Scooter kopen Alkmaar

Een scooter kopen in de omgeving van Alkmaar doe je natuurlijk bij Fast en Furious scooters. Wij hebben namelijk een zeer groot assortiment en hanteren de scherpste prijzen!

Voor elk merk en model kun je bij ons terecht. Wij zijn dealer van een zeer groot aantal merken en verlenen ook de service.

ALKMAAR

Pettermerstraat 47, 1823 CW* 0900 3278387 optie 3 keuze 6

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

Openingstijden 

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - 8:00 - 18:00
  • Dinsdag - 8:00 - 18:00
  • Woensdag - 8:00 - 18:00
  • Donderdag - 8:00 - 18:00
  • Vrijdag - 8:00 - 18:00
  • Zaterdag - 9:00 - 17:00

*Prijzen in de showroom van het afhaal / service punt Alkmaar zijn de verkoopadvies prijzen en niet de aanbiedings prijzen van de webshop

Service- en afhaalpuntscooter-kopen-alkmaar-servicepunt

In Alkmaar hebben wij een servicepunt zitten waar je terecht kunt voor garantie, onderhoud en service. Ook kun je in Alkmaar je scooter afhalen, mits je natuurlijk voor bezorging kiest.

Er zijn een klein aantal modellen welke je hier in de showroom kunt bekijken. Heb je een specifiek model op het oog dan is het slim om even vooraf contact met ons op te nemen. Op onze hoofdlocatie in Alphen aan den Rijn hebben wij ongeveer 75 verschillende modellen opgesteld. Ook een proefrit maken is natuurlijk mogelijk. De reistijd tussen Alkmaar en Alphen aan den Rijn is ongeveer 55 minuten.

Verschillende scooter modellen

Naast normale scooter modellen, kun je ook een sportieve of retro scooter kopen.

Bekende retro scooter modellen zijn Vespa Primavera, Vespa Sprint, Kymco Like, Peugeot Django, Kymco Sento, Riva Sport S, IVA Roma, IVA Venice, Killerbee Torino, Killerbee Custom, Sym Fiddle, Turbho RL-50 en Turbho RG-50.

Bekende sportieve modellen zijn Yamaha Jog, Yamaha Aerox, Honda NSC50R, Peugeot Speedfight, Kymco Super 8, Sym Jet, Gilera Runner en Aprilia SR.

Veel verkochten modellen welke we als standaard bestempelen zijn Yamaha Neo, Sym Symphony, Piaggio Zip, Peugeot Tweet, Peugeot Kisbee, Kymco Vitality, Kymco People S, Killerbee Roma, IVA Jet, IVA Ygo en Honda Vision.

Tweedehands scooter kopen

Bij Fast en Furious ben je ook aan het juiste adres voor een tweedehands scooter. Je kunt namelijk een 2de hands kopen vanaf 500,- euro inclusief 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt.

 

Alkmaar en omgeving

Binnen een straal van 20km van Alkmaar liggen de plaatsen Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Heemskerk en Castricum. Woon je in of in de buurt van een van deze plaatsen, dan kun je eenvoudig terecht voor service, garantie, onderhoud en natuurlijk om je scooter af te halen. Een scooter kopen in de omgeving van Alkmaar kan dus heel voordelig.

Kopen op afbetaling

Wil je een scooter kopen op afbetaling? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Onze aantrekkelijke scooter financiering (scooter lease) kan al vanaf 19,- euro per maand. Zodoende kun je direct een nieuwe scooter kopen en hem achteraf in termijnen betalen.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: