Scooter kopen Maastricht

Woon je in Maastricht en wil je een scooter kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook al woon je misschien iets ver van een van onze afhaalpunten, niet getreurd, je kunt er namelijk ook voor kiezen om je scooter heel voordelig bij je thuis te laten bezorgen. Het bezorgtarief bedraagt slechts 49,95 euro!

Snel van A naar B

Zeker de binnenstad van Maastricht is wat lastiger te bereiken, maar daar heb je geen last van met de scooter. Een scooter brengt je snel van A naar B en daarbij zijn de kosten ook nog bijzonder laag. De gemiddelde scooter van tegenwoordig heeft een brandstofverbruik van 1 op 40. Dat betekent dat je met 1 liter brandstof 40 kilometer af kunt leggen. Naast voordelige brandstofkosten betaal je alleen de verzekering dat op enkele euro’s per maand komt. Wegenbelasting of parkeergeld ben je niet kwijt in tegenstelling tot een auto. Een parkeerplekje zoeken is verleden tijd met een scooter omdat je deze overal mag neerzetten.

Veel keuze

Een scooter kopen doe je niet elke dag. Daarom is het raadzaam om je eens te verdiepen in de verschillende modellen die er zijn. Ben jij er al uit welk model je gaat kopen? Ga je voor een retro scooter, iets neutraals of juist een super sportief model? Sommige modellen zijn te verkrijgen met een 2-takt motorblok, een 4-takt motorblok en 4-takt met injectie. Tegenwoordig zijn er niet heel veel 2-takt modellen meer te verkrijgen omdat de meeste mensen toch liever een 4-takt hebben. Dit komt omdat de 4-takt zo’n 2x zuiniger is en je zelf geen olie meer bij hoeft te vullen. Een 4-takt met injectie is nog veel zuiniger. Daar ligt het verbruik richting de 1 op 55 à 1 op 60. Een injectie motor levert daarnaast betere prestaties en start nog sneller. Zeker een voordeel wanneer je de scooter niet regelmatig gebruikt of gebruikt in erg koude maanden.

Retro, sportief of neutraal

Een retro scooter is erg populair. Hierbij wordt het Italiaanse design van vroeger gecombineerd met de hedendaagse techniek. De Vespa is hier een voorbeeld van.

Heb je interesse in een retro scooter dan kun je de volgende modellen eens bekijken:

Vespa Primavera, Vespa Sprint, Peugeot Django, Sym allo, IVA Venti en Killerbee Torino.

Zoek je een Vespa kloon dan kom je terecht bij de Turbho RB-50, Killerbee VXL en Riva Sport S.

Sportieve scooter modellen zijn er ook genoeg te vinden. De een is nog mooier en sportiever dan de ander. Een greep uit onze sportieve collectie zijn de Kymco Super 8, Peugeot Speedfight, Sym Jet, Aprilia SR, Gilera Runner, Yamaha Aerox en Honda NSC50R.

De hotsellers die bij iedereen erg gewild zijn, zijn Piaggio Zip, Piaggio Fly, Kymco Vitality, Kymco Agility, Yamaha Jog, Peugeot Kisbee en Honda Vision.

Zoek je juist een zakelijke scooter dan hebben wij daar ook een aantal leuke modellen van. Denk daarbij aan de Kymco G-Dink, Kymco New Dink, Piaggio Mp3, Peugeot Citystar en Peugeot Vivacity. De Vivacity is er tevens als elektrische scooter. Dit is de E-Vivacity.

 

Scooter kopen

Wij hebben een enorm groot en divers aanbod en bij ons kun je bovendien goedkoop een scooter kopen. Je bestelt hem in enkele stappen online en voor je het weet wordt hij bij jouw thuis in Maastricht afgeleverd. Wil je de scooter in termijnen betalen dan kan dat natuurlijk ook. Een nieuwe scooter kun je al vanaf 16,- euro per maand rijden! Ook de opties en accessoires zoals een alarmsysteem, een topkoffer en zelfs een goed slot kun je in de scooterlease meenemen!

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: