Scooter kopen in het Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen?

Als je een scooter wilt kopen vlakbij Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Fast en Furious Scooters kun je terecht voor het kopen van scooters, maar ook advies en onderhoud. Dit alles voor een eerlijke prijs en met een uitstekende service. Wij brengen je nieuwe scooter of brommer thuis maar je kunt hem natuurlijk ook bij ons afhalen in de showroom, alwaar de koffie voor je klaar staat.
 • Scooter aanbod Westland en omgeving

  Onze scooterwinkel

  Ben je aan het oriënteren of op zoek naar een specifiek model? Binnen onze showroom hebben wij meer dan 100 verschillende modellen staan. Je bent dan ook van harte welkom om vrijblijvend de scooters in onze scooterwinkel te komen bekijken. Al je vragen hebt, dan kun je deze aan een van onze medewerkers stellen. De mensen die bij ons werken hebben allen veel passie voor het vak en beschikken over een enorme scooterkennis. Ze vertellen je er dan ook graag alles over.
  Scooter kopen in het Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen?

  Soorten scooters en brommers

  Scooters en brommers zijn er in veel denkbare soorten en maten. Bij ons vind je scooters en brommers, snorscooters en snorfietsen. Ook de populairste modellen schakelbrommers vind je bij ons. Voor mensen die minder of niet goed ter been zijn, bieden we scooters aan met drie wielen. Bij veel modellen is het mogelijk om deze naar jouw wensen aan te passen. Vanuit Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen je scooter kopen gaat heel gemakkelijk via onze webwinkel. In onze showrooms in Rijswijk en Alphen aan den Rijn ben je van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken.

  Elektrische escooter

  Wij hebben het grootste assortiment aan scooters. Naast dat wij scooters op benzine aanbieden, kun je bij ons ook terecht voor je elektrische escooter. Bij dit type scooter is het motorblok vervangen voor een elektromotor. Je hoeft dus slechts de accu op te laden en je kunt gaan rijden. Elektrische scooters zijn er als bromscooter en als snorscooter.
  Deze elektrische tweewielers bieden veel voordelen. Zo heb je ’s ochtends nooit meer startproblemen. Ook heeft dit type scooter minder onderhoud nodig dan brommers en scooters die op benzine rijden. Storingen komen bij elektrische escooters bijna nooit voor. Het rijden met een elektrische escooter is heel goedkoop, gemiddeld betaal je zo’n 50 cent per 100 afgelegde kilometers. Bij een scooter die op benzine rijdt, is dit over dezelfde afstand al snel meer dan 4 euro. Daarbij is een elektrische motor vaak veel krachtiger en stoot het geen stinkende uitlaatgassen uit. Je kunt hiermee in iedere stad en in iedere milieuzone rijden.

  De escooter vergeleken met de scooter op benzine

  Zijn er dan helemaal geen nadelen aan een escooter? Nou, bijna niet. Maar ze zijn er wel. Een hele belangrijke is het bereik. Met een volle accu haal je met een elektrische scooter namelijk maximaal 120 kilometer. Terwijl een scooter op benzine vaak meer dan 250 kilometer op een tank af kan leggen. Gelukkig zijn er voor elektrische scooters en brommers zogenaamde ‘accu-upgrades’, die het aantal af te leggen kilometers beduidend verhogen tot wel 200 kilometer. Een voordeel van een scooter op benzine is niet dat het bereik groter is. Al is dit vergeleken met een scooter met accu-upgrade een verschil van maar 20%. Het grootste voordeel van de scooter op brandstof, is dat je deze weer snel gevuld hebt met nieuwe: benzine tanken kost namelijk relatief weinig tijd. En benzinestations zijn goed bereikbaar, je hoeft er vaak niet ver voor te rijden. Daarentegen kost het gemiddeld 6 uur voordat een elektrische scooter is volgeladen.
  Als je vaak veel korte afstanden aflegt en je een zuinige, stille en emissievrije scooter wilt, dan raden wij je een elektrische scooter aan. Maak je veelal meer dan 100 kilometer op een dag, dan is het wellicht het beste om toch voor een scooter op benzine te kiezen. Een elektrische scooter kopen vanuit Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen kan eenvoudig in onze fysieke winkels in Rijswijk en Alphen aan den Rijn en via onze webshop.
 • Scootermerken

  Merken en modellen scooters en brommers

  Het scala aan merken en typen scooters is tegenwoordig enorm. Als je voor een kwalitatief hoogstaande scooter wilt gaan, dan raden we je de Europese en Japanse merken aan. Hierbij valt te denken aan Kymco, Aprilia, Piaggio, Peugeot, Vespa, Yamaha en SYM. Deze merken zijn wel wat duurder dan de Chinese merken, die ook goed zijn. Voorbeelden van Chinese merken zijn Riva, Vespelini, IVA, AGM, BTC, Killerbee en Turbho.

  Modellen

  Er bestaan verschillende modellen scooters. Zo kun je kiezen uit onder meer een sportief of zakelijk model. Ook bestaan er modellen die beter geschikt zijn voor in de stad. Erg populair zijn al jaren de retro scootermodellen. Deze hebben het uiterlijk van hoe de scooter er vroeger in de jaren vijftig en zestig er uit zag. De vormen zijn hierbij veelal rond en het design eenvoudig. Merken die retro modellen maken zijn Vespa, Riva en SYM. Een scooter kopen vanuit Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen is heel eenvoudig en je kan deze merken uitvoerig bekijken op onze website of in onze showroom.

  Vespa en Piaggio

  Het merk Vespa is eigendom van het merk Piaggio, dat ook onder eigen naam scooters en brommers vervaardigt. Piaggio was oorspronkelijk een vliegtuigbouwer voor het Italiaanse leger. Na de Tweede Wereldoorlog werd het echter verboden voor het bedrijf om nog meer vliegtuigen te bouwen. Daarop werd besloten om de productielijn tot een scooterfabriek om te bouwen.
  Vespa is hét symbool voor ‘made in Italy’ en behoort tot de meest geliefde scooters ter wereld. Al vele decennia is een grote naam binnen de scooter wereld. De eerste Vespa scooter werd al in 1944 geproduceerd. Vespa staat voor ‘wesp’, dit was de bijnaam die de scooter kreeg. Het eerste model was de Vespa MP5, ook wel Paperino genoemd. Omdat het merk veel voor de vliegtuigindustrie had gefabriceerd, werden aanvankelijk veel vliegtuigonderdelen toegepast in de scooter. Zo werd het neuswiel als vliegtuigonderdeel gebruikt voor het voorwiel van de scooter. De motor van de Vespa scooter was de startmotor van een vliegtuig.

  Vespa Sprint scooter en de Vespa Primavera scooter

  Dit zijn twee heel populaire en recente modellen van het Italiaanse scootermerk Vespa. Beide scooters hebben de bekende, klassieke uitstraling en zijn een lust voor het oog. Als model zijn ze de opvolger van de Vespa lx en de vespa s. We zetten de scooters voor je naast elkaar om de verschillen uit te leggen.
  Het eerste verschil zit ‘m in de spiegels. Bij de Vespa Sprint scooter zijn de spiegels ovaal van vorm. Dit geeft de scooter een sportieve en vlotte look. Omdat bij de Vespa Primavera scooter de spiegels rond lopen, geven de spiegels deze scooter een meer retro uitstraling. Een tweede verschil is de koplamp, die bij de Sprint zeshoekig van vorm is. De Primavera heeft daarentegen een ronde koplamp, wat wederom zorgt voor een meer retro uitstraling. Het opstaande randje op de stuurkap maakt dat de Vespa Sprint iets sportiever oogt dan de Primavera. Bij de Primavera loopt de stuurkap namelijk door.
  Ook wat betreft de teller verschillen beide scooters iets van elkaar. De Vespa Sprint heeft een racing uitstraling met veel streepjes tussen de verschillende snelheden. De achtergrond is rood/wit. De teller van de Primavera heeft een meer neutrale en klassieke uitstraling met een zwart/witte achtergrond. Het voorspatbord van de Primavera is met een chroom randje uitgevoerd, als een soort vin zoals je ook bij haaien ziet. Bij de Sprint loopt het spatbord egaal door, zonder chroom.
  Hoewel de velgen van beide modellen gelijk zijn qua maat, zijn ze dit niet in hun ontwerp. De Sprint is namelijk voorzien van meer spaken, 14 stuks. De Primavera heeft er 10, ook weer om dit model een meer klassieke look te geven. Het zadel van de Sprint heeft een witte bies. Dit is op het zadel van de Primavera niet het geval. Verder bevatten de zadels een ander soort stiksel. Bij de Primavera loopt het stiksel rondom, terwijl bij de Sprint extra gestikte lijnen rondom het zitvlak zijn geplaatst. Als laatste verschil tussen beide modellen is de oppakbeugel. Bij de Sprint is deze hoekig, bij de Primavera rond. Wederom om respectievelijk de sportieve en klassieke uitstraling van beide modellen te benadrukken. Wil je de Vespa scooter kopen vanuit Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen? Dat kan via onze webshop of in onze scooterwinkel in Rijswijk en in Alphen aan den Rijn.

  Piaggo Zip

  De Piaggio Zip is een van de populairdere modellen van het Italiaanse merk Piaggio. De scooter is goed geprijst. Dit in combinatie met zijn moderne look maakt dit een gewilde scooter. Zowel voor de korte alsook voor de lange afstand is deze scooter erg geschikt. Al sinds 1993 bestaat het Zip model bij Piaggio en het kan als een opvolger kunnen worden gezien van de Piaggio Sfera. Het is sinds zijn introductie het meest verkochte model van Piaggio. Een andere voorloper is de Puch Zip, van de Oostenrijkse fabrikant Puch die in 1987 door Piaggio werd overgenomen. Het Zipmodel zoals we het nu kennen kreeg in het jaar 2000 vorm.
  De Piaggio Zip heeft een kenmerkende vormgeving, die ergens tussen dat van de retro scooter en de moderne scooter in zit. De constructie van de Zip is licht doch degelijk. Dit maakt de scooter populair bij mensen die minder kracht hebben maar ook bij mensen die een snelle scooter willen. Vanwege het lage gewicht is de scooter namelijk goed op te voeren. De Piaggio Zip sp is dus van dezelfde fabrikant als Vespa. Onder eigen naam produceert Piaggio namelijk scooters tegen een heel betaalbare prijs. Tegelijkertijd is de kwaliteit net zo hoog als die van een Vespa. De functies op de Piaggio Zip sp zijn enorm modern. Het blok van de Piaggio Zip Custom is een 4-takt. Hiermee rijdt de scooter erg zuinig en zorgt het voor een lage uitstoot. Het voldoet aan de Euro 4 normering. Het blok van de Piaggio Zip Custom heeft een zogenaamde injectie. Hiermee start de scooter sneller dan scooters zonder injectie. Zo kun je ook in de winter, met een koud blok, snel wegrijden. Met name in landen als Nederland is dit een erg groot voordeel. Je kan vanuit Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringendeze scooter eenvoudig kopen, want wij zitten in de buurt en hebben het grootste aanbod in Piaggio’s.

  Riva scooters

  Als je op zoek bent naar een scooter met een klassieke uitstraling die modern geprijst is, dan is het merk Riva wellicht interessant voor je. Wil je vanuit Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen een Riva scooter kopen, dan bieden wij jou het grootste aanbod tegen de scherpste prijzen.  Riva scooters worden gemaakt in China en de scooters kunnen zich in kwaliteit bijna meten met de Europese en Japanse topmerken. De keuze uit klassieke modellen is groot bij dit merk. We lichten er een paar voor je uit. De Riva Fast is een retro model van het merk dat voor een relatief lage prijs wordt aangeboden. Het heeft een zuinige Euro 4 motor en een klassieke maar toch sportieve uitstraling. Wanneer je nog een tandje sportiever wilt, dan kan je kiezen voor de Killerbee scooter die wordt aangeboden tegen Chinese prijzen. Als laatste noemen we de Riva Luxury. Deze scooter heeft een prachtig Italiaans jaren ’50 design. Een retro jasje dus, maar modern van binnen. De scooters van Riva beschikken onder meer over LED verlichting, een USB aansluiting om je telefoon op te laden en Euro 4 motoren met injectie. Kijk op de Riva pagina voor alle opties en modellen.
 • reparaties & onderhoud Westland en omgeving

  Onderhoud

  In de nabijheid van Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen een scooter kopen en verzekerd zijn van goed onderhoud? Dan zit je bij Fast en Furious goed. Een goede lange termijn relatie met de klant vinden wij heel belangrijk. Daarom ligt bij ons de focus op goed onderhoud. Dit wil zeggen: goed onderhoud met de klant en goed onderhoud aan de scooter. Wij bieden naast kant en klare scooters tevens vele accessoires aan, waarmee je je scooter een ware upgrade kunt geven. Wij beschikken over een eigen werkplaats, zodat je je scooter te allen tijde langs kan brengen voor reparatie. Onze onderhoudsmedewerkers zijn ervaren monteurs met veel passie voor hun vak. Ze beschikken over veel knowhow en een onderhoudsbeurt is dan ook zo gepiept. Wanneer je dat wenst, kunnen wij je scooter ophalen en thuisbrengen. Zodat je van je scooter wel de lusten maar niet de lasten hebt.
 • Kopen, leasen of IN3?

  De scooter kan op verschillende manieren worden betaald

  Hieronder leggen we je uit welke verschillende vormen van betalen er bij ons bedrijf mogelijk zijn. Je kunt een scooter via de webshop kopen en bijvoorbeeld in een keer betalen, of je kan bij ons betalen in delen. Dit kan in drie delen of in een veelvoud aan termijnen, waardoor je slechts een klein maandbedrag kwijt bent aan je scooter.

  IN3

  Ben je van plan vanuit Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen een scooter te kopen in onze scooterwinkel? Een scooter kan bij ons op verschillende manieren worden betaald. Nu kan het zo zijn dat jij de scooter van je dromen bij ons hebt gevonden, maar dat je net niet uitkomt met je spaargeld. Wees gerust, wij bieden voor jou de perfecte oplossing. Je kan bij Fast en Furious Scooters namelijk kiezen voor de betaaloptie om in 3 keer te betalen. Je hoeft het aankoopbedrag dan niet in 1 keer te voldoen, maar in 3 termijnen. Je betaalt dan dus gespreid. Zo kan je je scooter aanschaffen en tegelijkertijd verder gaan met sparen. Wij vragen hiervoor geen rente. Het eerste deel betaal je in de winkel. Het tweede deel betaal je binnen 30 dagen. En het derde deel betaal je binnen 60 dagen. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een Riva Fast, dan betaal je rond de €400 per deel.

  Leasen

  Wil je een scooter kopen bij Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen in de buurt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook als het bedrag voor jou te hoog is om het in 1 of 3 delen te kunnen voldoen. Het aanschaffen van een scooter is niet iets dat je dagelijks doet. Wij bieden onze hoogkwalitatieve scooters voor een eerlijke en scherpe prijs aan. Toch kan het zo zijn dat de prijs voor jou net iets te hoog gegrepen is. Ook als je in drie delen betaald, kan dit toch nog een te hoog bedrag voor jou zijn. Daarvoor bieden wij een oplossing. Een scooter kopen nabij Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen was nog nooit zo aantrekkelijk. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om jouw favoriete scooter te leasen. Je kunt alle typen bij ons leasen. Of het nu gaat om een scooter, brommer, elektrisch of op benzine. Wij leveren alle merken en modellen voor scherpe leaseprijzen.
  In Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen kiest meer dan de helft van de mensen voor het leasen van hun scooter. Bij ons, vlakbij Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen een scooter kopen, biedt door middel van leasen namelijk veel voordelen. Je hoeft niet in een keer een groot bedrag neer te leggen en je kan al leasen vanaf 12 maanden, tot maximaal 72 maanden. Omdat leasen een soort afbetalingsregeling is, word je direct eigenaar van de scooter.

  Inruil

  Wanneer je bij ons een nieuwe scooter aanschaft, dan is het mogelijk om je oude scooter in te ruilen. Dit maakt het nog aantrekkelijker om vanuit Westland, De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde of Wateringen een scooter te kopen. We bieden een goede inruilprijs voor je oude scooter, zodat je voor je nieuwe scooter minder hoeft te betalen. Hiermee creëren we een win-win situatie voor jou als klant. Je krijgt namelijk een goede prijs voor je oude scooter en bent van de scooter af, terwijl je voor een relatief lage prijs de trotse bezitter wordt van een spiksplinternieuwe scooter.