Scooter kopen in Katwijk en omgeving

Mocht je een scooter willen kopen in Katwijk en omstreken, dan kun je altijd terecht bij de online scooterwinkel van Fast & Furious. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je in één van de omliggende plaatsen woont, bijvoorbeeld Rijnsburg, Oegstgeest, De Klei, Rijnsburg, Frederiksoord, Valkenburg, Rijksdorp, De Hoek, Oostdorp, Wassenaar, Haaswijk, Rijnsoever, Poelgeest en Leiden. Wij zorgen ervoor dat je in alle comfort een scooter kunt kopen in Katwijk en omgeving. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment voor de scherpste prijzen van nu. Je kunt kiezen uit diverse betaal manieren. Ook passende scooteraccessoires vind je hier. Mocht je scooter of brommer een onderhoudsbeurt nodig hebben, kun je dit ook door ons laten uitvoeren. Genoeg redenen om voor Fast & Furious te kiezen.

 • Escooter kopen in katwijk?

  Scooter kopen in Katwijk: kies voor een escooter

  Als je aan het overwegen ben om een scooter te kopen in Katwijk of aanliggende plaatsen zoals Rijnsburg, Oegstgeest, De Klei, Rijnsburg, Frederiksoord, Valkenburg, Rijksdorp, De Hoek, Oostdorp, Wassenaar, Haaswijk, Rijnsoever, Poelgeest en Leiden, is een escooter een interessant alternatief. Escooter staat voor elektrische scooter. De naam van deze variant zegt het al: in plaats van een benzinemotor wordt er gebruik gemaakt van een elektrische motor. De laatste jaren zijn elektrische voertuigen aan een opmars bezig. Zo rijden steeds meer mensen in een elektrische auto. Ook op het gebied van elektrische scooters en brommers is er meer mogelijk dan ooit. De escooter beschikt over meerdere aangename pluspunten. Het kan dus zeker lonen om een elektrische scooter of brommer te nemen.

  Waarom kies je voor een escooter?

  In het straatbeeld zie je de escooter steeds vaker terug. Wie weet heb je al wel eens mensen op een elektrische scooter zien rijden in Rijnsburg, Oegstgeest, De Klei, Rijnsburg, Frederiksoord, Valkenburg, Rijksdorp, De Hoek, Oostdorp, Wassenaar, Haaswijk, Rijnsoever, Poelgeest of Leiden. Een escooter gaat met diverse voordelen gepaard. De voornaamste reden waarom mensen voor een escooter kiezen om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Een scooter met een benzinemotor stoot schadelijke gassen uit. Veel mensen weten dat deze gassen slecht zijn voor het milieu, maar ook voor de mens zelf zijn deze gassen niet goed. De switch naar een elektrische variant is voor iedereen goed. Bovendien is elektrisch rijden goedkoper dan rijden op benzine. Escooters hebben een goede reputatie qua kwaliteit. Zo zijn er minder vaak storingen en opstartproblemen bij een elektrische variant. Hierdoor zul je ook minder geld kwijt zijn aan het onderhouden van je escooter.

  Escooters in allerlei soorten en maten

  Fast & Furious staat bekend om het ruime assortiment. Dit geldt voor normale scooters, maar ook voor elektrische varianten. Zo kun je bij ons terecht voor een elektrische snorscooter, maar ook voor een elektrische bromscooter zit je bij ons goed. Zo is er voor ieder wat wils, ook als je voor dit groene alternatief gaat kiezen. Bij onze online scooterwinkel zul je altijd slagen als je een elektrische scooter wilt kopen in Katwijk of omgeving. Hierbij kun je gebruik maken van diverse betaal manieren. Zo maken we je het bestellen van een elektrische scooter simpeler dan ooit.

  Geschikte accessoires voor de escooter

  Een scooter kopen in Katwijk of omliggende plaatsen zoals Rijnsburg, Oegstgeest, De Klei, Rijnsburg, Frederiksoord, Valkenburg, Rijksdorp, De Hoek, Oostdorp, Wassenaar, Haaswijk, Rijnsoever, Poelgeest en Leiden gaat meestal gepaard met het aanschaffen van geschikte accessoires. Ook voor de escooter zijn er genoeg passende accessoires te vinden binnen ons aanbod. Wat voor scooters geldt, geldt ook voor scooteraccessoires: nergens anders vind je betere prijzen dan bij ons. Voor ieder model zijn er bijpassende accessoires te vinden. Het verschilt per model wat er mogelijk is. Accessoires zoals nieuwe banden, windschermen, verlichting of valbeugels zijn altijd in trek. Maar je kunt ook behoefte hebben aan model specifieke accessoires. Ook dan zit je bij ons goed. Wij helpen je graag.

 • Scooter kopen in Katwijk

  Scooter kopen in Katwijk bij de Fast & Furious scooterwinkel

  Ben je aan het overwegen om een scooter te kopen in Katwijk of één van de omliggende plaatsen? Waar je ook in Nederland woont, je kunt te allen tijde terecht bij de online scooterwinkel van Fast & Furious. Binnen een handomdraai kun je al een nieuwe brommer of scooter bestellen. Via onze site leveren we je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Binnen ons aanbod tref je bovendien een aantal van de toppers van dit moment aan, bijvoorbeeld de Vespa Sprint of de Piaggio Zip SP. Er zijn ook goedkopere scooters binnen ons aanbod te vinden. Zo is er een passend voertuig te vinden voor ieder budget. Koop je jouw scooter bij ons, dan profiteer je van de beste prijzen van dit moment.

  De escooter: een uitstekende optie

  Het voordeel van een uitgebreid assortiment is dat er vele soorten scooters en brommers in te ontdekken vallen. Zo kun je bij ons ook terecht als je overweegt om een escooter te bestellen. Escooter is een afkorting voor elektrische scooter. Net zoals er inmiddels elektrische auto’s zijn, zijn er ook elektrische scooters. In plaats van een benzinemotor beschikken deze varianten over een elektrische motor. Benzinemotoren stoten schadelijke gassen uit. Elektrische scooters doen dit niet. Hierdoor is de escooter een groene optie. Maar dat is niet de enige reden om voor een elektrische variant te kiezen. Elektrisch rijden kost minder geld dan rijden op benzine. Bovendien is de kans op mankementen bij scooters met een benzinemotor groter dan bij escooters. Je zult minder last van storingen hebben en je hoeft minder geld uit te geven aan service en onderhoud. Wil je een scooter kopen in Katwijk of aanliggende plaatsen zoals Rijnsburg, Oegstgeest, De Klei, Rijnsburg, Frederiksoord, Valkenburg, Rijksdorp, De Hoek, Oostdorp, Wassenaar, Haaswijk, Rijnsoever, Poelgeest en Leiden? Dan is de escooter een goede keuze.

 • Kopen, leasen of IN3

  Altijd welkom in onze showroom

  Mocht je een scooter willen kopen in Katwijk of een andere plaats in de buurt hiervan, dan je dit simpel en snel via onze online scooterwinkel. Je kunt hier van alles lezen over de scooter of brommer die je op het oog hebt. Toch kan het zijn dat je het liefst je nieuwe tweewieler een keertje in het echt ziet voordat je een definitieve beslissing neemt. In dat geval is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Onze showroom is goed bereikbaar met de auto vanuit plaatsen zoals Rijnsburg, Oegstgeest, De Klei, Rijnsburg, Frederiksoord, Valkenburg, Rijksdorp, De Hoek, Oostdorp, Wassenaar, Haaswijk, Rijnsoever, Poelgeest en Leiden. Hier kun je in het echt de scooter of brommer bekijken die je op het oog hebt. Ook kun je bij onze medewerkers terecht voor advies, bijvoorbeeld over welke scooter het beste bij je past of welke accessoires je nodig hebt.

  Meedenken met onze klanten

  Je kunt niet alleen scooter kopen vanuit Katwijk, maar we denken ook graag met onze klanten mee. Zowel online als in onze showroom kun je bij ons terecht voor advies. We maken je graag alles zo eenvoudig mogelijk. Dit merk je ook als je online gaat afrekenen. Je kunt op de normale wijze betalen. Dit doe je veilig en snel. Je kunt ook kiezen voor één van de andere betaal manieren. Eén van de opties die je hebt is betalen met IN3. Hierbij reken je in 3 termijnen de prijs van de scooter af. Het aankoopbedrag wordt in drieën gedeeld. Het eerste gedeelte bepaal je meteen. De tweede aflossing vindt na 30 dagen plaats, waarna je het laatste deel na 60 dagen aflost. Betalen met IN3 is een interessant alternatief voor normaal betalen.

  Scooter leasen is een optie

  Een scooter kopen in Katwijk of omgeving kan bij ons, maar het is tevens een optie om via de Fast & Furious scooterwinkel een scooter te leasen. Een lease scooter is niet zomaar een scooter die je huurt. Nadat je de termijnen hebt betaald, is een lease scooter namelijk helemaal voor jou. Vooraf wordt bepaald in hoeveel termijn je jouw scooter gaat afbetalen. Je hebt hierbij de keuze tussen 12, 18, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Je betaalt per maand. Dit houdt in dat je een lager bedrag per maand betaalt als je kiest voor één van de langere termijnen. Kies je daarentegen voor 12 maanden, dan betaal je meer per maand maar dan heb je wel eerder je scooter afbetaald. Scooter kopen in Katwijk? Scooter leasen!

 • Reparatie, onderhoud, service, en garantie

  Service en onderhoud via onze scooterwinkel

  Je kunt bij ons een scooter kopen in Katwijk, en ook een scooter leasen behoort tot de opties. Maar wij doen meer dan alleen maar scooters en brommers verkopen. Naast accessoires voor je scooter kun je bij ons ook terecht voor de service en onderhoud van je scooter. Het onderhouden van je scooter zal dit voertuig goed doen. Zo weet je zeker dat je gebruik maakt van een scooter die in optimale conditie verkeert. Daar helpen wij je graag bij, voor een goede prijs. Je kiest zelf het servicepakker waar je gebruik van wilt maken. Hierbij kun je kiezen voor onze haal en breng service. We halen je scooter of brommer op en brengen deze ook weer in goede orde thuis. Je kunt ook kiezen voor alleen halen, alleen brengen of geen van beide. Dat is de flexibiliteit die we aan onze klanten bieden.

  Onderhoud is een uitstekende manier om grotere problemen in de toekomst te voorkomen. Het is niet altijd opvallend wanneer er iets mis is. Vaak is er sprake van een klein probleem, maar dit kan in de toekomst wel groter worden. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom kies je ook voor onderhoud bij Fast & Furious. Wij zorgen ervoor dat je scooter weer in optimale conditie is. Zo worden grotere problemen voorkomen. Grotere defecten gaan altijd gepaard met hogere kosten. Daarom kun je beter dergelijke mankementen voorkomen. Je kunt met ieder model bij ons terecht. Hierbij kun je denken aan duurdere varianten zoals de Vespa Primavera of de Piaggio Zip Custom, maar ook met een goedkoper model kun je bij ons terecht. Naast service en onderhoud is het ook mogelijk om je scooter te laten opvoeren. Wij kunnen zelfs elektrische scooters voor je opvoeren.

 • Scooter modellen

  Welke scooter kies jij?

  Een uitgebreid assortiment is een voordeel, maar de keuze kan voor sommige mensen ook te groot zijn. Een gevalletje: je kunt door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig maken we het je eenvoudig op onze site. Zo kun je eenvoudig filteren op de eigenschappen die voor jou van belang zijn, van het merk tot aan de prijs. Om het je nog simpeler te maken, bespreken we hieronder een aantal van de toppers uit ons aanbod. Kies je voor één van deze uitmuntende scooters, dan zit je altijd goed. Bovendien bestel je deze bekende merken voor de beste prijzen van dit moment.

  Vespa scooter

  Het eerste hoogtepunt uit ons aanbod dat we gaan bespreken is de Vespa scooter. Vespa is als merk synoniem geworden voor scooters van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Hier betaal je een flinke prijs voor, maar dat is zeker de moeite waard als het binnen je budget past. Ten eerste staan Vespa scooters bekend om hun hoge rijcomfort. Het is heerlijk om op een Vespa scooter te rijden. Je ziet er bovendien goed uit als je op een Vespa scooter rijdt, want de designs van deze scooter zien er fenomenaal uit. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit diverse modellen, bijvoorbeeld de Vespa Sprint of de Vespa Primavera. Beide worden zowel door kenners als door klanten hoog aangeschreven. Elk model wordt van een uniek element voorzien. Hierdoor valt een Vespa scooter altijd op.

  Piaggio Zip

  Mocht een Vespa scooter iets te duur voor je zijn, dan kun je altijd nog kiezen voor een Piaggio Zip. Ook op een scooter van dit merk zie je er goed uit als je gaat rijden in Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest, De Klei, Rijnsburg, Frederiksoord, Valkenburg, Rijksdorp, De Hoek, Oostdorp, Wassenaar, Haaswijk, Rijnsoever, Poelgeest of Leiden. Piaggio Zip mag dan wat minder kosten, maar op de kwaliteit wordt absoluut niet ingeboet. Het rijcomfort is hoog, waarbij vooral de wendbaarheid van de scooter opvalt. Tevens zien alle modellen van de Piaggio Zip er uit om door een ringetje te halen. Bekende modellen uit deze serie zijn de Piaggio Zip SP en de Piaggio Zip Custom. Stijlvol, sportief en heerlijk om op te rijden: dat is de Piaggio Zip in een notendop.

  Riva scooters

  Mocht je wat minder te besteden hebben maar alsnog op zoek zijn naar een scooter van een hoge kwaliteit, dan zijn de Riva scooters iets voor jou. Dit merk produceert al jarenlang scooters en brommers waar je u tegen zegt. Ook binnen ons aanbod tref je meerdere modellen Riva scooters aan. Goede voorbeelden hiervan zijn de Riva Fast, de BTC Riva Lux en de Sym Fiddle 2. Ook elektrische varianten van de Riva scooters zijn bij ons te koop. Daarom kies je voor Fast & Furious.