Scooter kopen Den Haag

Wil je een scooter kopen in Den Haag dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Naast de laagste prijzen krijg je ook de beste service. Je kunt bij ons voor nagenoeg elk scootermerk terecht en bovendien kun je profiteren van onze voordelige afbetalingsregeling. Zo kun je toch een goede en mooie scooter rijden voor weinig geld.

 

DEN HAAG

Lindelaan 95, 2282EP, Rijswijk

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

Openingstijden

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag - 9:00 - 18:00
  • Woensdag - 9:00 - 18:00
  • Donderdag - 9:00 - 18:00 
  • Vrijdag - 9:00 - 18:00
  • Zaterdag - 9:00 - 16:00

 

Servicepunt Den Haag

Op onze afhaal en servicelocatie in Den Haag (Rijswijk) kun je zowel terecht voor reparatie, onderhoud, servicebeurten als garantie. Heb je een nieuwe scooter besteld dan kun je naast thuisbezorgen ook kiezen voor afhalen. Op deze locatie hebben wij een beperkt aantal modellen in de showroom staan.

Wil je voor een specifiek model komen kijken? Neem dan even contact met ons op. Je kunt ook eventueel naar onze showroom in Alphen aan den Rijn komen waar we meer scootermodellen hebben staan. Op dit moment hebben wij zo’n 75 modellen staan. Ook een proefrit maken is hier natuurlijk mogelijk. Kom gerust langs op de Rijnhavenkade 8, 2404HB in Alphen aan den Rijn. Vanaf Den Haag is dat ongeveer een half uurtje rijden. Wanneer je een beslissing hebt genomen welke model scooter je wilt kopen dan kun je deze ook in alle rust online bestellen. Daar kun je aangeven of je de scooter thuisbezorgd wilt hebben of wilt afhalen in Den Haag.

De locatie Den Haag is eigenlijk Rijswijk maar Rijswijk ligt tegen Den Haag aan welke tevens bekender is voor velen.

Ook als je in Voorburg, Den Haag, Wassenaar, Naaldwijk, Wateringen, Pijnacker of Delft woont kun je langskomen in Rijswijk. De afstand is namelijk minder dan 15km.

Retro, sportief of normaal

Er zijn veel verschillende scootermodellen op de markt. Deze modellen kunnen we in 3 categorieën verdelen. Dit zijn retro, sportief en normaal. Retro scooters hebben een design van vroeger en beschikken over de hedendaagse techniek.

Retro scooter modellen zijn o.a. :

Vespa Primavera, Vespa Sprint, IVA Ibiza, IVA Lux, IVA Firenzo, IVA Roma, IVA Venice, IVA Venti, Killerbee Custom, Killerbee VXL, Killerbee Torino, Kymco Sento, Kymco Like, Peugeot Django, Sym Allo, Riva Sport S, Sym Fiddle, Turbho RB-50, Turbho RG-50 en Turbho RL-50.

Sportieve scooter modellen zijn o.a. :

Aprilia SR, Gilera Runner, Honda NSC50R, Kymco Super 8, Peugeot Speedfight, Sym Jet, Yamaha Aerox en Yamaha Jog.

Normale scooter modellen zijn o.a. :

Honda Vision, IVA Ygo, IVA Jet, Killerbee Roma, Kymco People S, Kymco VP50, Kymco Vitality, Peugeot Kisbee, Peugeot Tweet, Piaggio Zip, Piaggio Fly, Sym Orbit, Sym Symphony, Turbho CX-50 en Yamaha Neo.

2de hands scooter kopen

Bij Fast en Furious kun je niet alleen terecht voor een nieuwe scooter maar ook voor een goede 2de hands scooter. Het voordeel is dat je toch een goede merkscooter kunt kopen voor een lagere prijs. Bovendien worden onze tweedehands scooters boven de 500,- euro geleverd met 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt. Zo weet je dat je iets goeds koopt.

Een drukke stad

Den Haag is een bijzonder drukke stad. Vooral het centrum van Den Haag is tegenwoordig lastig bereikbaar met de auto. Het snelste vervoersmiddel is hier de scooter. Sneller van A naar B kom je namelijk niet. Ook in de stad hoef je niet te betalen voor parkeren en dat scheelt veel geld. Een scooter is overigens het goedkoopste gemotoriseerde voertuig.

2-takt, 4-takt of injectie

Een scooter is erg zuinig. Om je een idee te geven van het brandstofverbruik, een 2-takt rijdt ongeveer 1op 20, een 4-takt ongeveer 1 op 40 en een injectie ongeveer 1 op 55 tot 1 op 60.

Het voordeel van een 2-takt scooter is dat deze beschikt over meer vermogen en bijzonder weinig onderhoud nodig heeft. Het nadeel is dat je zelf op regelmatige basis olie moet bijvullen.

Het voordeel van een 4-takt scooter is dat hij erg zuinig is en dat je geen olie meer zelf bij hoeft te vullen. Het nadeel van een 4-takt scooter is dat er iets vaker onderhoud nodig is.

Het voordeel van een injectie scooter is dat hij beschikt over meer vermogen dan een 4-takt scooter en bovendien nog zuiniger is. Ook starten gaan sneller en soepeler. Het nadeel is dat de scooters vaak iets duurder zijn en dat het blok iets meer onderhoud nodig heeft vergeleken met een 2-takt blok.

 

Scooter kopen in Den Haag

Bij Fast en Furious kun je al een nieuwe scooter kopen vanaf 695,- euro. Naast normale scooters hebben wij ook retro modellen en zeer sportieve modellen. Ook hebben wij een groot aantal merken waaronder bekende en minder bekende. De minder bekende merken zijn vaak Chinese merken en deze zijn vaak ook een stuk goedkoper. Wil je de scooter niet voor het normale woon- werkverkeer inzetten maar meer voor plezier dan is een Chinese scooter uitstekend geschikt daarvoor. Heb je een betrouwbaar werkpaard nodig die je iedere dag van A naar B brengt, dan kunnen wij je een merkscooter aanbevelen zoals Aprilia, Gilera, Honda, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym, Vepsa of Yamaha.

Kopen op afbetaling

Een scooter kopen op afbetaling is natuurlijk ook mogelijk. Kies je voor een kwaliteitsscooter waar je vanzelfsprekend veel langer plezier van hebt, dan kan de prijs ook wat hoger uitvallen. Kies je voor ‘betalen in termijnen’ dan ben je een vast laag maandbedrag kwijt met een looptijd tussen de 36 en 72 maanden. Leasen kan al vanaf 19,- euro per maand! Extra aflossen kan altijd en kost helemaal niets extra. Ongeveer 75% van de scooters die verkocht worden in Den Haag worden gekocht op afbetaling.