Scooter kopen Sneek/Friesland

Ook in Sneek te Friesland hebben wij een service- en afhaalpunt. Wil je een scooter kopen in deze omgeving, dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen een brommer of scooter kopen tegen directe betaling maar ook op afbetaling! Een scooter leasen kan bij ons al vanaf 19,- euro per maand.

Servicepunt Sneek

Woon je in de provincie Friesland, dan kun je in de plaats Sneek je scooter laten servicen, onderhouden, repareren en afhalen. Bestel je jouw nieuwe scooter online, dan kun je kiezen voor thuisbezorging of afhalen bij ons servicepunt in Sneek. Ook als je in de buurt woont van Joure, Oppenhuizen, Ijlst, Scharnegoutum, Nijland, Bolsward, Boazum en dergelijke, kun je terecht bij dit servicepunt. Online profiteer je niet alleen van de laagste prijzen, maar kun je ook kiezen uit meer dan 75 modellen! Naast snorscooters en bromscooters, kun je bij Fast en Furious scooters ook terecht voor schakelbrommers, quads, motorscooters en elektrische scooters.

Tweedehands scooter kopen

Wil je niet zoveel geld uitgeven en toch een goede scooter met garantie? Kijk dan op onze pagina 2dehands scooter kopen. Elke scooter die meer dan 500,- euro kost krijgt standaard 3 maanden garantie + een gratis onderhoudsbeurt. Bovendien mag je de scooter ook leasen. Met andere woorden betaal je de scooter in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Een tweedehands scooter kopen kan dus al vanaf 10 euro per maand.

Voor ieder wat wils

Bij ons kun je kiezen uit ruim 75 verschillende modellen. Zoek je een zakelijke brommer, een retro model of juist iets met een sportief karakter, bij ons slaag je altijd!

In de categorie retro hebben wij bijvoorbeeld de originele Vespa, maar ook Vespa look-a-likes zoals de IVA Ibiza, BTC Riva Sport of Turbho RG50. De Peugeot Django, de Sym Allo en de Kymco Like zijn tevens absolute aanraders.

In de categorie sport hebben wij onder andere de Peugeot Speedfight, de Yamaha Aerox, de Kymco Super 8, de Honda NSC50R en de Gilera Runner.

In de categorie zakelijk kunnen wij de Peugeot Citystar, de Kymco G-Dink en de Kymco New Dink aanbevelen.

Goedkoopste vervoersmiddel

Een 4-takt brommer/scooter is het goedkoopste gemotoriseerde vervoersmiddel die je maar kunt bedenken. Een normale 4-takt kent namelijk een gemiddeld benzineverbruik van 1 op 40. Kies je een injectie scooter dan kun je rekenen op een gemiddeld verbruik van 1 op 55. Omgerekend betekent dat voor 1,40 euro 55 kilometer rijden!

Scooter kopen Sneek

Woon je in Friesland, in de omgeving van Sneek, dan ben je ook bij Fast en Furious het goedkoopste uit. Heel Nederland kan namelijk profiteren van onze lage internetprijzen en de scooter zowel thuis laten bezorgen als afhalen in de buurt bij een van onze servicepunten. Kopen op afbetaling (leasen) kan altijd. Een nieuwe scooter kopen kan al vanaf 699 euro of vanaf 19 euro per maand.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: