Scooter kopen Nieuwegein

Woon je in Nieuwegein of in de omgeving? Dan kun je goedkoop een scooter kopen bij Fast en Furious. Wij hebben een zeer grote collectie aan snor- en bromscooters in alle soorten, maten en kleuren. Laat je scooter thuisbezorgen of kom hem afhalen bij een servicepunt bij jou in de buurt.

 

Geld en tijd besparen met de scooterScooter-kopen-of-leasen-Nieuwegein

Nieuwegein is een drukke omgeving, zeker in de buurt van het centrum. De scooter is in Nieuwegein een van de snelste vervoersmiddelen. Bij elk stoplicht sta je namelijk vooraan en je bent een stuk sneller op je locatie. Bovendien kun je opstappen bij je huis en afstappen op de plaats van bestemming. Parkeren doe je dus in feite voor de deur. Vergeleken met de auto is de scooter niet alleen sneller maar ook een stuk goedkoper. Bij ons kun je al een nieuwe scooter kopen vanaf 699,- euro. Daarnaast betaal je met een auto wegenbelasting, krijg je jaarlijks te maken met een apk keuring en betaal je bijna overal geld om te parkeren. Ook is het brandstofverbruik binnen de stad een stuk hoger. Een auto verbruikt namelijk binnen de bebouwde kom zo’n 1 op 10. Een normale 4-takt scooter haalt in die omgeving snel 1 op 40. Kies je een injectie scooter dan kun je op nog een lager brandstofverbruik rekenen. Een injectiescooter kan namelijk 1 op 60 halen! Met de scooter kun je dus in Nieuwegein een hoop geld besparen.

Afhalen in Nieuwegein

Fast en Furious heeft in Utrecht een servicepunt gevestigd. Deze is ongeveer 10 minuten rijden van Nieuwegein. Ook voor service en eventuele reparaties kun je daar terecht. In de omgeving van Nieuwegein liggen de plaatsen Ijsselstein, Houten, Zeist, Maarssen, Woerden en Bilthoven. Ook wanneer je in een van deze plaatsen woont kun je extra voordelig een scooter kopen bij Fast en Furious. Je kunt de scooter namelijk voordelig online bestellen en zelf afhalen om zo te besparen op de verzendkosten.

Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn, welke op 40km afstand ligt van Nieuwegein. Hier hebben wij namelijk alle scooter modellen in de showroom staan en kun je op elk model een proefrit komen maken. Een scooter leasen kan op onze hoofdvestiging gewoon in de winkel geregeld worden!

Nieuwe of tweedehands scooter kopen

Bij ons kun je zowel een nieuwe als tweedehands scooter kopen. Bij een nieuwe scooter krijg je tussen de 1 en 3 jaar garantie, afhankelijk van het merk en type. Een nieuwe scooter is schadevrij en normaal gesproken hoef je het eerste jaar eigenlijk niets geks te verwachten aan kosten. Een nieuwe scooter kopen kan al vanaf 699,- euro. Koop je bij ons een 2de hands scooter boven de 500,- euro, dan krijg je daar ook garantie op. De garantie is 3 maanden en daarnaast wordt hij geleverd met een servicebeurt.

Kopen op afbetaling

Een scooter kopen op afbetaling? Bij Fast en Furious scooters kan dat! Bij ons kun je naast de lage prijzen ook profiteren van de flexibele scooter lease. Wil je de scooter betalen in 12 maanden, 72 maanden of iets daar tussenin? Alles is mogelijk. Je kunt zelfs extra accessoires en opties meenemen in het programma. Zo kun je dus een nieuwe scooter kopen met helm, slot, regenpak, windscherm, en dergelijke vanaf slechts 20 euro per maand! Woon je in Nieuwegein of omgeving dan kun je bovendien besparen op de verzendkosten omdat je de scooter zelf kunt komen afhalen in Utrecht.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: