Scooter kopen Haarlemmermeer

Scooter kopen in de buurt van Haarlemmermeer? Fast en Furious scooters heeft meerdere locaties waar je terecht kunt! Naast de laagste internetprijs kun je ook op meerdere locaties terecht als het gaat om service, onderhoud en afhalen. Bovendien kun je bij ons je nieuwe scooter kopen op afbetaling!

Snelste manier van transport

De scooter is het snelste vervoermiddel om je in de omgeving van Haarlemmermeer te verplaatsen. Je kunt bij je voordeur opstappen en op de plaats van bestemming weer afstappen. Voor de auto zou je eerst een parkeerplek moeten zoeken, maar bij de scooter is dat niet zo. Bovendien hoef je bij een scooter geen wegenbelasting te betalen en is het parkeren altijd gratis. Een brommer of scooter verbruikt bovendien ook een stuk minder brandstof. Een 2-takt verbruikt ongeveer 1 op 20, een 4-takt ongeveer 1 op 40 en een 4-takt injectie-scooter ongeveer 1 op 55 tot 1 op 60. De 4-takt scooter (zonder injectie) kom je het meeste tegen.

 

Showroom en service punten

scooters-haarlemmermeer

Woon je in Haarlemmermeer dan kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn (hoofdvestiging), Maarssen en Den Haag, Alphen aan den Rijn is het dichtste bij Haarlemmermeer. Om daar te komen met de auto ga je het best over de A4 en N207. De afstand is 26km en je rijdt er ongeveer 32 minuten over. Onze hoofdvestiging kent de grootste showroom van Nederland. Daar kun je tevens alle modellen uitproberen. Ook Alkmaar zou een optie kunnen zijn. De afstand tussen Alkmaar en Haarlemmermeer is 45km, wat je met de auto 37 minuten aan tijd kost. Den Haag is op een afstand van 45km (42 minuten) en Maarssen op een afstand van 48km (40 minuten).

Brommer- en scooter modellen

Voor iedereen is er een passende brommer of scooter. Bepaal eerst of je een bromscooter of snorscooter wilt kopen en daarna of het een retro, sport, business of ander model moet worden. Een bromscooter is een bromfiets die 45km kan rijden en een helmplicht kent. Een snorscooter is een snorfiets die 25km kan rijden en geen helmplicht kent. Niet elke brommer of scooter kun je kopen als brom- of snor uitvoering.

De meest populaire modellen in de categorie retro zijn: Vespa Primavera, Vespa Sprint, Peugeot Django, Kymco Like en SYM Fiddle. Je kunt ook goedkoop een Vespa kloon kopen. In dat geval kun je eens kijken naar de modellen Vespelini, Turbho RL-50, Riva Sport S, IVA Lux 50, Killer VXL en de IVA Ibiza.

Een van de meest sportieve scooters zijn: Peugeot Speedfight, Aprilia SR, SYM Jet, Kymco Super 8, Honda NSC50R, Yamaha Aerox en Gilera Runner.

Veel verkochte Business modellen zijn: de elektrische Peugeot E-Vivacity, Peugeot Citystar, Kymco G-Dink en Kymco New Dink. De meest verkochte pizza bezorgscooter is de Kymco Agility Delivery.

De doorsnee modellen die veel verkocht worden zijn: SYM Symphony, Peugeot Kisbee, Kymco Vitality, Piaggio Zip en de Piaggio Fly.

 

Scooter kopen

Woon je in of in de buurt van Haarlemmermeer dan kun je bij Fast en Furious heel voordelig je scooter kopen. Wij hebben namelijk de beste prijs en service. Bovendien kun je kiezen om je scooter in de buurt af te halen of te laten onderhouden. Uiteraard kun je ook je scooter laten thuisbezorgen in Haarlemmermeer of omgeving voor slechts 49,95!

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: