Scooter kopen Alkmaar

Een scooter kopen in Alkmaar? Dat kan bij ons! Ook als je in Heerhugowaard, Heiloo, Stompetoren, Oterleek, Obdam, Scharwoude, Oudkarspel of Bergen woont. Wij zitten namelijk vlakbij. Bovendien kun je ook online een brommer of scooter kopen via onze webshop en laten thuisbezorgen ongeacht je woonplaats!

 • Betaalmogelijkheden voor een brommer of scooter

  Brommer of scooter kopen Alkmaar

  Je kunt heel gemakkelijk een brommer of scooter kopen in Alkmaar. Dit kan zowel in de scooterwinkel in Alkmaar, als online. Wij bezorgen namelijk ook je tweewieler of driewieler aan huis!

  Wil je naar de scooterwinkel in Alkmaar komen, dan ben je ook zo vanuit Heerhugowaard, Heiloo, Stompetoren, Oterleek, Obdam, Scharwoude, Oudkarspel, en Bergen bij onze winkel. Vanuit Heerhugowaard ben je er in slechts 12 minuten. Vanuit Heiloo is het een rit van 13 minuten en vanuit Noord- of Zuid-Scharwoude slechts 18 minuten. Ook vanuit Stompetoren, Oterleek, Obdam, Oudkarspel, of Bergen ben je er in ongeveer een kwartier. Goed te doen dus.

  In onze scooterwinkel hebben wij verschillende merken en modellen voor je klaar staan. In onze webshop vind je een nog groter aanbod terug. Hier kun je ieder merk en model kopen, van retro scooter tot aan stadsscooter.

  Voor nagenoeg ieder merk kun je bij ons in Alkmaar terecht. Zo hebben wij de bekende merken waaronder Piaggio, Vespa, Kymco, SYM, en Peugeot, en minder bekende merken zoals BTC, AGM, IVA, Killerbee, en Nipponia. De keuze is reuze!

  Betalen van je brommer of scooter

  Het betalen van een brommer of scooter, ongeacht of het een bromscooter of snorscooter is, kan op meerdere manieren. In de winkel kun je pinnen, en online betaal je eenvoudig met IDeal. Maar er zijn nog meer betaalmethodes waar je gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan IN3 of leasen.

  Betaal in 3 termijnen met IN3

  De IN3 betaalmethode maakt het mogelijk om een brommer of scooter in 3 termijnen te betalen zonder rente. Kom je nog een bepaald bedrag te kort om je aankoop te doen, dan zou IN3 een goede optie kunnen zijn. Met IN3 kun je het aankoopbedrag spreiden in 3 delen. Bij het bestellen van je tweewieler of driewieler betaal je het eerste deel. De overige 2 delen voldoe je binnen 30- en 60 dagen. Extra tijd om te betalen dus.

  Scooter leasen

  Een scooter leasen behoort ook tot de opties. Bij het leasen van een scooter of brommer betaal je per maand voor je vervoermiddel, en spaargeld heb je daar niet voor nodig! Leasen is namelijk kopen op afbetaling. Een scooter leasen kan al vanaf 20 euro per maand. Heb je nog een helm of slot nodig, of wil je de scooter aankleden met extra opties, dan kun je deze extra kosten ook in de scooterlease onderbrengen. Voor een vast bedrag per maand kun je direct genieten.

  Optioneel kun je ook voor een onderhoudspakket kiezen. Met een onderhoudspakket dekt je de kosten voor het onderhoud vooraf af, en dat is net weer iets voordeliger. Bovendien kun je ook dit leasen, dus in termijnen betalen, i.c.m. een nieuw vervoermiddel. Gebruik maken van onze haal en brengservice is daarbij ook mogelijk. Zo halen we je brommer of scooter op in Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Stompetoren, Obdam, Oterleek, Noord- of Zuid-Scharwoude, Bergen, of Oudkarspel, en brengen hem weer netjes terug.

  scooter kopen assen

 • Populairste scooters van 2021

  Populairste scooters van 2021

  Dit zijn de populairste scooters in Alkmaar in 2021: De Vespa Primavera, de Vespa Sprint, De Piaggio Zip en Zip SP, en de Riva scooter. Waarom deze scooters zo populair zijn lees je hieronder terug.

  Vespa Primavera en Vespa Sprint

  Vespa is een Italiaanse scooter bouwer die bekend staat om haar retro design. Vele fabrikanten kopiëren dit design vanwege de populariteit. Zowel de Vespa Primavera als Vespa Sprint zijn bijzonder betrouwbare scooters, en voorzien van metalen plaatwerk. Andere merken gebruiken plaatwerk dat van kunststof is, en dat is toch minder solide. Wil je geen standaard Vespa scooter kopen maar juist iets heel bijzonders, dan kun je bij ons ook een Custom Vespa kopen!

  Piaggio Zip en Zip SP

  De Piaggio Zip en Zip SP zijn ook zeer populaire scooters. Dit komt door de ongekend hoge kwaliteit, prachtige design, en vele beschikbare opties. Een Piaggio Zip is zowel in te zetten als stadsscooter, als voor het woon/werkverkeer. Bovendien is een Piaggio Zip een zeer betaalbare scooter. Qua opties is de keuze ook reuze. De Piaggio Zip SP is de sportieve versie van de normale Zip scooter en heeft een heel andere voorkant. Bij ons kun je ook een Custom Piaggio Zip SP kopen!

  Riva scooter

  De Riva scooter is een zeer gewilde scooter omdat het een goedkope scooter is van goede kwaliteit, en bijzonder mooi is om te zien. Hij lijkt veel op de Vespa en is ook voor mensen met een klein budget weggelegd. Het leuke aan een Riva is dat er zeer veel opties voor te verkrijgen zijn. Zo kun je optioneel kiezen voor LED Audi knipperlichten met LED dagrijverlichting, valbeugels, een LED koplamp of Xenon verlichting, een voordrager of achterdrager, en nog heel veel meer. Ook daar kun je een custom modellen van kopen!

 • Elektrische scooter kopen

  Nieuwe elektrische scooter kopen

  Elektrische scooters worden steeds vaker verkocht. Ze zijn goedkoop in het onderhoud en de kosten per kilometer liggen ook een flink stuk lager. Gemiddeld ben je 6x goedkoper uit met een elektrische scooter. Bij ons kun je een elektrische scooter kopen in nagenoeg ieder model. Wij hebben Elektrische scooters in retro uitvoering, sport uitvoering, en zelfs in schakelbrommer uitvoering.

  Wil je ook bijdragen om Alkmaar een stukje schoner te maken, dan is een elektrische scooter kopen een goed idee. Een escooter stoot namelijk geen schadelijke uitlaatgassen uit, en is bovendien heel stil. Bekijk in de shop ons complete aanbod.

 • Scooter reparatie en onderhoud

  Scooter laten repareren Alkmaar

  Scooter laten repareren in Alkmaar? Kom dan langs in onze scooterwinkel. Hier kun je ook terecht voor het onderhoud of de garantie. Lukt het je niet om je kapotte scooter langs te brengen, bijvoorbeeld omdat je in Noord-Scharwoude woont of Stompetoren en je dat net iets te ver weg is, dan kun je ook gebruik maken van onze haal & brengservice. Op de website kun je een reparatie of onderhoudsverzoek indienen en dus alles online regelen.

  Scooter laten opvoeren in Alkmaar? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je kunt zelfs een nieuwe scooter kopen en hem meteen laten opvoeren. Opvoeren heeft geen invloed op de garantie maar wel op de snelheid. Nog meer genieten dus!

 • Overige Scooterwinkels