Scooter kopen Dordrecht

Woon je in Dordrecht of in de omgeving hiervan dan kun je bij Fast en Furious heel voordelig een scooter kopen. Je kunt er voor kiezen om hem thuis te laten bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om hem op te halen en te laten servicen bij een van onze afhaalpunten in de buurt.

De voordelen van een scooter

Dordrecht is een grote stad waar je soms veel tijd kwijt kunt zijn in het verkeer. Van A naar B kom je namelijk vaak een stuk sneller met de scooter dan met de fiets of auto en spaart daarmee tijd uit. De scooter is ten opzichte van de auto ook een stuk voordeliger op financieel gebied. Bij de auto zijn er diverse kosten waar je met de scooter geen last van hebt. Denk hierbij aan wegenbelasting, een dure verzekering, een jaarlijkse apk keuring en parkeerkosten. Bovendien kun je met de scooter ook een hoop brandstof uitsparen. Binnen de stad verbruikt een auto meer brandstof. Gemiddeld is dit een verbruik van 1 op 10. Met de scooter kun je binnen de stad makkelijk 1 op 40 halen. Dat is dus 4x zo voordelig. Ga je een injectie scooter kopen dan kun je zelfs rekenen op een verbruik van 1 op 55 tot 1 op 60. Een injectiescooter heeft bovendien het voordeel dat hij sneller start, ook in de winterperiode of bij lang stilstaan.

Kopen in de buurt van Dordrecht

Ga je een scooter kopen dan kun je in Dordrecht dan kun je in de buurt van Dordrecht terecht bij meerdere afhaalpunten. Wij hebben namelijk in de directe omgeving 3 afhaalpunten zitten. Dit zijn Alphen aan den Rijn, Den Haag (Rijswijk) en Veen. Onze hoofdvestiging is in Alphen aan den Rijn gevestigd waar wij ook alle scootermodellen in de showroom hebben staan. Wil je op een van de modellen een proefritje maken? Kom dan gerust even langs. Alphen aan den Rijn ligt op een afstand van 50km vanaf Dordrecht. Ook kun je terecht bij de vestiging Den Haag (Rijswijk) welke 49km van Dordrecht afligt. De dichtstbijzijnde vestiging is in Veen. Deze ligt slechts op 44km afstand. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je scooter online te kopen en hem gewoon te laten thuisbezorgen. Wij bezorgen door heel Nederland voor slechts 49,95 euro.

In de buurt van Dordrecht liggen de plaatsen Barendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Ridderkerk.

Nieuw of tweedehands

Wil je een nieuwe of tweedehands scooter kopen? Het voordeel van een nieuwe scooter is dat je de eerste eigenaar bent, de scooter nog schadevrij is en dat je hem zelf mag inrijden. Op een nieuwe scooter krijg je minimaal 1 jaar garantie. Bij sommige merken geven wij zelfs 3 jaar garantie! Bij Fast en Furious kun je ook een 2de hands scooter kopen. Modellen boven de 500,- euro krijgen standaard 3 maanden garantie en worden geleverd met een onderhoudsbeurt. Zo kun je voorlopig even vooruit en heb je tevens wat zekerheid.

Scooter kopen op afbetaling

Bij ons ben je niet alleen goedkoper uit met een nieuwe scooter maar kun je de scooter bovendien ook kopen op afbetaling. Onze slimme scooter lease regeling maakt het mogelijk om de scooter in 12 tot 72 termijnen af te betalen. Daarbij kun je altijd kosteloos extra aflossen en heb je veel flexibiliteit. Extra opties en accessoires zoals een helm, slot of windscherm kun je probleemloos meefinancieren. In de buurt van Dordrecht hebben wij 3 afhaalpunten zitten dus je kunt ervoor kiezen om je scooter zelf af te halen of thuis te laten bezorgen.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: