Scooter kopen Haarlem

Woon je in Haarlem of omgeving, dan ben je een stuk voordeliger uit bij Fast en Furious wanneer je een scooter wil kopen. Bij ons kun je namelijk al vanaf 699,- euro een nieuwe scooter kopen. Ook bieden wij een interessante afbetalingsregeling waarbij je niet meer dan 16,- euro per maand kwijt hoeft te zijn!

Service locaties in Nederland

In Nederland hebben wij meerdere service locaties waar je terecht kunt voor service, onderhoud en het afhalen van je nieuwe scooter. Woon je in de buurt van Haarlem dan kun je terecht bij de servicepunten Alkmaar, Alphen aan den Rijn en Den Haag. De afstand tussen Haarlem en Alkmaar is het kleinst. Hier ben je in een goed half uurtje. Op onze pagina ‘afhalen en bezorgen’ vind je alle adressen en openingstijden. Ook Alphen aan den Rijn, waar onze hoofdvestiging zit, is niet ver van Haarlem gelegen. Met de trein doe je er 38 minuten over en met de auto 43 minuten. Het voordeel van onze hoofdvestiging is dat wij daar meer dan 75 modellen opgesteld hebben staan. Andere locaties tellen een beperkt aantal modellen. Kom je voor een specifiek model, neem dan vooraf even contact op om zeker te weten of het model op dat moment aanwezig is. Wil je liever je nieuwe brommer of scooter thuis laten bezorgen? Ook dat is bij Fast en Furious geen probleem. De transportkosten bedragen slechts 49,95 euro.

In de omgeving van Haarlem liggen de plaatsen Bloemendaal, Overveen, Spaarndam, Zwanenburg, Heemstede, Vijfhuizen, Schalwijk en Aerdenhoud. Ook wanneer je in een van deze plaatsen woont, ben je bij ons het voordeligst uit wanneer je een scooter koopt.

Voordelen van een scooter

Met de scooter ben je vooral in de buurt van het centrum en drukke gebieden een stuk sneller op je locatie. Het voordeel begint al bij jouw thuis voor de deur waar je direct op kunt stappen. Daarnaast stap je af op de plek van bestemming. Je hoeft dus niet eerst een parkeerplek te zoeken en misschien zelfs een parkeerkaartje te halen. Ook kent een brommer of scooter minder vaste lasten. Wegenbelasting betaal je namelijk niet voor een brommer of scooter. Ook de verzekering is vele malen goedkoper. Ook rijd je per kilometer een stuk voordeliger. Ga je een 4-takt injectie scooter kopen dan kun je rekenen op een brandstofverbruik van 1 op 55 tot 1 op 60. Dat betekent 60 kilometer rijden met 1 liter benzine! Over het algemeen zijn de meeste scooters gewoon 4-takt zonder injectie. Is dit het geval dan is het brandstofverbruik rond de 1 op 40 wat ook niet verkeerd is.

Verschillende modellen

Je kunt een scooter kopen in veel verschillende modellen. Zo kun je kiezen uit sportief, zakelijk, retro en een standaard model. Retro scooters zijn momenteel erg populair. Deze scooters hebben de looks van vroeger en de techniek van nu. Zo rijd je een tijdloze brommer met een elegant uiterlijk. Bekende retro modellen zijn natuurlijk de Vespa Primavera, de Vespa Sprint en de Peugeot Django. Minder bekende modellen zijn de Kymco Like en de Sym Fiddle. Zoek je een goedkoop alternatief voor een dure Vespa? Overweeg dan een Vespa kloon. De Turbho RL-50, de Vespelini en de Riva Sport S zijn namelijk schitterende Vespa klonen.

Wil je liever een sportiever model dan kom je terecht bij de Peugeot Speedfight, Sym Jet, Kymco Super 8, Yamaha Aerox (Injectie scooter), Honda NSC50R (Injectie scooter) en natuurlijk niet te vergeten de Aprilia SR.

Standaard brommer modellen zijn de Piaggio Zip, Honda Vision, Killerbee Roma, Kymco VP50, Peugeot Kisbee, Piaggio Fly, Sym Orbit en Yamaha Neo.

Scooter kopen

Wil je goedkoop een scooter kopen en wil je kunnen kiezen? Shop dan bij Fast en Furious scooters. Wij hebben nagenoeg alle brommer - en scooter modellen. Woon je in Haarlem of omgeving dan kun je jouw nieuwe scooter ook komen afhalen. Thuisbezorgen behoort ook tot de opties. Dit kan voor slechts 49,95 euro.

Betaal je liever je nieuwe scooter in termijnen dan hebben wij daarvoor een interessant scooter lease programma. Extra’s zoals valbeugels, een windscherm of misschien een helm of slot kun je óók in de afbetalingsregeling meenemen. Zo kun je al een nieuwe scooter kopen voor een termijnbedrag van 16,- euro per maand!

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels:

  •