Scooter Leiderdorp

Als u op zoek bent naar een voordelige nieuwe scooter en uw woonachtig bent in de omgeving Leiderdorp, bent u bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment met de beste en meest populaire scootermerken van dit moment. Of u nu op zoek bent naar een mooie klassieke Vespa of een stoere en sportieve Gilera Runner, bij Fast en Furious scooters vind u deze allemaal, en ook nog eens voor een voordelige prijs! Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij in Leiderdorp een van de meest voordelige en meest uitgebreide scooterwinkels zijn. Wij kunnen ons grote assortiment aan scooters voordelig aanbieden omdat wij goede inkoopcontacten hebben. Dit in tegenstelling tot veel andere scooterzaken. Wij kopen groots in bij onze leveranciers en kunnen daarom goedkoper inkopen. Uiteindelijk komt dit voordeel dan bij u te liggen en betaald u de beste prijs voor uw nieuwe scooter!

Scooter kopen Leiderdorp

Scooter kopen in regio Leiderdorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft altijd de mogelijkheid om uw scooter te bestellen en op te halen in onze showroom. U kunt dan op uw gemak langskomen zonder afspraak. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u dan helpen om u perfecte scooter uit te zoeken. Als u overgaat tot aankoop bij ons in de showroom duurt het ongeveer een week voordat u uw scooter kunt komen ophalen. De oplevertijd duurt bij ons ongeveer een week omdat wij uw papierwerk moeten regelen. Zo duurt het bijvoorbeeld altijd een paar dagen om uw ten naam stelling te regelen voor de scooter en om de scooterverzekering op orde te krijgen. Al dit papierwerk doen wij uiteraard geheel gratis voor u. Ook monteren wij eventueel bijbestelde accessoires voor u op uw scooter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een windscherm of een sierbeugel. Als u in Leiderdorp een scooter wilt bestellen kan u dat ook altijd bij ons in de webshop doen. Zodra u bij ons een bestelling in de webshop plaatst duurt het een aantal dagen langer dan dat u deze in onze showroom plaatst. Dit komt omdat wij, naast al het papierwerk, ook de verzending in orde moeten maken. Wij maken gebruik van de logistieke diensten van Mol Cargo. Dit is onze verzendpartner die uw scooter geheel gemonteerd en afgesteld bij u afgeleverd. De kosten voor deze verzending bedragen slechts 49,99. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, wij bezorgen uw scooter door heel het land. Het is tevens ook mogelijk om uw scooter op uw werk te laten afleveren. Nadat uw scooter is afgeleverd kunt u direct de weg op omdat al het papierwerk al geregeld is. Als u meer informatie wilt, of enkele vragen heeft over een scooter kopen in Leiderdorp kunt u altijd even contact met ons opnemen via de mail of de telefoon. Wij helpen u graag met uw vragen!

Scooter leasen Leiderdorp

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u de scooter in plaats van in 1 keer, in meerdere delen wilt betalen. Bij Fast en Furious scooters is dit zeker mogelijk. U heeft de mogelijkheid om uw scooter bij ons te leasen. Dit betekent dat u per maand een bepaald bedrag betaald aan leasekosten. Dit bedrag ligt meestal tussen de 20 en 50 euro. De hoogte van dit bedrag ligt vaak aan de hoogte van de aankoopprijs van de scooter. Hoe hoger de prijs, hoe meer leasekosten u betaald per maand. Nadat u bij ons een leasecontract heeft afgesloten kunt u de leasetermijn bepalen. Dit betekend de looptijd van het leasecontract. Bij ons is deze looptijd maximaal 72 maanden. Na deze looptijd heeft u de mogelijkheid om deze scooter voor een klein bedrag in zijn geheel over te nemen of om deze scooter weer bij ons in te leveren. Als u vragen heeft over een scooter leasen in Leiderdorp kunt u altijd contact met ons opnemen of even langkomen bij onze showroom in Alphen aan de Rijn. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Scooter reparatie Leiderdorp

Als uw scooter toe is aan een onderhoudsbeurt of een reparatie kunt u altijd bij ons terecht in onze garage. Wij van Fast en Furious scooters hebben een jarenlange ervaring met de reparatie van scooters en hebben we verstand van vrijwel elk scootermerk. Als u bij ons langskomt voor een reparatie nemen wij samen met u het plan door en maken we een afspraak voor de kosten. Wij zullen nooit zonder met u te overleggen bepaalde werkzaamheden uitvoeren aan uw scooter waardoor te kosten hiervoor oplopen. Wij verwelkomen u graag als klant en zorgen ervoor dat u altijd met een goed gevoel onze zaak verlaat! Wij zien uw graag terug in onze showroom of op de website.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: