Scooter kopen Enschede

Wil je goedkoop een scooter kopen en woon je in Enschede? Bestel dan eenvoudig en snel je scooter bij Fast en Furious scooters! Naast de ruime keuze kun je bovendien alle extra opties gratis laten monteren en je scooter kopen op afbetaling. Ook in goedkope scooters hebben wij veel keuze. Voor minder dan 900,- euro kun je kiezen uit meer dan 10 trendy modellen!

Service en bezorgen

Op dit moment hebben wij nog geen afhaalpunt in de directe omgeving van Enschede. Wel hebben wij een afhaal- en servicepunt in Lutten zitten welk 56km van Enschede af ligt. Met de auto doe je daar ongeveer een uur over. Alsnog kun je van de voordelen van Fast en Furious profiteren want wij bezorgen de scooter bij je thuis in Enschede voor slechts 49,95 euro! Mocht je in de toekomst onderhoud nodig hebben voor je scooter dan kun je terecht bij een van onze servicepunten bij jouw in de omgeving. Ook de scooter bij je thuis laten ophalen en terugbrengen vanwege een reparatie of servicebeurt kunnen wij snel voor je regelen.

Tweedehands scooter

Wil je liever een 2de hands scooter kopen vanwege de prijs dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig leuke en goede tweedehands modellen. 2de hands scooters boven de 500,- euro worden bij ons voorzien van een gratis onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie. Zo weet je zeker dat je voorlopig weer even vooruit kunt. Ook een tweedehands scooter kopen op afbetaling is bij ons geen enkel probleem. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand. Helm of slot nodig? Ook dit kun je in de scooterlease onderbrengen zodat je meteen klaar bent.

Nieuwe scooters

Het grootste aanbod aan nieuwe scooters vind je bij Fast en Furious scooters. Bovendien hebben wij de scherpste prijzen en daar kun jij in Enschede of omgeving van profiteren! Wij hebben de bekende merken zoals Piaggio, Peugeot, Vespa, Yamaha, Honda, Kymco, Aprilia en Tomos. Ook kun je bij ons terecht voor de iets minder bekende merken zoals IVA, Killerbee, Sym en Turbho.

Populaire modellen

Populaire retro modellen zijn Vespa Primavera, Vespa Sprint, Peugeot Django, Kymco Like, Kymco Sento, Sym Allo en Sym Fiddle. Zoek je een goedkope Vespa kloon, dan moet je de Turbho RL-50, Killerbee VXL, IVA Lux, Riva Sport S of Vespelini hebben.

In de categorie sport zijn de Aprilia SR, Yamaga Aerox, Gilera Runner, Kymco Super 8 en Peugeot Speedfight erg populair.

Hot sellers met een interessant prijskaartje zijn de Piaggio Zip, Sym Orbit, Yamaha Jog, Kymco Like TT en de Piaggio Fly.

Scooter kopen

Goedkoop een scooter kopen? Dan zit je hier goed. Voor Enschede zijn de bezorgkosten slechts 49,95 euro en bovendien kun je kiezen voor een slimme afbetalingsregeling waardoor je per maand weinig kwijt bent. Al vanaf 10,- euro per maand kun je bij ons een scooter kopen! Alle accessoires monteren wij gratis en ook de accessoires kun je in de slimme scooterlease onderbrengen. Extra aflossen is nooit een probleem en daar betaal je bij Fast en Furious dan ook niets extra voor.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: