Scooter kopen Emmen / Drenthe

Goedkoop een scooter kopen? Als je in Emmen (provincie Drenthe) woont, dan kan dat bij Fast en Furious! Niet alleen voor de prijs ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor de service! Wij hebben meer dan 75 modellen en meer dan 15 verschillende merken. Zo slaag je voor ieder budget.

Service punt Drenthe

Wij hebben op de planning staan om in Emmen, provincie Drenthe, een servicepunt te openen. Op dit moment is voor Emmen onze service locatie in Lutten te Overijssel het dichtste bij. Lutten ligt op een afstand van 35 kilometer. Met de auto duurt dat ongeveer een half uur.

Plaatsen in de nabije omgeving van Emmen zijn Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Munsterscheveld, Roswinkel, Nieuw-Weerdinge, Valthermond, Valthe, Klijndijk, Odoorn, Exloo, Schoonoord, Wezup, Noord-Sleen, Erm en Holsloot. Ook vanuit hier ben je met een half uur bij een van onze vestigingen waar je goedkoop een scooter kunt kopen!

 

Nieuw en tweedehands aanbod

Het online aanbod telt meer dan alleen nieuwe scooters. Wij hebben namelijk ook tweedehands scooters waarop wij zelfs garantie geven! Iedere 2de hands scooter die meer dan 500,- euro kost, krijgt bovendien een gratis onderhoudsbeurt voordat wij hem afleveren.

Wat de nieuwe scooters betreft, kun je kiezen uit meer dan 75 modellen. Wij verkopen zowel de topmerken zoals Piaggio, Aprilia, Peugeot, Vespa, Derbi, Yamaha en Kymco, als de wellicht minder bekende merken zoals Sym, Iva, AGM, BTC, Turbho en ga zo maar door.

 

Retro scooters

In Emmen zijn vooral de retro scooters erg populair. Niet alleen in de provincie Drenthe, maar ook Overijssel en andere provincies, verkopen wij veel retro modellen. Naast de originele Vespa scooter, kun je bij ons ook voordelig een Vespa look-a-like scooter kopen. Deze kosten vaak nog geen 1000,- euro! Vespa is wellicht een van de bekendste retro modellen, maar tegenwoordig zijn er ook andere bekende merken die een retro model op de markt hebben gebracht. Denk hierbij aan de Peugeot Django, de Kymco Like, de Sym Fiddle en de Sym Allo.

Sport modellen

Vooral onder de jongeren zijn de sport modellen ook erg in trek. Enkele voorbeelden van sport modellen zijn de Yamaha Aerox, de Yamaha Jog, de Aprilia SR, de Gilera Runner, de Honda NSC50R, de Kymco Super 8 en natuurlijk niet te vergeten de Peugeot Speedfight.

Scooter kopen op afbetaling

Wie niet in een keer een groot bedrag wil uitgeven, kan er ook voor kiezen om een scooter te kopen op afbetaling. Onze scooter lease is zeer flexibel. Je mag namelijk het totaalbedrag aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Daarbij mag je altijd tussendoor kosteloos extra aflossen. Ook de extra accessoires en opties kun je mee bestellen en in termijnen aflossen. Een scooter kopen ging nog nooit zo makkelijk!

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: