Scooter Bodegraven

Scooter aanschaffen in regio Bodegraven?
Bent u woonachtig in de omgeving Bodegraven en op zoek naar een mooie en voordelige nieuwe scooter? Wij van Fast en Furious scooters kunnen u voorzien van een voordelige en nieuwe scooter en leveren hem af bij u voor de deur in Bodegraven. Ook heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe scooter te bestellen bij ons in de showroom in Alphen aan de Rijn. U bent hier altijd welkom voor een koffie om samen uw nieuwe scooter uit te zoeken. Wij durven u met zekerheid te zeggen dat wij een van de goedkoopste scootershops zijn in de omgeving van Bodegraven. Door onze uitstekende inkoop relaties kunnen wij onze scooters voordelig inkopen wat uiteindelijk voor u extra voordelig wordt!

Scooter accessoires Bodegraven

Mooie scooteraccessoires kunnen net dat beetje extra geven aan je scooter. Dat weten wij bij Fast en Furious scooters maar al te goed en daarom hebben wij een leuk assortiment samengesteld die u kan bij bestellen bij uw nieuwe scooter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een authentiek Italiaans windscherm. Als u deze bij uw scooter bij besteld, monteren wij deze geheel gratis voor u op uw nieuwe scooter. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een scooteralarm te laten inbouwen in uw nieuwe scooter. Op deze manier maakt u het eventuele dieven een stuk moeilijker om uw scooter te stelen en laat u deze met een gerust hart achter op straat. Een scooteralarm monteren wij eveneens gratis voor u, net als al onze andere accessoires.

 

Scooter kopen Bodegraven

Als u een scooter wilt gaan kopen in Bodegraven voor de juiste prijs raden wij u zeker aan om ook even bij ons te kijken. U heeft de keuze uit onze webshop of onze showroom.  Als u een scooter besteld in onze webshop, is de oplevertijd ongeveer 2 weken. Dit komt omdat wij eerst voor u aan de slag gaan met het benodigde papierwerk zoals de ten naam stelling en de verzekeringen. Al dit papierwerk regelen wij uiteraard gratis voor u zodat u na uw levering gelijk de weg op kan. Als u online uw scooter besteld komen er verzendkosten bij van slechts 49,99. Voor dit bedrag wordt de scooter compleet gemonteerd, afgesteld en met de juiste papieren voor uw deur afgeleverd. Als u een scooter bij ons in de showroom besteld is de levertijd ongeveer 1 week. Dit komt omdat wij de scooter dan natuurlijk niet hoeven te verzenden.

 

Scooter Bodegraven Leasen

Een scooter leasen regio Bodegraven om niet direct een berg geld kwijt te zijn? Een klein bedrag per maand om na betaling van de restwaarde toch eigenaar te worden van je scooter? Het kan natuurlijk bij Fast Furious scooters. Heb je vragen over een scooter bodegraven leasen dan kan je altijd contact met ons opnemen. Aan welk bedrag moet ik denken bij een scooter Bodegraven leasen? In bijna alle gevallen van scooters leasen ligt het bedrag tussen de 20 en 70 euro maar is afhankelijk van het type scooter. Het betreft dan een maximale looptijd van 72 maanden. Wil je een scooter Bodegraven leasen met minder termijnen dan zal het bedrag iets hoger liggen. Je kunt online gemakkelijk de termijnen kiezen of je laten adviseren door ons gespecialiseerde personeel. Wij gaan dan met je zitten om te kijken welk maandtarief bij jou past. Wij nemen dus echt te tijd voor jou en ook met leasen ben je voordelig uit in onze scootershop. Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een eventuele proefrit.


Scootershop Bodegraven

Onze Scootershop, Fast Furious scooters is al jaren de scooterwinkel van Nederland. Onze scootershop is zo populair omdat wij de tijd voor jou als scooterrijder nemen en zorgen voor een betaalbare prijs. In meer dan 10 jaar hebben we een fantastische reputatie opgebouwd als het gaat om scooters kopen, repareren en zorgen voor een uitgebreid assortiment. In onze online omgeving kan je veilig je scooter bestellen maar het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in onze fysieke scootershop.  Een bijkomend voordeel is onze levering van scooters door heel Nederland. Zoek je een scooter Bodegraven, Amsterdam of een andere stad dan wordt jouw scooter voor €49.95 thuisbezorgd. Tevens kan online in onze scootershop het papierwerk al worden geregeld zodat jij gelijk gebruik kunt maken van jouw scooter.

 

Scooterwinkel Bodegraven

De scooterwinkel van Nederland staat in Alphen aan de Rijn. Ons ruime assortiment bestaat uit de populaire scootermerken zoals Vespa scootersGileraKymcoPeugeot en Aprilia. Een populaire scooter voor Bodegraven is een retroscooter.  Wil je dus een scooter Bodegraven kopen of leasen dan zit je goed in onze scooterwinkel.

 

Reparaties scooter Bodegraven

Reparaties aan je scooter? Of start je scooter niet meer? Maak dan eenvoudig een afspraak voor alle denkbare reparaties. Wij maken een plan voor onderhoud en reparaties zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw vriend op twee wielen. Ook voor reparaties kan je scooter worden opgehaald in bijvoorbeeld Bodegraven.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: