Scooter kopen Leeuwarden

De hoofdstad van Friesland is Leeuwarden en inmiddels is deze stad flink uitgegroeid tot een inwonersaantal van ruim 100.000. Ook het aantal auto’s is gestegen wat er mede voor zorgt dat het je verplaatsen in de stad er niet sneller op is geworden. Een scooter biedt daarbij veel uitkomst. Een scooter is bovendien een veel goedkoper en zuiniger vervoersmiddel en daar hoef je bovendien geen wegenbelasting of parkeergeld voor te betalen. Je stapt op bij punt A en stapt af bij punt B. Hiermee kom je tevens dichter bij de locatie waar je wezen moet.

Showroom en afhaallocaties

Fast en Furious scooters heeft haar showroom gevestigd in Alphen aan den Rijn. Daar kun je eenvoudig de scooters met elkaar vergelijken en indien gewenst een proefrit maken. Alphen aan den Rijn ligt wellicht niet helemaal om de hoek bij Leeuwarden maar dan hoeft geen probleem te zijn. Je kunt bij ons namelijk een scooter kopen en hem rijklaar thuis laten bezorgen. Door bij ons te bestellen bespaar je een hoop geld omdat wij veel goedkoper zijn dan andere aanbieders. Dit heeft er mee te maken dat wij heel veel scooters verkopen en betere kortingen krijgen bij de leveranciers. Onze klanten profiteren ook van deze korting.

Er komen steeds meer afhaallocaties bij wat betekent dat er wellicht binnenkort een servicepunt in de buurt van Leeuwarden bijkomt.

 

Kopen op afbetaling

Een ander pluspunt van Fast en Furious is dat je de scooter ook kunt kopen op afbetaling. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en de scooter is meteen van jou. De afbetalingsregeling wordt scooter lease genoemd. Het leasen kan in termijnen van 36, 48, 60 en 72 maanden maar eerder aflossen mag natuurlijk altijd. Extra aflossen kan boetevrij dus het is allemaal zeer flexibel.

 

Vele merken scooters

Fast en Furious verkoopt vele A merken waaronder Piaggio, Vespa, Peugeot, Kymco, Aprilia, Honda en Yamaha. Tevens voor de wat minder bekende merken zoals IVA, SYM, Turbho, Killerbee, AGM en BTC kun je bij ons terecht. Ook hebben wij een groot assortiment aan Chinese scooters. Kun je het model niet vinden waarnaar je op zoek bent? Neem dan contact met ons op want wij kunnen deze scooter ongetwijfeld leveren voor de laagste prijs.

 

Leeuwarden en omstreken

Wanneer je in Leeuwarden of omstreken woont kun je ook profiteren van het online voordeel. Wij hebben namelijk de laagste prijzen van het internet. Op service besparen wij niet want onze onafhankelijke klantenbeoordeling liegt er niet om. Klik gerust op het KiyOh logo om alle reviews na te lezen.

Service nodig?

Heb je service nodig? Dan kun je bouwen op Fast en Furious scooters. Wij hebben meerdere service locaties waar je probleemloos heen kunt gaan. Uiteraard kun je niet altijd rijden met de scooter en ook daar hebben wij een oplossing voor. De scooter kunnen we eenvoudig bij jouw thuis ophalen om hem vervolgens bij een van onze servicelocaties te laten repareren. Wil je daarvoor een offerte? Neem dan contact op.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: