel winkel Utrecht

  Breng een bezoekje aan onze showroom

  Wie mobiel genoeg is kan ook een bezoekje komen brengen aan onze showroom in Alphen aan den Rijn. Vanuit Houten doe je er met de auto 37 minuten over, en vanuit Zeist 40 minuten wat evenveel reistijd kost als vanuit Utrecht zelf. Vanuit de omliggende plaatsen zoals Vianen, Woerden, of IJsselstein verschilt de reistijd niet zoveel. In onze showroom hebben wij verschillende modellen klaar staan om te testen. Mocht het niet lukken om langs te komen dan is dat op zich geen ramp. Op onze site hebben wij namelijk zeer veel productinformatie staan welke is terug te lezen zodat je een goed beeld hebt van wat de scootmobiel allemaal kan. Bij veel modellen hebben wij ook een video zodat je een nog betere indruk krijgt van de driewiel- of vierwiel scootmobiel.

  Scootmobiel subsidie Utrecht en omgeving

  Gelukkig kun je bij de gemeente Utrecht, en de omliggende plaatsen ook aankloppen voor scootmobiel subsidie, dus ook vanuit bijvoorbeeld Maarssen of Groenekan. Er zijn 2 subsidieregelingen waar men aanspraak op kan maken, afhankelijk van de persoonlijke situatie. Dit zijn het PGB en het WMO. Op de website van de gemeente Utrecht vind je alle informatie terug, inclusief de aanvraagformulieren. Tegenwoordig is dit allemaal online te regelen. Mocht je een scootmobiel offerte nodig hebben, dan helpen we je daar ook graag bij.

  Geen rijbewijs nodig voor een scootmobiel

  Een speciaal rijbewijs is voor een scootmobiel niet nodig. Je moet voor de snelle modellen wel minimaal 16 jaar oud zijn. Ben je dit niet, dan kun je altijd aan de burgemeester een ontheffing aanvragen. Iedereen kan dus in feite weer mobiel worden met onze gehandicaptenvoertuigen. Utrecht is een drukke stad, dus enige kennis van de verkeersregels is wel aanbevolen.

  Luxe modellen, extra comfort, en aanpasbaar aan handicap

  In ons assortiment aan gehandicaptenvoertuigen hebben wij ook luxe modellen opgenomen, en modellen waarbij het comfort eenvoudig is te verhogen door hem aan te kleden met opties. Zelfs speciale aanpassingen laten uitvoeren behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een extra comfortabele stoel met hoge rugleuning en verstelbare lendesteun, en/of voor een stoel die tevens draaibaar is. Met een draaibare stoel (captain chair) wordt het instappen en uitstappen nog gemakkelijker, vooral bij gewrichtsproblemen of een zwakke rug. Een aantal scootmobiel modellen zijn tevens aanpasbaar aan een eventuele handicap. Denk hierbij aan duimgas, voetgas, en voetrem. Gas geven met de duim of voet, en remmen met de voet, is dus een aanpassing waarvoor gekozen kan worden. Bij ieder mobiel vind je een optielijst terug waarin alle mogelijkheden staan vermeld. Zelfs LED verlichting, handvatverwarming, USB aansluiting, en een windscherm is mogelijk!

  Scootmobiel kopen Utrecht en omliggende plaatsen

  Een elektrische scootmobiel kopen kan natuurlijk vanuit Utrecht, maar ook vanuit Groenekan, De Bilt, Woerden, Bilthoven, Vianen, Houten, Maarssen, Zeist, of andere plaats. Onze online webshop is voor iedereen toegankelijk. Ook bezorgen wij gehandicaptenvoertuigen waaronder scootmobielen door heel Nederland. Iedereen kan dus eenvoudig bij ons shoppen.
 • Scootmobiel Kopen, leasen of IN3?

  Ruime keuze aan betaalmogelijkheden

  Bij ons kun je op allerlei manieren betalen voor een scootmobiel of gehandicaptenvoertuig. In de winkel kan er bijvoorbeeld met de pinpas betaald worden, en online hebben de betaaloptie IN3 en leasen.

  Betalen met IN3

  Met IN3 betaal je een scootmobiel in 3 termijnen zonder rente. Het aankoopbedrag splitsen we op in 3 gelijke delen. Bij het bestellen betaal je het eerste deel. Het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.

  Scootmobiel leasen

  Kies je voor een scootmobiel leasen in Utrecht of omgeving, dan kun je deze geheel op afbetaling kopen. Dit kan al vanaf 25 euro per maand. Bij leasen bepaal je zelf hoe lang je erover doet en in hoeveel maanden je wilt leasen. Leasen kan al vanaf 12 maanden en maximaal in 72 maanden. Het voordeel van leasen is dat je geen spaargeld hoeft aan te spreken en de kosten goed kunt spreiden over de jaren. Zo kun je goedkoop een betrouwbare scootmobiel kopen die voldoet aan de hedendaagse eisen. Zelfs alle extra opties kun je in de lease onderbrengen, dus ook een extra accu om het rijbereik aanzienlijk te vergroten. De maximale upgrade maakt het mogelijk om tot 200 kilometer te kunnen rijden! Of je nu in Utrecht woont, Maarssen, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Houten, Nieuwegein, Bunnik, Woerden, of andere plaats… bij ons kun je altijd voordelig een scootmobiel kopen!
 • Overige plaasten