Scooter kopen Woerden en omgeving

Een scooter kopen in Woerden of omgeving? Dan ben je bij Fast & Furious scooters aan het juiste adres. Bij ons kun je een elektrische scooter kopen, een brommer, een bromfiets, een snorfiets, een snorscooter, en nog heel veel meer. Thuisbezorgen doen wij niet alleen in Woerden, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Kamerik, Zegveld, Nieuwerbrug aan den Rijn, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Papekop, Driebruggen, en Harmelen.

Ecooter E3

Aanbieding is nog 1 dag geldig
3.399,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

Ecooter ET3

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.699,95 1.899,95
Lease vanaf € 44,17 p/m
Betaal 3x € 649,15 via logo iDEAL IN3

IVA NCF

Aanbieding is nog 7 uur geldig
3.299,95 2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

IVA NCS

Aanbieding is nog 7 uur geldig
2.849,95 2.499,95
Lease vanaf € 58,12 p/m
Betaal 3x € 854,15 via logo iDEAL IN3
 • Elektrische brommer en scooter modellen

  Escooters zijn de toekomst

  scooter kopen woerden bij fast furious scootersIn Woerden, en omliggende plaatsen zoals Harmelen, Driebruggen, Papekop, Oudewater, Montfoort, Linschoten, Nieuwerbrug aan den Rijn, Zegveld, en Kamerik, zie je steeds meer escooters rondrijden. Escooters zijn elektrische scooters. Aan de buitenkant ziet de elektrische scooter er hetzelfde uit als een normale bromscooter of snorscooter, maar motorisch is er wel een verschil. Het traditionele benzine motorblok is bij de escooter ingewisseld voor een elektromotor (elektrische motor). De aandrijving is daarmee dus geheel elektrisch.
   
  Je ziet ze steeds meer rondrijden omdat mensen de elektrische scooters veel interessanter vinden dan een vervoermiddel op benzine. Rijden op elektriciteit brengt veel voordelen met zich mee. Het rijdt goedkoper, je hebt een stuk minder onderhoudskosten, en bovendien is de escooter ook minder storingsgevoelig. Startproblemen in de winter ga je dus niet ervaren.
   

  Elektrische scooters en elektrische brommers

  Je kunt niet alleen een elektrische snorscooter of elektrische bromscooter kopen, maar ook een snorfiets of bromfiets die elektrisch is. Het verschil tussen een scooter en brommer is het uiterlijk. De brommer of snorfiets heeft vaak minder kappen en plaatwerk dan een scooter. In Woerden, en de omliggende plaatsen, zie je vooral veel escooters rijden, en wat minder brommers. Dit komt doordat de elektrische brommer er later pas bij is gekomen, en nu pas zijn opmars aan het maken is. Er zijn zelfs elektrische schakelbrommer modellen in de maak met de looks van een schakelbrommer, maar dan met automatische versnellingen.
   

  Zelf je tweewieler aankleden met opties en accessoires

  Bij iedere bromfiets of scooter, ongeacht of het een brommer of snorfiets is, heb je de keuze om deze aan te kleden met allerlei opties en accessoires. In de accessoirelijst vind je ze allemaal terug. De opties en mogelijkheden verschillen weer per model. Zo kun je bij de meeste modellen bijvoorbeeld kiezen voor valbeugels, sierstrips, andere banden, een sportieve uitlaat, een windscherm, USB aansluiting, LED verlichting, een alarm, en nog veel meer. Zelfs opvoeren behoort tot de mogelijkheden. Je kunt de tweewieler zo luxe maken als je zelf wilt. Creëer daarmee jouw ideale vervoermiddel.
 • Scooter kopen

  Scooter kopen in Woerden en omstreken

  Een scooter kopen in Woerden en omstreken, zoals Zegveld, Linschoten, Oudewater, Driebruggen, Nieuwerbrug aan den Rijn, Kamerik, Harmelen, Papekop, of Montfoort, kan bij ons heel gemakkelijk. Je kunt je (elektrische) scooter kopen via onze webshop en hem eenvoudig laten thuisbezorgen. Wij hanteren een vast laag tarief, ongeacht waar je woont.
   
  Natuurlijk kun je ook naar ons toekomen en een kijkje nemen in de showroom. Met de auto doe je er vanaf Woerden ongeveer 25 minuten over, en dat is goed te doen. In onze showroom hebben wij meer dan 100 scooters staan. Al deze modellen vind je ook terug in onze webshop. In de webshop kun je direct alles lezen over de specificaties, opties, en accessoires. Zo kun je je vooraf al goed inlezen.
 • Service en onderhoud

  Service en onderhoud met haal- en breng service.

  Een scooter of brommer heeft ook nu en dan wat onderhoud nodig, zoals een servicebeurt. Je kunt hiervoor je scooter of brommer zelf langsbrengen, maar hem laten ophalen en laten terugbrengen behoort bij ons ook tot de opties. Je kunt je (elektrische) scooter bestellen via de shop, en dit servicepakket en direct bijnemen.
 • IN3 of Leasen

  Niet in 1x maar in 3x betalen

  Stel je eens voor dat je het aankoopbedrag niet in 1x hoeft te voldoen, maar in 3x. Bij ons kan dat gewoon! Door het bedrag op te splitsen in 3 gelijke delen, waarvan je het eerste deel betaalt bij het bestellen, kun je in veel gevallen nu al een scooter kopen, en hoef je niet te wachten tot volgende maand, of die maand erna. Het 2de en 3de deel betaal je binnen 30 en 60 dagen. Interessant? Kies dan voor betalen met IN3.
   

  Scooter leasen Woerden ook mogelijk

  Scooter leasen en betalen per maand? Ook dat kan bij ons. Het maakt niet uit of je in Woerden woont, of een andere plaats in Nederland. Iedereen kan bij ons een scooter leasen, zowel op benzine als elektrisch. Leasen is hetzelfde als kopen op afbetaling, waarbij jij dus direct de eigenaar bent van de tweewieler. Leasen kan bij ons in 12, 18, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Hoe meer termijnen, hoe lager het maandbedrag wordt. Kijk snel rond in onze shop en laat je verrassen. Zelfs voor een goedkope scooter kopen ben je bij ons aan het juiste adres.
 • Scooterwinkels