Scooter kopen Zwolle

Scooter kopen en woon je in Zwolle? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de beste prijzen en dat kan echt een hoop geld schelen. Laat je scooter eenvoudig bij jouw thuis afleveren en betaal, indien gewenst, je scooter in termijnen af.

Zwolle een drukke stad

Zwolle is een drukke stad. Zeker het stadshart kan veel tijd kosten om te bereiken met een auto. De scooter heeft daar geen last van. Bovendien hoef je niet te betalen voor parkeren en parkeer je eenvoudig overal voor de deur. De scooter heeft nog meer voordelen ten opzichte van een auto. Zo betaal je geen wegenbelasting, zijn de brandstofkosten stukken lager en is de verzekering ook veel goedkoper. Een apk keuring bestaat niet dus daar heb je ook geen omkijken naar. Een 4-takt scooter heeft een gemiddeld verbruik van 1 op 40. Voor ongeveer 1,50 euro rijd je dus 40 kilometer!

Service, onderhoud en afhalen

Woon je in Zwolle dan kun je ook langsgaan bij ons servicepunt in Harderwijk of Lutten. Daar kun je niet alleen terecht voor de service en onderhoud van je scooter maar ook om je nieuwe aankoop af te halen. De afstand tussen Zwolle en Harderwijk is minder dan een half uur met de auto. Met de scooter is dat ongeveer een uurtje rijden. De afstand tussen Zwolle en Lutten is ongeveer 38 minuten met de auto. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je nieuwe scooter thuis te laten afleveren. Ook wanneer je service en onderhoud nodig hebt kunnen wij de transport voor je regelen. Zo hoef je zelf de deur niet uit. Wil je hiervoor de prijs weten? Neem dan even contact met ons op.

Klik op ‘openingstijden vestigingen’ van de servicepunten in Lutten en Harderwijk.

Dagelijks gebruik of plezier?

Ga je een scooter kopen voor dagelijks gebruik of meer voor plezier? Deze vraag stellen we je omdat het goed is om te weten, dat een plezierscooter minder geschikt is voor dagelijks gebruik. De kwaliteit van een plezierscooter is namelijk toch wat minder máár daar is de prijs dan ook naar. Een plezierscooter haal je meestal alleen uit de schuur om van het lekkere weer te genieten. Zoek je een scooter waar je dagelijks mee naar school of werk toe moet, dan wil je een degelijke en betrouwbare scooter kopen. Een Chinese scooter is een typische plezierscooter. Voor minder dan 1000,- euro kun je uit meer dan 25 modellen kiezen. Een scooter van hogere kwaliteit kost een stuk meer. Een van de goedkoopste kwaliteit scooters is de Piaggio Zip. Die begint vanaf ongeveer 1300,- euro.

Wil je toch een kwaliteit scooter kopen en niet veel betalen dan zijn er 2 opties. Optie 1 is de scooter kopen op afbetaling. De Piaggio Zip als voorbeeld kost je dan 27,- euro per maand. Optie 2 is een 2de hands scooter kopen. Onze tweedehands modellen boven de 500,- euro worden geleverd met 3 maanden garantie en een onderhoudsbeurt. Ook deze kun je in termijnen aflossen! Dit kan al vanaf 10,- euro per maand en voor 49,95 euro extra wordt deze bij je thuis in Zwolle afgeleverd.

Scooter kopen

Het grootste aanbod en de laagste prijzen vind je bij Fast en Furious scooters! Met ons kun je alle kanten uit. Wil je de scooter afhalen, thuis laten afleveren, laten tunen of kopen op afbetaling? Bestel dan bij ons! Zelfs een scooterverzekering kunnen wij voordelig voor je afsluiten.

Helaas vinden er in Zwolle een hoop scooterdiefstallen plaats, daarom adviseren wij je om een slot te kopen met minimaal een ART3 keurmerk.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: